- 29 Ocak 2017
- 1.316
- 2.051
- 83
- 36
Mrb cnm oncelikle Rabim sabir versin bende 6 once 4 aylik oglumun kalbi durdugu icin yikilmistim melegim 5 sene sonra geldi ama ancak kalbi 4 aya kadar dayanabildi... Rabimin izniyle simdi tekrar hamileyim kan pihtilasmasindan supeheleniyo doktorum gunde 1 coraspirin ve clexane iyne kulaniyorum acikcasi halla tedirginim cnm sende drundan kan pihtilasmasi icin tahlil iste
Evet cnm yaptirdim universte hastanesinde yaptirdim dr yonlendirdi dediki 3 dusum var de yoksa yapmazlar aynen banada sordullar kac dusuk diyeee bende dedin 3 tane oyle yaptillar Allahta biliyo ya Yalan soylemeye mecbur kaldim ayni acilari tekrar yasamak istemiyorum Rabim kimseye yasatmasinAslında pıhtılaşma için test yaptırmayı araştırdım fakat doktorlar 1 kayıpta bunu gerek görmüyorlar. Ben kendi doktoruma da söyledim o da gerek görmüyorum dedi. Kafam çok karışık canım. Sen pıhtılaşma için test yaptırdın mı?
Evet cnm yaptirdim universte hastanesinde yaptirdim dr yonlendirdi dediki 3 dusum var de yoksa yapmazlar aynen banada sordullar kac dusuk diyeee bende dedin 3 tane oyle yaptillar Allahta biliyo ya Yalan soylemeye mecbur kaldim ayni acilari tekrar yasamak istemiyorum Rabim kimseye yasatmasin
Yok cnm istanbulda yasamiyorum S.urfada yasiyorum.pihtilasmanin hicbir belirtisi olmaz cnm surekli olan dusukler anne karnindaki bebek olumleri olunca arastiriliyo ama can candir bunun sayisi olmaz diye dusunuyorun bende senin gibiAslında bunu söylemeye mecbur bırakıyorlar, çünkü o kayıp 1 de olsa 5 te olsa bir sebebi olmalı ve araştırılmalı diye düşünüyorum. Peki bu pıhtılaşma başka hiçbir belirti vermiyor mu? Sadece gebelikte mi ortaya çıkıyor? Hangi üniversite hastanesine gittin canım? İstanbulda mı yaşıyorsun?
Allah bir daha yaşatmasın canım, inşallah sağ salim kucağına alırsın evladını :)Yok cnm istanbulda yasamiyorum S.urfada yasiyorum.pihtilasmanin hicbir belirtisi olmaz cnm surekli olan dusukler anne karnindaki bebek olumleri olunca arastiriliyo ama can candir bunun sayisi olmaz diye dusunuyorun bende senin gibi
Amin cnm insaAllah sendeAllah bir daha yaşatmasın canım, inşallah sağ salim kucağına alırsın evladını :)
Merhabalar ben de üniversite hastanesinde pıhtılaşma testi yaptırdım Ankara da. İlla üç ve daha fazla aynı acıyı yaşamak için beklemeyin tabiki . Ben de yaşan söylemek zorunda kaldım ve iyi ki yaptırdım kan testini pıhtılaşma var bende de. Daha gebe değilim kürtajdan sonra çocuk düşünmedim ama bir senedir gebe kalmaya çalışıyorum. Kalır kalmaz doktora gidip pıhtılaşma için iğne yada hap tedavisine başlayacağım . Düşüğü tetikleyen bir şey bir de adet kanamanızda parçalar çok oluyorsa pıhtılaşma vardır zaten ya da ailenizde düşük yapan pıhtılaşma sorunu yaşayan varsa . Benim anne tarafımda pıhtılaşma sorunu yaşayan çok ben keşke daha bilinçli olsaydım gebe kalır kalmaz doktora gitseydim ama nasip kaybettim kalbi durdu ya da hiç atmadıAllah bir daha yaşatmasın canım, inşallah sağ salim kucağına alırsın evladını :)
sanada geçmiş olsun canım, test yapmadan mi kan cıvıtıcı verdiMrb cnm oncelikle Rabim sabir versin bende 6 once 4 aylik oglumun kalbi durdugu icin yikilmistim melegim 5 sene sonra geldi ama ancak kalbi 4 aya kadar dayanabildi... Rabimin izniyle simdi tekrar hamileyim kan pihtilasmasindan supeheleniyo doktorum gunde 1 coraspirin ve clexane iyne kulaniyorum acikcasi halla tedirginim cnm sende drundan kan pihtilasmasi icin tahlil iste
Ah canim ah sanada cok gecmisler olsunn Rabimden istegim bir an once hamile kalirsindan igne tedavisiyle yavrunu kucagina alirsin insaAllah benim dr kurtajdan sonra corasprin ve folibol kullanmami onermisti gebe kalana kadar sende kulaniyomusun simdiden aspiriniMerhabalar ben de üniversite hastanesinde pıhtılaşma testi yaptırdım Ankara da. İlla üç ve daha fazla aynı acıyı yaşamak için beklemeyin tabiki . Ben de yaşan söylemek zorunda kaldım ve iyi ki yaptırdım kan testini pıhtılaşma var bende de. Daha gebe değilim kürtajdan sonra çocuk düşünmedim ama bir senedir gebe kalmaya çalışıyorum. Kalır kalmaz doktora gidip pıhtılaşma için iğne yada hap tedavisine başlayacağım . Düşüğü tetikleyen bir şey bir de adet kanamanızda parçalar çok oluyorsa pıhtılaşma vardır zaten ya da ailenizde düşük yapan pıhtılaşma sorunu yaşayan varsa . Benim anne tarafımda pıhtılaşma sorunu yaşayan çok ben keşke daha bilinçli olsaydım gebe kalır kalmaz doktora gitseydim ama nasip kaybettim kalbi durdu ya da hiç atmadı
Bana vermedi ama ben kendim aynı sizin gibi kullanan arkadaşımdan öğrenip aldım kafama taktıkça bir tane yutuyorum. Folbiol 5 mg bana da gebe kalınca verdiydi ama o bayağı bir fazla hormonları etkiliyor yanı ben pek memnun kalmadım folic 1 kullanıyorum ama düzenli değil. Sanırım Bebek istiyorum ama kendime pek bakmıyorum . Güzel duan için teşekkürler inşallahhhh sağlıklı bir kızım olurAh canim ah sanada cok gecmisler olsunn Rabimden istegim bir an once hamile kalirsindan igne tedavisiyle yavrunu kucagina alirsin insaAllah benim dr kurtajdan sonra corasprin ve folibol kullanmami onermisti gebe kalana kadar sende kulaniyomusun simdiden aspirini
Amin cnm insaAllah Rabim gonlune gore versinBana vermedi ama ben kendim aynı sizin gibi kullanan arkadaşımdan öğrenip aldım kafama taktıkça bir tane yutuyorum. Folbiol 5 mg bana da gebe kalınca verdiydi ama o bayağı bir fazla hormonları etkiliyor yanı ben pek memnun kalmadım folic 1 kullanıyorum ama düzenli değil. Sanırım Bebek istiyorum ama kendime pek bakmıyorum . Güzel duan için teşekkürler inşallahhhh sağlıklı bir kızım olur
Canim cok üzüldüm allahım tekrar nasip eder inşallah benimki de kese var yolk kesesi de var içinde bebek de var boyutları normal çok şükür ama kalp atışını alamadık doktor çok hafif bir hareketlenme var gibi ama kesin atış diyemem dedi vajinal baksa belki görülecek ti bakmadı haftaiçi başka doktora gidecem cnm inşallah normaldir her seyKizlar bende bebegimj 9+4 de kaybettim kalbi durdu cok aci bi durum Allah kimsenin basina vermesin insallah ek kisa zamanda bebeklerimizi kucagimiza aliriz da bu aciyi unuturuz
Nebilim valla bu Erzurum'un doktorları bir tuhaf yaa memleketime gidecem haftaiçi işte doktor içinBen. İlk bebeğimde hep alttan muayene oldum. Kalbi durdu 6.5 haftada. Alttan muayenenin zararı yok diye biliyorum ama sizin doktor niye alttan bakmıyor
Ailede hiç böyle bir şey yok. Bu testi düşünüyorum sürekli zaten doktoruma da danıştım hiç gerekli değil dedi özellikle sordum özelde yaptırma gücüm var doktor bey dedim ama hiç gereği yok şu an dedi. Normalde adetimde koyu kıvamlı oluyor ama bu kadar parça benzeri şeyler gelmezdi. Kimyasal düşük geçirdiğime eminim doktora da söyledim çoğu bayan bu tarz düşük geçirir adetle birlikte atılır farkına bile varılmaz dedi.
Hala düşünüyorum testi yaptırmayı ama doktor ısrarla gerek yok dedi. Rabbim dileyen herkese nasip etsin evlat sahibi olmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?