- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
hürrem cim cnm benm yapma böyle hersey kısmet....cnm eşin hiç doktora gittimi....................
ewet gitti... bi sorun yok..... her şey normal görünüyo....:uhm:
o zaman gelmesi için bi zaman vardr rahim tüpleri tıkanabilirmi acaba?CADIARZU
2. de olabiliyor değilmi böle bişi.....valla dr ne dediyse yaptım şimdilik... rahim filmi derse onuda yaparız...belki bi sonuç verir...rahim filmi kaça ki?:uhm:
ben ilk bebeğimde hiç bi sorun yaşamadım.... hatta bana süpriz yaptı....
fakat şimdi bebeğim bana gelmiyor...
nerede hata var....
nerede yalnış yapıyoruz...
her şeyi yaptım ve yapıyorum... sağlıklı beslenme , yumurtlama günü, yumurta takibi,bitki çayları... daha unuttuğun bi çok şey....
atladığımız bişi mi var.....:uhm:
ben ilk bebeğimde hiç bi sorun yaşamadım.... hatta bana süpriz yaptı....
fakat şimdi bebeğim bana gelmiyor...
nerede hata var....
nerede yalnış yapıyoruz...
her şeyi yaptım ve yapıyorum... sağlıklı beslenme , yumurtlama günü, yumurta takibi,bitki çayları... daha unuttuğun bi çok şey....
atladığımız bişi mi var.....:uhm:
canım herşey rabbimizin taktiria.s
ona dua et inan o zamanı gelince veriyo.ben ilk bebeğimi ilk başlarda çok korundum.istedim hemen hamile kaldım.ama düştüsenağlama
sonra kürtaj oldum.aradan bir sene geçene kadar bebeğim olmadı.çok üzüldüm.hiç bir sorunumuz yoktu ama olmadı.sonra rabbim verdi.yani zamanı gelince veriyo rabbim.dua eta.s.inşallah olcak :1rolleyes:
canım her şey kader kısmet daha zamanı var demekki. ama sen neden bu kadar çok stres yapıyosun kendine, belki buda sana bi süpriz yapıcak canım. valla herkes için dua ediyorum allah olmayan herkese versin. çünkü çok zor canım benim yaa..
canım bak sende diyorsun herşeyi yaptım diye yanlız unuttuğun yani hepimizin unuttuğu bir gerçek var biz ne yaparsak yapalım allah nasip edecek, o var edecek tatlım. Tabiki biz üzerimize düşeni yapacağız bu pazardan domates almaya benzemiyor malesef dunyaya yeni bir hayat bahşetmek allahın takdirine kalmış birşey. Bu durumda kendimizi de suçlamanın bir anlamı yok.
Sabır ve mücadele tatlım, rabbim hayırlısıyla hepimizi özlemlerimize kavuşturacak inşallah. Sakın şüphelerin içini kemirmesine izin verme. Biliyorum bir gün tüm bu düşündüklerimize güleceğiz. Biliyorum ve taa yürekten inanıyorum. Sende inan canım.
denizlide 100 ytl rahim flimi
buraya gelin:)
slm canım bendede aynı problem 8 yıllık evliyim 2 yıl korunduktan sonra kızım ilk ayda kaldı şimdi 6 yaşında 9aydır 2.bebek için uğraşıyoruz ama olmuyor ilaç tedavisine başladım bence uzun süre korunmaktan dolayı olmuyor hakkımızda hayırlısı inşallah:içelim:
aynen bende öle işte.. ama ben hiç korunmadım... yinede yok yok... ilaç tedaviside nedense cevap vermiyor... yumurta gelişiyor ama döllenme olmuyor.... ayy vallahi çok zormuş....a.s.
HÜRREMCİM BENDE BU AY İLAÇ KULLANDIM YUMURTALARIM İÇİN İŞİN KÖTÜSÜ ADETİM İKİ GÜNDÜR GEÇTİ TEST YAPTIM YİNE YOK YİNE YOK BU 8. AYIM OLDU ŞİMDİDE ADET PROBLEMİ BAŞLADI ÇILDIRICAM YAKINDA ........BEBEK YOK ADET YOK.... DÜZENLİ GİDEN ŞEYLERDE BOZULMAYA BAŞLADI ANLIYCAĞIN ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN BU STRESLE BİZİM HİÇ BİŞEYİMİZ OLMIYCAK GALİBA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?