- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
canım geçmiş olsun inşallah sonucunu alırsın..yaşım 28 ama 1 yıla yaklaştım korunmayalı gerekli görülürse çektiricem ama çok korkunç şeyler okudum burda ..sen narkozlamı çektirdin bide nerde çektirdin..
merhaba kızlar bendede aynı sorun var kızım 5 yaşında ve ona hamile kaldıgımda şok olmuştm hiç istemiyordum yaşım kucuk diye.inanın 9 ay boyunca hiç bir sorun yaşamadım.RABBİM nasip etti.hiç bir sorun yoktu dogurana adar temizligimi de yaptım gezmelerimede gittim.gecen yıl ikinci okadar istedimki eczacılar test satmaktan yaşadı ben almaktan utanıyordum artık neyseki testte ikinci çizgiyi görmüştüm doktora gittim boş gebelik tanısıyla kurtaj oldu be senede olmuyo.ALLAHIN takdiri çok istemekten gibi geliyor bana
tabiki hiç duymadım tıkanıklık su gibi belirti verir diye
baksana bende igne olcak kadar agır olabilcek bir enfeksiyon varmıs haberim yok sikayetim yok
içte olan seyler her zaman belirti vermiyor iste ilerledikce ortaya çıkıyor
ama tup un genel islevi bebek için oldgugundan bebek istemesen hele ilerde bile hiç bir belirti vermeyebilir bu durumda . umarım değildir dr un hsg onerdi ise mutlaka vakit kaybetmeden cektir yas ilerliyoru diyoruz ya bil en azından durum nedir
tüplerin tıkalı olduğu sadece rahim filmi ile mi anlaşılıyo kızlar başka yolu yok mu?
kader arkadaşım benimmm :teselli: canımsın malesef çok fazla anlaşılamıyor, biliyorum bazı çekincelerin var ee tabiki normal ama bu kadar kendini kasma bence ben cuma günü gidiyorum çektirmeye sana detayları anlatırım bol bol söz korkutmam jeyyar
hakkımızda hayırlısı olsun canım a.s.
Mrb canlar.. benimde bi oğlum var 10yaşında.. 2.yi istiyoruz 5aydır bilinçli olarak uğraşıyoruz.. testler muayeneler yok guatr yok prolaktin yok çatlatma iğnesi 2günde bir yumurtlama takibi.. canıma tak etti valla bende bıraktım dr.u bu ay. medismart aldım çift çizgiyide gördüm görevimide yaptım :) çatlama olmamış olabilirmi diye merak ediyorum.. testi tekrar yapsam negatif çıkarsa çatlamış diyebilirimiyim:?? tatlicadiarzupeki medisamrt kullanarak hamile kalan varmı aranızda
YAA HÜRREM BİZİM İMALATTA BİR SORUN VAR AMA NE ACABA:sm_confused: MALZEMEDENDE ÇALMIYOZ AMACADIARZU..NİYE OLMUYO ACABA
hurrem2000 miyavv bende geldim gruba
oglum var 4,5 aylik subatta spirali ciakrttirdim nisanda hamile kaldim mayis sonubosgebelik kurtaj oldum simdi devam edimmi israra vazmi gecim bilemiyorum cok kararsizim amerikada bi arkadasim 9 sene delirererk cocuk olsun diye ugrastigini anlatti buyuk kizi 14 yasinda oldu simdi 1 yasinda dunya tatlis kizi var bana israr et diyor ama ne bilim olmazsa da sinri bozucu yada sakat olacak korkusu geldi bana cok zor ya hersein basi alahin izni kismeti
hürremcim bir kere dogum yapmışsın demekki tüplerin açık. ..............
:1no2::1no2:Alakasi yok ki !! benim de gorumcem dogum yapti bir kizi var ama simdi tupleri tikanik bebis istiyor dr demis ancak tup bebek olur :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?