İlk bebeginin kalbi duranlar

Aslında pıhtılaşma için test yaptırmayı araştırdım fakat doktorlar 1 kayıpta bunu gerek görmüyorlar. Ben kendi doktoruma da söyledim o da gerek görmüyorum dedi. Kafam çok karışık canım. Sen pıhtılaşma için test yaptırdın mı?

Evet cnm yaptirdim universte hastanesinde yaptirdim dr yonlendirdi dediki 3 dusum var de yoksa yapmazlar aynen banada sordullar kac dusuk diyeee bende dedin 3 tane oyle yaptillar Allahta biliyo ya Yalan soylemeye mecbur kaldim ayni acilari tekrar yasamak istemiyorum Rabim kimseye yasatmasin

Aslında bunu söylemeye mecbur bırakıyorlar, çünkü o kayıp 1 de olsa 5 te olsa bir sebebi olmalı ve araştırılmalı diye düşünüyorum. Peki bu pıhtılaşma başka hiçbir belirti vermiyor mu? Sadece gebelikte mi ortaya çıkıyor? Hangi üniversite hastanesine gittin canım? İstanbulda mı yaşıyorsun?

Yok cnm istanbulda yasamiyorum S.urfada yasiyorum.pihtilasmanin hicbir belirtisi olmaz cnm surekli olan dusukler anne karnindaki bebek olumleri olunca arastiriliyo ama can candir bunun sayisi olmaz diye dusunuyorun bende senin gibi

Yok cnm istanbulda yasamiyorum S.urfada yasiyorum.pihtilasmanin hicbir belirtisi olmaz cnm surekli olan dusukler anne karnindaki bebek olumleri olunca arastiriliyo ama can candir bunun sayisi olmaz diye dusunuyorun bende senin gibi
Allah bir daha yaşatmasın canım, inşallah sağ salim kucağına alırsın evladını :)

Allah bir daha yaşatmasın canım, inşallah sağ salim kucağına alırsın evladını :)
Merhabalar ben de üniversite hastanesinde pıhtılaşma testi yaptırdım Ankara da. İlla üç ve daha fazla aynı acıyı yaşamak için beklemeyin tabiki . Ben de yaşan söylemek zorunda kaldım ve iyi ki yaptırdım kan testini pıhtılaşma var bende de. Daha gebe değilim kürtajdan sonra çocuk düşünmedim ama bir senedir gebe kalmaya çalışıyorum. Kalır kalmaz doktora gidip pıhtılaşma için iğne yada hap tedavisine başlayacağım . Düşüğü tetikleyen bir şey bir de adet kanamanızda parçalar çok oluyorsa pıhtılaşma vardır zaten ya da ailenizde düşük yapan pıhtılaşma sorunu yaşayan varsa . Benim anne tarafımda pıhtılaşma sorunu yaşayan çok ben keşke daha bilinçli olsaydım gebe kalır kalmaz doktora gitseydim ama nasip kaybettim kalbi durdu ya da hiç atmadı

sanada geçmiş olsun canım, test yapmadan mi kan cıvıtıcı verdi

Ah canim ah sanada cok gecmisler olsunn Rabimden istegim bir an once hamile kalirsindan igne tedavisiyle yavrunu kucagina alirsin insaAllah benim dr kurtajdan sonra corasprin ve folibol kullanmami onermisti gebe kalana kadar sende kulaniyomusun simdiden aspirini

Bana vermedi ama ben kendim aynı sizin gibi kullanan arkadaşımdan öğrenip aldım kafama taktıkça bir tane yutuyorum. Folbiol 5 mg bana da gebe kalınca verdiydi ama o bayağı bir fazla hormonları etkiliyor yanı ben pek memnun kalmadım folic 1 kullanıyorum ama düzenli değil. Sanırım Bebek istiyorum ama kendime pek bakmıyorum . Güzel duan için teşekkürler inşallahhhh sağlıklı bir kızım olur

Doktora da sordum zararı yokmuş . Mide sorununuz yoksa kullanabilirsin Dedi coraspin mide kanamasını tetikliyormuş da.

Amin cnm insaAllah Rabim gonlune gore versin

Kızlar 6+6 haftadayım kalp atışını göremedik hafif hareketlilik var gibi ama kesin kalp atışı diyemem dedi doktor vajinal ultrasonla da bakmadi nedense.bir umut bekliyorum haftaya tekrar gidecem

Kizlar bende bebegimj 9+4 de kaybettim kalbi durdu cok aci bi durum Allah kimsenin basina vermesin insallah ek kisa zamanda bebeklerimizi kucagimiza aliriz da bu aciyi unuturuz

Kizlar bende bebegimj 9+4 de kaybettim kalbi durdu cok aci bi durum Allah kimsenin basina vermesin insallah ek kisa zamanda bebeklerimizi kucagimiza aliriz da bu aciyi unuturuz
Canim cok üzüldüm allahım tekrar nasip eder inşallah benimki de kese var yolk kesesi de var içinde bebek de var boyutları normal çok şükür ama kalp atışını alamadık doktor çok hafif bir hareketlenme var gibi ama kesin atış diyemem dedi vajinal baksa belki görülecek ti bakmadı haftaiçi başka doktora gidecem cnm inşallah normaldir her sey

Ben. İlk bebeğimde hep alttan muayene oldum. Kalbi durdu 6.5 haftada. Alttan muayenenin zararı yok diye biliyorum ama sizin doktor niye alttan bakmıyor

Ben. İlk bebeğimde hep alttan muayene oldum. Kalbi durdu 6.5 haftada. Alttan muayenenin zararı yok diye biliyorum ama sizin doktor niye alttan bakmıyor
Nebilim valla bu Erzurum'un doktorları bir tuhaf yaa memleketime gidecem haftaiçi işte doktor için

Bence testi yaptırabilirsen yaptır. Ya pıhtılaşma varsa ve bu sebepten dolayı kaybettiysen bebeğini? Sonuç pozitif çıkarsa, önlemini alırsın. Negatif çıkarsa da için rahat eder, inşallah diğer gebeliğinde kaygın olmaz. Ben de 4 gün evvel 6 haftalık bebeğimi kaybettim, canlılık göstermiyordu. Pıhtılaşma testini hem doktorum önerdi hem de ben kendim de söylediğim sebeplerden dolayı yaptırmayı düşünüyordum. Kürtajdan 10 gün sonra kontrole gel dedi. Muhtemelen o zaman pıhtılaşma testini de yaptıracağım.

Test sonucum böyle çıktı doktora daha gösteremedim bilen varsa yorum yapabilir mi

Eklentiler

• IMG_4727.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 184
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…