ilk bebeklerimizde sorun yaşamadık ... peki neden şimdi bebeğimiz olmuyor...

ayyy benim ssk falan yok anacım... ama yinede dr derse bende çektiricem mecburen.......:uhm:

ewet beyaz bulut....sıkıntı sters her şeyi tetikliyor....
bi evladımız var ama yinede gönül istiyor işte... bunu anlatması zor tatlım ... yaşaman lazım... ama rabbim sana bu türlü zorluklar yaşatmasın... yaşın çok küçük şu anda böle düşünmen de normal....insanın yavrulama güdüsü debreştimi akıllara zarar bi durum oluyor....bende yıllar önce senin gibi üşünürdüm ... ama seneler beni ne kadar farklı düşüncelere taşıdı....a.s.

ah be arkadaşım bu söylediklerin gerçekten doğru ve mantıklı bunun bizde farkındayız ama başa gelinmeyince bilinmiyor insanın elinde deil :1no2: inşallah istediğin an bebek sahibi olursunda bizim yaşadıklarımızı yaşamazsın

bana ilk kızım olduğunda hemen kal sonra arayı açarsan zorluklar çekebilirsin dediler.bebek 7 aylıktı hamile kaldım:çok üzgünüm:
aklım olsaydı ara verirdim.şimdi üçüncüye gebeyim.ve çok üzgünüm.aralarında en az 4 yaş olsaydı henüz 27 yaşında 4.çocuk derdine düşmezdim.senağlama
allahım herkese yardım etsin

bende senelerce spral ile korundumm.. çünki ikinciye hiç niyetim yoktu.istemedik.. ama kızım büyüdükçe kardeş diye tuturdu.. çevremdeki arkadaşlarımda hep ikinciyi üçüncüyü doğurduu.bizde heveslendik.. spral çıkartım.. ama işte hemen olur sandım.. meğer sprial bir tüpümü tıkamış spirali çıkardıktan 3 ay sonra hamile kaldım ama maelsef dış gebelik olduu.. ve sağ tüpüm gitti.3 ay önce ameliyat geçiridimm.. şimdiki aklım olsa kıızm 4 yaşındayken yapardım ikisi birden büyümüş olurdu..şimdi yaş farkıda olursa malesefki çok olucak.. ama işte kızım için isitiyorum.. ilerde kendisine bir destek olsun.. hayyatta tek olmasın diye.. Rabbim cümelmize nasip etsin tekarar bebek sahibi olmayı .. AMİNNNNNNNNNNN.....

amin canım yaaa. çok geçmiş olsun... rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.......a.s.

canım ben bişi anlamadım ... 3 tane evladın var,4 . ye mi hamişsin... yada 4.yü mü istiyosun? 4. derdine düşmezdim demişsinde?:uhm:

rabbim hepimizin derdine derman olur işallah... hepimizin yüzü güler inşallah...a.s.

hürrem merhaba canım
bak sana ne anlatacağım. Annemin yan daire komşusu ile beraberdik geçen hafta
bana bebiş yokmu daha diye sordu bende henüz yok dedim uğraş kızım sakın bırakma dedi elindeki tüm imkanları kullan dedi
ve anlatmaya başladı
bu anlatan kadım yaklaşık 50 yaşlarında 18 yaşında evlenmiş 12 sene çocuğu olmamış. kayınpederi sizin çocuğunuz olmuyor kısırsın diye tüm mirasından mahrum etmiş ve adam ölmüş. kadın türkiyede gitmedik dr bırakmamış ist ank izmir hatta mersine bile gitmiş hiç bir dr problem bulamamış o zamanın imkanları ile kadına tam 23-24 kere rahim filimi çekmişler her seferinde öleceğim sanmış.
13 sene zeynep kamil hastanesinde başhekim bunları çağırmış kadının yumurtlamasını takip etmiş ve ilişkiye girin hemen gelin demiş bunlar ilişkiden sonra hemen dr gitmişler dr içeriden yumurtadan ve spermden almış ve mikroskopta kadınada göstererek incelemiş herşey yolunda giderken spermler birden yumurtayı terk ediyormuş
kadında inanılmaz bir asit varmış dr sana bişey diyeceğim istersen son olarak onu dene demiş bir su bardağı su kaynat içine 2 tatlıkaşığı karbonat koy soğut demiş sonra enjekteye çek ve rahimden içeri ver demiş kadın yapamam demiş ama başka türlü denerim diye çıkmış zaten yumurtlama gününde olduğu için hemen suyu kaynatmış içine karbonatı atmış işaret parmağına pamuk dolamış suya batırıp içeriye doğru sürmüş ve ilişkiye girmiş iki üç gün üst üste yapmış bunu her seferinde ilişki olmuş hemen ve kadın o ay hamile kalmış bir kızı olmuş aradan 1 sene geçmiş ikinciyi istiyormuş gene olmamış hemen karbonatı denemiş ilişki olmuş gene hamile kalmış .
yani banada tavsiye etti.
kızım milyarları döktüm yok halimle benim ilacım karbonat dedi
neyse fırsat bulunca gene konuşuruz canım istersen bi dene sende zararlı bişey değil çünkü.
hadi canım öptümmmm.

merhaba arkadaşlar bende ilk bebeğimi birbuçuk sene önce doğurdum.ve doğduktan üç ay sonra öldü.daha sonra ikinciyi istedik ama olmadı birbüçük senedir onun için uğraşıyoduk.üç ay önce doktara gittim.sorun yok dedi.yumurtalıklarımın gelişmesi için ilaç verdi.iki ay üst üste kullandım sonuç vermedi.daha sonra doktordan vazgeçtim.allah nasip etmişse olur dedim.bu arada babam rahatsızdı.beyninde tümor oluşmuştu ve babamı 20 gün önce kaybettik.ve ben bu ay içinde eşimle sadece iki kez beraber oldum.ama şu an hamileyim.yani rabbim nasip etmişse mutlaka olacaktır.allahım tüm çocuk isteyenlere en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah.umudunuzu yitirmeyin ve oluruna bırakın.

canım yaa başın sagolsun cok uzuldum ,hem uzuntu hem sevınc Allah yardımcın olsun,bende babamı beyın tumorunden kaybetmıs bırı olarak senın acını paylaşıyorum ,Allah ım mekanlarını cennet eylesın:a015:

teşekkür ederim ecrenim.rabbim o kadar büyükki kullarını hiç darda koymuyor.benim için en büyük teselliyi bana verdi şükürler olsun.tek üzüntüm babam çok istiyodu bi torun sevebilmeyi.diğer bebeğimde çok az tatmıştı ama ne kadar olabilirki.

Canım kaybettiğin yakınların için allah sabır versin çok zor bir durum.. allah bidaha aynı acıları göstermesin.. ama bak ne kadar güzel karnında yeni bir umut yeni bir can taşıyosun.. allah bu mutluluğu bizlerede yaşatır inşallah

öncelikle başın sağ olsun... bende babamı kaybettim ne demek olduğunu çok iii biliyorum... allah sabırlar versin...
ben de dr gittim.... tedavideyim ama o bahsettiğin ilaçlar bendede hiç işe yaramadı...ve ben halen hamile değilim yani hala başaramadım..senağlama..
ne mutlu ki sana hamile kalabilmeyi başarmışsın... rabbim bizide mucizeleriyle dilerim aydınlatır...a.s.

allah allah elifim yaaa. görüyomusun?
bu karbonat meselesini, dr söylemiş zaten bi sakıncası olmaz herhalde.... valla denemediğim bi o kalmıştı..... onuda yapcam artık...
hakkımızda hayırlısı olsun...

canım seninle aynı sorunu paylaşıyoruz.bende aynı şekilde ilk bebeğim tedavisiz oldu ama ikincisi maalesef 4 senedir uğraşıyoruz olmuyor.allah büyüktür diyorum.bunada şükürler olsun.

canım seninle aynı sorunu paylaşıyoruz.bende aynı şekilde ilk bebeğim tedavisiz oldu ama ikincisi maalesef 4 senedir uğraşıyoruz olmuyor.allah büyüktür diyorum.bunada şükürler olsun.

AYYY TABİ ... ÇOK ŞÜKÜR YA RABBİMMMMMMM...
ama isan yinede çok istiyo değilmi?
ben de yıllardır uğraşıyorum ama malesef ....HENÜZ yok...
diliyorum en kısa sürede kavuşuruz küçük meleklerimize....
rabbim bizleride mucizeleriyle aydınlatır bizde hamişliğimizi ilan edebiliriz.....a.s.

kesinlikle istiyor...allahım büyüksün.ben bu ay aşılama oldum.1 nisanda kan test yaptırmaya gidicem.canım benim için dua edermisin

hürremcim çok ihmal ettin burayı bak sayfamız nerelerde kaldı..bizim gibi olanlar toplanamadık ne zamandır.. ikinci bebekler gelmez sonra hııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…