- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
valla tıkanır mı tıkanmazmı bilmiyorm bende bi düşük yaptım 3.5 sene oldu tık yok bende şüpheleniyom dr. biri ilki olduysa 2. de olur demişti ama yok iştede rahim filmi ssk karşılıyo dışardan burda 400, 500 civarında:bbo:
arkadaşlar bana kızmayın ama çok ypratmıyomusunuz kendinizi söylemesi kolay diceksiniz biliyorum ama stres hem size hem çocuklarınıza zarar şükredin sağlıklısınız sağlıklı evlatlarınız var kendinizi biraz bu düşüncelerden uzaklaştırsanız başka şeylerle uğraşın hiç ummadığınız anda rabbim vericektir size tekrar bi evlat ama böyle sıkıntı ve üzüntüyle kendinzi hasta edersiniz unutmayın her hastalığın başı stres üzüntü
arkadaşlar bana kızmayın ama çok ypratmıyomusunuz kendinizi söylemesi kolay diceksiniz biliyorum ama stres hem size hem çocuklarınıza zarar şükredin sağlıklısınız sağlıklı evlatlarınız var kendinizi biraz bu düşüncelerden uzaklaştırsanız başka şeylerle uğraşın hiç ummadığınız anda rabbim vericektir size tekrar bi evlat ama böyle sıkıntı ve üzüntüyle kendinzi hasta edersiniz unutmayın her hastalığın başı stres üzüntü
bende senelerce spral ile korundumm.. çünki ikinciye hiç niyetim yoktu.istemedik.. ama kızım büyüdükçe kardeş diye tuturdu.. çevremdeki arkadaşlarımda hep ikinciyi üçüncüyü doğurduu.bizde heveslendik.. spral çıkartım.. ama işte hemen olur sandım.. meğer sprial bir tüpümü tıkamışspirali çıkardıktan 3 ay sonra hamile kaldım ama maelsef dış gebelik olduu.. ve sağ tüpüm gitti.3 ay önce ameliyat geçiridimm.. şimdiki aklım olsa kıızm 4 yaşındayken yapardım ikisi birden büyümüş olurdu..şimdi yaş farkıda olursa malesefki çok olucak.. ama işte kızım için isitiyorum.. ilerde kendisine bir destek olsun.. hayyatta tek olmasın diye.. Rabbim cümelmize nasip etsin tekarar bebek sahibi olmayı .. AMİNNNNNNNNNNN.....
bana ilk kızım olduğunda hemen kal sonra arayı açarsan zorluklar çekebilirsin dediler.bebek 7 aylıktı hamile kaldım:çok üzgünüm:
aklım olsaydı ara verirdim.şimdi üçüncüye gebeyim.ve çok üzgünüm.aralarında en az 4 yaş olsaydı henüz 27 yaşında 4.çocuk derdine düşmezdim.senağlama
allahım herkese yardım etsin
merhaba arkadaşlar bende ilk bebeğimi birbuçuk sene önce doğurdum.ve doğduktan üç ay sonra öldü.daha sonra ikinciyi istedik ama olmadı birbüçük senedir onun için uğraşıyoduk.üç ay önce doktara gittim.sorun yok dedi.yumurtalıklarımın gelişmesi için ilaç verdi.iki ay üst üste kullandım sonuç vermedi.daha sonra doktordan vazgeçtim.allah nasip etmişse olur dedim.bu arada babam rahatsızdı.beyninde tümor oluşmuştu ve babamı 20 gün önce kaybettik.ve ben bu ay içinde eşimle sadece iki kez beraber oldum.ama şu an hamileyim.yani rabbim nasip etmişse mutlaka olacaktır.allahım tüm çocuk isteyenlere en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah.umudunuzu yitirmeyin ve oluruna bırakın.
merhaba arkadaşlar bende ilk bebeğimi birbuçuk sene önce doğurdum.ve doğduktan üç ay sonra öldü.daha sonra ikinciyi istedik ama olmadı birbüçük senedir onun için uğraşıyoduk.üç ay önce doktara gittim.sorun yok dedi.yumurtalıklarımın gelişmesi için ilaç verdi.iki ay üst üste kullandım sonuç vermedi.daha sonra doktordan vazgeçtim.allah nasip etmişse olur dedim.bu arada babam rahatsızdı.beyninde tümor oluşmuştu ve babamı 20 gün önce kaybettik.ve ben bu ay içinde eşimle sadece iki kez beraber oldum.ama şu an hamileyim.yani rabbim nasip etmişse mutlaka olacaktır.allahım tüm çocuk isteyenlere en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah.umudunuzu yitirmeyin ve oluruna bırakın.
Aminnnnnnnnnnnnnnn Allahim Dualarimiziz Kabul Et
hürrem merhaba canım
bak sana ne anlatacağım. Annemin yan daire komşusu ile beraberdik geçen hafta
bana bebiş yokmu daha diye sordu bende henüz yok dedim uğraş kızım sakın bırakma dedi elindeki tüm imkanları kullan dedi
ve anlatmaya başladı
bu anlatan kadım yaklaşık 50 yaşlarında 18 yaşında evlenmiş 12 sene çocuğu olmamış. kayınpederi sizin çocuğunuz olmuyor kısırsın diye tüm mirasından mahrum etmiş ve adam ölmüş. kadın türkiyede gitmedik dr bırakmamış ist ank izmir hatta mersine bile gitmiş hiç bir dr problem bulamamış o zamanın imkanları ile kadına tam 23-24 kere rahim filimi çekmişler her seferinde öleceğim sanmış.
13 sene zeynep kamil hastanesinde başhekim bunları çağırmış kadının yumurtlamasını takip etmiş ve ilişkiye girin hemen gelin demiş bunlar ilişkiden sonra hemen dr gitmişler dr içeriden yumurtadan ve spermden almış ve mikroskopta kadınada göstererek incelemiş herşey yolunda giderken spermler birden yumurtayı terk ediyormuş
kadında inanılmaz bir asit varmış dr sana bişey diyeceğim istersen son olarak onu dene demiş bir su bardağı su kaynat içine 2 tatlıkaşığı karbonat koy soğut demiş sonra enjekteye çek ve rahimden içeri ver demiş kadın yapamam demiş ama başka türlü denerim diye çıkmış zaten yumurtlama gününde olduğu için hemen suyu kaynatmış içine karbonatı atmış işaret parmağına pamuk dolamış suya batırıp içeriye doğru sürmüş ve ilişkiye girmiş iki üç gün üst üste yapmış bunu her seferinde ilişki olmuş hemen ve kadın o ay hamile kalmış bir kızı olmuş aradan 1 sene geçmiş ikinciyi istiyormuş gene olmamış hemen karbonatı denemiş ilişki olmuş gene hamile kalmış .
yani banada tavsiye etti.
kızım milyarları döktüm yok halimle benim ilacım karbonat dedi
neyse fırsat bulunca gene konuşuruz canım istersen bi dene sende zararlı bişey değil çünkü.
hadi canım öptümmmm.
ben ilk bebeğimde hiç bi sorun yaşamadım.... hatta bana süpriz yaptı....
fakat şimdi bebeğim bana gelmiyor...
nerede hata var....
nerede yalnış yapıyoruz...
her şeyi yaptım ve yapıyorum... sağlıklı beslenme , yumurtlama günü, yumurta takibi,bitki çayları... daha unuttuğun bi çok şey....
atladığımız bişi mi var.....:uhm:
canım seninle aynı sorunu paylaşıyoruz.bende aynı şekilde ilk bebeğim tedavisiz oldu ama ikincisi maalesef 4 senedir uğraşıyoruz olmuyor.allah büyüktür diyorum.bunada şükürler olsun.
AYYY TABİ ... ÇOK ŞÜKÜR YA RABBİMMMMMMM...
ama isan yinede çok istiyo değilmi?
ben de yıllardır uğraşıyorum ama malesef ....HENÜZ yok...
diliyorum en kısa sürede kavuşuruz küçük meleklerimize....
rabbim bizleride mucizeleriyle aydınlatır bizde hamişliğimizi ilan edebiliriz.....a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?