- 21 Şubat 2017
- 840
- 327
- 103
- 35
Moral bozmadan denemeye devam ediyor musunuz bakalım ?
Geçmiş olsun canım üzücü bir şey ama sakin bu olayı hayatının merkezine koyma evet üzül ama geride bırakmayı da başar lütfen. Diğer türlü stres olursun gelecek bebeklerinin gelme süresi uzar.belki uyutarak alacaktır o yüzden tarih vermiştir cnmslm herkese maalesef bende 7 haftalık bebeğimin kalbinin durduğunu dün öğrendim Dr kürtajla alınacak dedi ama pazartesi gel alalım dedi o şokla soramadım neredeyse arada 1 hafta var neden bu kadar bekletiyor aranızda bu durumla karşılasan oldu mu , bu arada kanama yada herhangi bir belirtim de yok
çok saol canım desteğin için dün çok kötüydüm ve çok ağladım ama bugün daha iyiyim , doğru diyorsun bu olayı hayatımın merkezine koymanın bir yararı olmayacağını aksine strese girip zarar vereceğinin farkındayım ama işte genede üzülüyor insan Allah hepimizin hakkında hayırlısını versinGeçmiş olsun canım üzücü bir şey ama sakin bu olayı hayatının merkezine koyma evet üzül ama geride bırakmayı da başar lütfen. Diğer türlü stres olursun gelecek bebeklerinin gelme süresi uzar.belki uyutarak alacaktır o yüzden tarih vermiştir cnm
slm herkese maalesef bende 7 haftalık bebeğimin kalbinin durduğunu dün öğrendim Dr kürtajla alınacak dedi ama pazartesi gel alalım dedi o şokla soramadım neredeyse arada 1 hafta var neden bu kadar bekletiyor aranızda bu durumla karşılasan oldu mu , bu arada kanama yada herhangi bir belirtim de yok
Genetik testim nihayet sonuçlandı benim de kızlar. Bir şey çıkmadi testte. Kan pıhtılaşması testi için de dün kan verdim. Bakalım inşallah onda da bir şey çıkmaz.
Öncelikle çok çok geçmiş olsun. Benim hemen kalp atışının durduğunu öğrendiğim gün olmuştu kürtaj. Ama doktor bana da kalbi bir iki gün önce durmuş muhtemelen demişti. Doktora telefon etme şansın varsa arayıp bir sor bence. Sana, sağlığına zararı olmasın sonra. Rabbim inşallah yine nasip eder. Kolay değil elbette ama bunu bizler de yaşadığımız için seni çok iyi anlıyoruz. Hayat kaldığı yerden devam ediyor.
Herşey Allahtan öyle düşünmek lazım benim yavrum daha büyüktü 3.5 aylıktı ve İnan'ın büyüdükçe daha da kötü oluyor o Yüzden şükredin bende şükrediyorum daha büyük kaybetmediğim için küçükler anormali yüzünden kalbi duruyor Allah'a dua edelim daha iyileri ini versin bizlere ben çoçuğumu kalıtsal trombofili yüzünden kaynetmişim bu hafta öğrendim ve korunmayıda bıraktım şimdi ilaç kullanıyorum Allah ne zaman verirse artıkbende bebeğim 8 haftalıkken muayene de öğrendim bebeğimin kalbinin durduğunu cok zor bi durum Allah kimsenin başına vermesin bu hafta tekrar muayene olcam herhangi bir sıkıntı olmadığı taktirde tekrar çocuk yapmak için uğraşıcam allahım inş herkese nasip eder tekrar hiç ümitsiz değilim sadece ölen beneğim için üzgünüm
Kizlar bende bebegimj 9+4 de kaybettim kalbi durdu cok aci bi durum Allah kimsenin basina vermesin insallah ek kisa zamanda bebeklerimizi kucagimiza aliriz da bu aciyi unuturuz
Canim gecmis olsun.mutlka patoloji yaptir.5 haftaya kadar durabilir karninda.dr oyle demisti.kendliginden dusmesini bekliyecek .ameliyattan cikinca kendine cok dikkat et usutme sakin..zor bi surec ben ocak ayinda kaybettim.slm herkese maalesef bende 7 haftalık bebeğimin kalbinin durduğunu dün öğrendim Dr kürtajla alınacak dedi ama pazartesi gel alalım dedi o şokla soramadım neredeyse arada 1 hafta var neden bu kadar bekletiyor aranızda bu durumla karşılasan oldu mu , bu arada kanama yada herhangi bir belirtim de yok
Merhaba canım inşaallah sağlikla alırsın bebeğini kucağına benmde ilk hamileligimde 8 haftalıkken herşey yolunda giderken bir hafta sonra lekem oldu ve kalp atışları durmuştu ama ben kürtaj istemedim düşük yaptim düşükten sonra hiç adet görmeden oğluma hamile kaldım hamilelegimin 24. Hafyasina kadar ecopirin kullandım çok şükür sağ salim doğdu şimdi bı oğlum bı kızım var Allah isteyen herkese nasip etsinKızlar benim ilk gebeligin in 6 haftalıkken kalbi durmuştu şuan yine hamileyim merak ettiğim benim gibi olupta ikinci bebeğini dünyaya getiren var mi
Tabiki büyüdükçe zor oluyor bı 8 haftalık düşük yaptım sonra oğlum oldu sonra tekrar hamile kaldım 38 haftalık ölü doğum yaptım ve benm şimdiye kadar yaşadığım en büyük aciydi bi bebek daha istedim Allah'a şükürler olsun ki kızim oldu şimdi De Allah isteyen herkese nasip etsinHerşey Allahtan öyle düşünmek lazım benim yavrum daha büyüktü 3.5 aylıktı ve İnan'ın büyüdükçe daha da kötü oluyor o Yüzden şükredin bende şükrediyorum daha büyük kaybetmediğim için küçükler anormali yüzünden kalbi duruyor Allah'a dua edelim daha iyileri ini versin bizlere ben çoçuğumu kalıtsal trombofili yüzünden kaynetmişim bu hafta öğrendim ve korunmayıda bıraktım şimdi ilaç kullanıyorum Allah ne zaman verirse artık
llahHerşey Allahtan öyle düşünmek lazım benim yavrum daha büyüktü 3.5 aylıktı ve İnan'ın büyüdükçe daha da kötü oluyor o Yüzden şükredin bende şükrediyorum daha büyük kaybetmediğim için küçükler anormali yüzünden kalbi duruyor Allah'a dua edelim daha iyileri ini versin bizlere ben çoçuğumu kalıtsal trombofili yüzünden kaynetmişim bu hafta öğrendim ve korunmayıda bıraktım şimdi ilaç kullanıyorum Allah ne zaman verirse artık
Canim gecmis olsun.mutlka patoloji yaptir.5 haftaya kadar durabilir karninda.dr oyle demisti.kendliginden dusmesini bekliyecek .ameliyattan cikinca kendine cok dikkat et usutme sakin..zor bi surec ben ocak ayinda kaybettim.
Çok geçmiş olsun inş bian önce toparlanırsınız ve tekrar sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz bebeğimi kaybettiğim günden beri okadar çok insanın başına böyle bişeyin geldiğini öğrendim ve beterin beteri var kesinlikle hiçbirşey teselli etmiyor çok şükür sağlığımız yerinde inş en kısa zamanda tekrar annelik duygusunu tadarızSaol canım sanada çok geçmiş olsun , yarın alınacak bakalım , dikkat etmeye çalışırım çok saol
Çok saol canım dün oldum bugün daha iyiyim daha da iyi olucam inşallah Allah hepimizin hakkında en hayırlısını versin en kısa zamanda inşallahÇok geçmiş olsun inş bian önce toparlanırsınız ve tekrar sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz bebeğimi kaybettiğim günden beri okadar çok insanın başına böyle bişeyin geldiğini öğrendim ve beterin beteri var kesinlikle hiçbirşey teselli etmiyor çok şükür sağlığımız yerinde inş en kısa zamanda tekrar annelik duygusunu tadarız
Canim ilk bebegimin kalbi durunca doktorumdan israrla bu testi istememe ragmen hiiiiic gerek yok dedi. Genetik bolumunden randevu alip test yaptirdim kendimi suclamayayim diye. Evet heterozigot cikti, test sonuclarini aldiktan 10 gun sonra hamile oldugumu ogrendim. Doktorumu aradim hemen igne yazdi, iyi ki yaptirmissin dedi:) insallah bu hamileligimi sorunsuz geciririm. Tavsiyem doktorlar onemsemiuor ama neler yasadigimizi biz biliyoruz. İhmal etmeyin yaptirin bu testleriAilede hiç böyle bir şey yok. Bu testi düşünüyorum sürekli zaten doktoruma da danıştım hiç gerekli değil dedi özellikle sordum özelde yaptırma gücüm var doktor bey dedim ama hiç gereği yok şu an dedi. Normalde adetimde koyu kıvamlı oluyor ama bu kadar parça benzeri şeyler gelmezdi. Kimyasal düşük geçirdiğime eminim doktora da söyledim çoğu bayan bu tarz düşük geçirir adetle birlikte atılır farkına bile varılmaz dedi.
Hala düşünüyorum testi yaptırmayı ama doktor ısrarla gerek yok dedi. Rabbim dileyen herkese nasip etsin evlat sahibi olmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?