ilk bebeklerimizde sorun yaşamadık ... peki neden şimdi bebeğimiz olmuyor...

YAA HÜRREM BİZİM İMALATTA BİR SORUN VAR AMA NE ACABA:sm_confused: MALZEMEDENDE ÇALMIYOZ AMACADIARZU..NİYE OLMUYO ACABA

Ya Kizlar Sizin Sayfalarinizdada şu Ariel Reklami çikiyomu Karşiniza..çildirti Beni Sabahtan Beri Kapattikça Açiliyo..VALLA ARİEL GÖRDÜĞÜM YERDE PATLATACAM NERDEYSEklava:

Canım benim sakın üzülme nezamandır olmuyor ikinci çocuk yani belki normal yollarla olabilr benim bir yakınımında aynı şey olmuştu bir çocuğu hemen evlenir evlenmez oldu fakat ikinci için 2 sene uğraştılar olmadı ve tüp bebek yaptılar çok tatlı ve maşallah sağlıklı bir kızı ve oğlu oldu artık tıp okadar ilerlediki sakın üzülme biliyosun çocuk olması için psikoloji ciddi derece önemli bir faktör

haklısın hürrem cahil insanlara ne kadar anlatsan anlamazlar. kırıyolar farkında deiller. sanki istekle oluyo bu. saçma sapan eski sözler hala söyleniyo işte. neyse canım takma hırsda yapma valla bak bu yüzdende olmuyo.. senin ilkmi ikincimi olcak nasipse

canım 8 aydır olmuyo..haklısın psikoloji çok önemli..ama bırakmıyolarkiiiii:1no2:

hürremcim sıkma canını boşver elalem ne derse desin. onlar herşey konuşur.aslında sanane deyip susturucaksın aynısı benimde başımda ikinciyi nezaman yapacaksınız diye sormalarından bıktım. şu kaynana durumunu okudum da bide ata olacak. onun sana destek olması lazımdı köstek değil. :1no2:nedemek ya benim özel hayatıma dalıp yetmezmiş gibi bide bunu başkalarına yayacak.bu durumu eşinle açık açık konuş bence herkese senin özel hayatını anlatamazkaynanandanda.biraz uzak dur.Kötü Kazen kuzum belkide senin çocuğun bu stresten olmuyodur.kaynanın baskısını da hiç kafana takma.hayatını yaşa Allah izin verirse elbet ikinci çocuklarımız olur . Ama olmazsada Allah olan çocuğumuza uzun ömür ve sağlık versin canım nolcak.

canım benim.... ben de uzak durmayı yeğliyorum ... am yinede aradabir de olsa görüşüyoruz.. ve o zamanda zaten yapacağını yapıyor....sanki planlanmış gibi.....sinir oluyorum....
rabbime duzdan başka yapacak bişiyim kalmadı zaten... görülecek tüm tedavileri neredeyse gördüm.... artık rabbime bıraktım....rabbim izin verdiğinde inanıyorum ki ben tekrar annelik duygusunu yaşıyacağım..... rabbim kimseyi evlat hasretiyle terbiye etmesin....a.s.

merhaba kızlar bendede aynı sorun var kızım 5 yaşında ve ona hamile kaldıgımda şok olmuştm hiç istemiyordum yaşım kucuk diye.inanın 9 ay boyunca hiç bir sorun yaşamadım.RABBİM nasip etti.hiç bir sorun yoktu dogurana adar temizligimi de yaptım gezmelerimede gittim.gecen yıl ikinci okadar istedimki eczacılar test satmaktan yaşadı ben almaktan utanıyordum artık neyseki testte ikinci çizgiyi görmüştüm doktora gittim boş gebelik tanısıyla kurtaj oldu be senede olmuyo.ALLAHIN takdiri çok istemekten gibi geliyor bana

inşallah dilek seninde , bizimde ve tüm istiyenlerinde olur..allah kucağı boş olanlara ve bizim çocuklarada kardeş nasip etsin

zeynepcim ben rahim filmi cektirdim duzgun bu isi hep yapan biryerde çektirmeni oneririm yoksa her hastane çekiyoruz diyor. inanhiç ama hiç korkulcak birsey değil bizler çocuk dogurmus insanlarız sezaryan bile olsa .a lıskınız muaynelere alttan bakılmaya vs. hiçç dert edilcek birsey değil. ama bence zaman kaybetmeden mutlaka bakılmalı yas ilerliyorsa sayet 35 civarı isen. ben 7 ay sonrasında baktırdım bana ne acele ediyorsun diyenler oldu tek tup tıkalı tek tupde enfeksiyonlu cıktı sansım sıfır gibi birseymis meger aylardır bosa zaman harcamısım. simdi enfeksiyon için bugun ilk kez kalcadan igne oldum igrenc birsey agrısı hala devam ediyor bir saat oldu igneyi olalı( offf oofff

canım geçmiş olsun inşallah sonucunu alırsın..yaşım 28 ama 1 yıla yaklaştım korunmayalı gerekli görülürse çektiricem ama çok korkunç şeyler okudum burda ..sen narkozlamı çektirdin bide nerde çektirdin..

hayır canım ne narkozu daha neler dersin cektirdikten sonra bunun i çinmi narkoz alacagım diyeceksin.
ya bende çok uç noktalarda yorumlar okudum hangisine inanacagımı sasırrdım ama normalde hep metanetli bir insanımdır ameliyat olmalısın deler hemen ertesi gune yatar olurum falanbiyopsi derler hemenn aldırırı:) agrı esigimde yuksekdir . ama mantıgımla hallettigimi dusunuyorum bu yapılcak on dk en çok surcek ve bitcek. ha tum bunları yazdım sanmaki çok acılı agrılı ama ben dayanıklıyım dayandım.
sen yaptırcagın zaman ben detaylarınla anlatırım ozelden yaz bana yaptırcam anlat diye hemen yazayım:)
çok kısa suren acı asla yok bence agrı da ilac verilnce bel karın agırısı adetin ilk gunu seklinde biraz rahatsızlık hissediyorsun içeri incede olsa ibirseyler sokuluyor o kadarrrr

unutmusum canım yeri sormussun
sislide echomar da cektirdim 300 ytl normal liste fiyatları ama dr umun ora ile anlasması var zaten dr unuz kim diye soruyorlar ona gore fiyat veriyorlar benim dr umun fiyatı 200 ytl imis. forumlarda burda çektiren çok kisiye rastladım. ve dr umun sekreterinin dedigine gore oraya gidip cektirenlerden agrılı idi acılı idi kotuydu vs diyen hiç olmamıs herkes memnunmus.

saol canım...inşallah gerek kalmaz..ama olursa sana sorarım...bıktım valla doktorlara taşınmaktan..peki senin adetlerin nasıl oluyo yani tüplerinde sorun olduğu için ağrı falan yaşıyomusun...

hayır zeynep valla hiç adetlerim agrılı olmaz. dogumdan once oglumdan once arada agrı kesici aldıım olurdu ilk gun adet agrılı olurdu bazen dogum yaptıktan sonra hatırımda hiç yok agrım falan oldugu adet oldugumda hatta aa ay donmus adet zamanım gelmis haberim yok falan olurudm o derece rahatsızlıgım yoktu yani. tupun tıkanıklıgı ile adet agrısının baglantsımı varmıs kı ?

tabiki hiç duymadım tıkanıklık su gibi belirti verir diye
baksana bende igne olcak kadar agır olabilcek bir enfeksiyon varmıs haberim yok sikayetim yok
içte olan seyler her zaman belirti vermiyor iste ilerledikce ortaya çıkıyor
ama tup un genel islevi bebek için oldgugundan bebek istemesen hele ilerde bile hiç bir belirti vermeyebilir bu durumda . umarım değildir dr un hsg onerdi ise mutlaka vakit kaybetmeden cektir yas ilerliyoru diyoruz ya bil en azından durum nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…