- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
kesinlikle istiyor...allahım büyüksün.ben bu ay aşılama oldum.1 nisanda kan test yaptırmaya gidicem.canım benim için dua edermisin
hürremcim çok ihmal ettin burayı bak sayfamız nerelerde kaldı..bizim gibi olanlar toplanamadık ne zamandır.. ikinci bebekler gelmez sonra hııı
inşallah bu ay hepsi topluca gelirler hürremcim .. bizimde yüzümüz gülsün artık
allah sana bir erkek banada bir kız nasip eder inşallah... gerçi ne olucağı artık farketmiyo yeterki nasip etsin
sorma canım benimde ne adaklarım var ama...
ama bende senin gibi çok umutsuzum
içimden bir his boşuna uğraşıyorum diyo olmıycak hissediyorum... iyicene sterse gömdük kendimizi alllahım inşalllah bizede bu mutluluğu tekrar yaşatır
amin zeynebim amin... herkes diyo var ya senin bi tane... ama ben bi türlü anlatamıyom derdimi.... insanın yavrulama güdüsüne nasıl engel olamadığını tarif edemiyom... ama ancak bu yaşanarak öğrenilir... ben en acı tarafıyla yaşıyorum... dilerim tüm bebek hasretiyle yanıp tutuşan lar bir an önce anne olurlar... rabbim evlat hasretiyle kimseyi terbiye etmesin.............:çok üzgünüm:[/QU
:çok üzgünüm: evet canım sen bir tane yapmışsın olmasada olur diyorlar ama olmuyo dediğin gibi.... ilkini nasıl istediysem şimdi yine aynı duygularla hatta fazlasıyla istiyorum... çünkü yaşadım anneliği tadını biliyorum ve yine yeniden yaşamak istiyorum hemde çokkk... :çok üzgünüm:
amin zeynebim amin... herkes diyo var ya senin bi tane... ama ben bi türlü anlatamıyom derdimi.... insanın yavrulama güdüsüne nasıl engel olamadığını tarif edemiyom... ama ancak bu yaşanarak öğrenilir... ben en acı tarafıyla yaşıyorum... dilerim tüm bebek hasretiyle yanıp tutuşan lar bir an önce anne olurlar... rabbim evlat hasretiyle kimseyi terbiye etmesin.............:çok üzgünüm:[/QU
:çok üzgünüm: evet canım sen bir tane yapmışsın olmasada olur diyorlar ama olmuyo dediğin gibi.... ilkini nasıl istediysem şimdi yine aynı duygularla hatta fazlasıyla istiyorum... çünkü yaşadım anneliği tadını biliyorum ve yine yeniden yaşamak istiyorum hemde çokkk... :çok üzgünüm:
ahhh ahhhhhh....... zeynebim ahhhhhhhhhhhhhhhhh...... bende çok ama çok istiyorum ..:çok üzgünüm:
hürrem senin yaş kaç...istanbullusun galiba neresinde oturuyon bir sakıncası yoksa
sende kendini hemen çürüğe ayırma dur bakalım... benim bir akrabam 38 yaşında şuanda 2. yapıcak.. hiçte yaşıylan gocunmuyo... artık 40 bile normal yaş gibi.. çünkü tıp ilerledi... gerçi bu tıp bir bize çare bulamıyo bıktım sürekli doktora gidip o çatala oturmaktan..tahliller yaptırmaktan...yinede allahtan umut kesilmez diyip bekliyoz valla
canım kalbinin sesi duyulmadığı için alındı bebek..aradan 1 ay geçti..yine günü geçmiş bekliyo sanırım hamile... ama o dediğim gibi hiç yaşını sorun etmiyo sakın sende etme..inanki bu en son dert edeceğin şey olsun 45 inde bile doğuran var... hemde yine benim çevremde şuanda 3 aylık hamile 3 tanede çocuğu var..kazayla kalmış doğuracak
canım gözlerim dönmeye başladı bilgisayara bakmaktan ... sana iyi geceler diliyorum.. gelecek gün hepimize umut ve mutluluk getirsin...yarın görüşürüz
hürremciğim inşallah ikinci bebişinede kavuşursun.hep pozitif düşün.allah hayırlısı neyse onu versin. bende 2. bebeğime 12 yıl aradan sonra hamile kaldım. ama yaşamak yavruma kısmet değilmiş.15 gün önce kalbi durduğu için alındı. şimdi yeni yeni kendime geliyorum.asla pes etmeyip yeniden başlıcam.Sende pes etme çocuklarımıza umarım sağlıklı birer kardeş getiririz.sağlıklıysan yaş hiç önemli değil.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?