- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
YAAA BERENCİM DOĞRU DİYOSUNDA... ELDE DİİLKİ TATLIM ....etraftakiler akrabalar milletim ağzı durmuyo.. tam unuttum derken biri çıkıp bişiler diyo allak bullak oluveriyorum.... bu kez hırs yapıyorum olsun bebeğim diye .. ama ne yazıkki olmadı senelerdir.....bebeğim bi olsun İŞTE BENİM BEBEĞİM ...BEN YAPTIM DİYE ATICAM KENDİMİ SOKAKLARA...... VE DOĞRU KAYNANAMA.. AL DICEM BEN YAPTIM......BENİM İMALAT..... DEMEK OLUYOMUŞ DİCEM ...
YAAA BERENCİM DOĞRU DİYOSUNDA... ELDE DİİLKİ TATLIM ....etraftakiler akrabalar milletim ağzı durmuyo.. tam unuttum derken biri çıkıp bişiler diyo allak bullak oluveriyorum.... bu kez hırs yapıyorum olsun bebeğim diye .. ama ne yazıkki olmadı senelerdir.....bebeğim bi olsun İŞTE BENİM BEBEĞİM ...BEN YAPTIM DİYE ATICAM KENDİMİ SOKAKLARA...... VE DOĞRU KAYNANAMA.. AL DICEM BEN YAPTIM......BENİM İMALAT..... DEMEK OLUYOMUŞ DİCEM ...
Canım benim sakın üzülme nezamandır olmuyor ikinci çocuk yani belki normal yollarla olabilr benim bir yakınımında aynı şey olmuştu bir çocuğu hemen evlenir evlenmez oldu fakat ikinci için 2 sene uğraştılar olmadı ve tüp bebek yaptılar çok tatlı ve maşallah sağlıklı bir kızı ve oğlu oldu artık tıp okadar ilerlediki sakın üzülme biliyosun çocuk olması için psikoloji ciddi derece önemli bir faktör
Ya Kizlar Sizin Sayfalarinizdada şu Ariel Reklami çikiyomu Karşiniza..çildirti Beni Sabahtan Beri Kapattikça Açiliyo..VALLA ARİEL GÖRDÜĞÜM YERDE PATLATACAM NERDEYSE klava:
valla al bendende okadar .Kötü Kazen
YAA HÜRREM BİZİM İMALATTA BİR SORUN VAR AMA NE ACABA:sm_confused: MALZEMEDENDE ÇALMIYOZ AMACADIARZU..NİYE OLMUYO ACABA
hürremcim sıkma canını boşver elalem ne derse desin. onlar herşey konuşur.aslında sanane deyip susturucaksın aynısı benimde başımda ikinciyi nezaman yapacaksınız diye sormalarından bıktım. şu kaynana durumunu okudum da bide ata olacak. onun sana destek olması lazımdı köstek değil. :1no2:nedemek ya benim özel hayatıma dalıp yetmezmiş gibi bide bunu başkalarına yayacak.bu durumu eşinle açık açık konuş bence herkese senin özel hayatını anlatamazkaynanandanda.biraz uzak dur.Kötü Kazen kuzum belkide senin çocuğun bu stresten olmuyodur.kaynanın baskısını da hiç kafana takma.hayatını yaşa Allah izin verirse elbet ikinci çocuklarımız olur . Ama olmazsada Allah olan çocuğumuza uzun ömür ve sağlık versin canım nolcak.
Esra Ben Bahçelievlerde Oturuyorum..burda Hospitalium Var Ona Gidiyorum..bide Kolan Hastanesi Var Ama Ikisindende Istediğim Ilgiyi Göremedim..hep Başindan Savar Gibi Muayene Ediyorlar..bu Ayda Adet Görürsem Gitmiycem Ama Eşimle Bir ürolağa Gidicez..belkide Ben Boşuna çabaliyorum Kendim Için Sorun Ondada Olabilir çünkü Bende Hormonal Bir Bozukluk Yok Rahim Filmindende çok Korkuyorum...bu Ayda Geçsin Ovulasyon Testi Deniycem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?