ilk bebeklerimizde sorun yaşamadık ... peki neden şimdi bebeğimiz olmuyor...

benim de bir kızım var 8 yaşında ikinciyi istiyoruz ikinci ayım ama umudum yok kilom var engel olabilir diye düşünüyorum bu arada k.k yeniyim daha nasıl cevapları okuyacağım bilemiyorum yardım lütfen

OFFFF OFFFF... bugün nerden estiyse kayınvalidem bebek konusunu açtı..ben çalışmalara başladığımı söylememiştim ama hissetmiş herhalde..bana yoksa ikinci olmıycakmı dedi..çöktüm valla ...insanlara cevap yetiştirmekten..bende zaman kazanmak için temmuzda tatile gidip dönelim ondan sonra diyorum ammma ya temmuzdan sonra ne cevap vericem ..allahım benimle birlikte isteyen herkese en kısa zamanda bebek ver yarabbim..

Zeynep aynı şeyler bizdede yaşanıyo ne yazıkki.. hani olmadımı olmıcakmı ne zaman olcak. allah vermiyo işte napıyım elde deilki bu.. siparişle de deil.. çok kızıyorum valla

merhabalarrrrr

benim daha evel yazdıgım ikinci bebegi olmayanlar diye bir topik vardı bu da aynı konu yeni farkettimbende burdayım artık:)

kısaca kendimden soz edeyim. 21 yasında iken ilk denememde isteyerek evlendikten iki sene sonra yani hamile kaldım. bir oglum var 8 yasında. armagan gibi asla ikinciyi istemem diye dusunuyordum yıllarcada boyel oldu. 7 sene spiral kullandım her yıl kontrollerime gittim smear testler iyaptırdım hijyenime dikkat ederim ama temmuzda spiral artık agrı yapmaya baslamıstı çıkaralım dedi dr um aldı. o anda benim beynimden birseylerde aldı sanırım (esim oyle diyor :)) ) ben o andan itibaren bebek istemeye basladım. gel gelelim olmuyor. geçen ay rahim filmi cektirdim tek tupum tıkalı tekide acık ama enfeksiyonlu çıktı bu durumda 8 aydır bosa kurek çekiyormusum haberim yokmus. dr laproskopi onerdi tek tupu acmak enfeksiyonlu tup içinde antibiyotik tedavisi onerdi yarın baslıycam 7 gun igne ve ilac içeceğim ayrıca fitil. yumurtalık iltihabı olmusum pelvik enfeksiyon deniyor. spiralin etkileri ne yazıkkı. bilsem dah asonra çocuk isteyeceğim bu kadar uzum zaman taktırmazdım. ama asla istemem diye siddetle soranlara bile kızarak konusuyordum:) hurremin dedigi gibi iste insan bir anda istedimi istiyor dgogrma istedgi oyle gelen birsey. bunu gercekten yasamayan anlayamaz. simdi adet oldukca her ay ben yıkılıyorum uzuluyorum tahliller yaptırıyorum
etrafımdakı pek çok arkadasım ne soruyorne ilgilenyor ben uzuldukce eminim garipsiyor ve sacma buluyorlar birtane var ya mantıgı herkeste var ama iste bu farklı. ozellikle ilk çocuk kardes istiyor ve bunu soylemeye basladı ise insan dahada uzuluyor onun namına.
herkes derdi ilerde isterkardes bak gor diye de yok derdim benim oglum 6 lyasına kadar falan kardes istemem derdi hep kızardı kıskanırdı olmadan ama simdi istiyor ve ben yapamıyourm. bakalım kismet bu ay enfeksiyonu atlattıktan sonra umudum yine olacak insallah.

hayırlısı olsun tatlım.......dilerim en kısa zamanda sende kavuşursun bebeğine... yavruna kardeş nasib olur inşallah..........

zeynep ve hurem ist da nerde oturuyorsunuz
yada hangi dr hastanelere gidiyorsunuz kontroller için ??

ben bostancıda oturuyorum
ilk olarak yeditepe hast dr petek arıogluna gitim ondan memnunk almadım sislide bir arkadasamını dr u osman ozyurt a gittim onunla devam ederken maltepe bolge hast dr fahrettin kanadıkırık a gittim. (orası ssk anlasmalı çunku 20 ytl katkı payı verip muayne olunabiliyor, ozel sigortam çok kullanıldı bu ara çunku) su an osman bey ve fahrettin bey ile temastayım ikisi ilede gerekli oldugunda telefonlasıyorum. sizlerde yazarmısınız istanbulda olan tum arkadaslar yani sadce hurrem ve zeynep değiltabiki

Esrako Seni çok Iyi Anliyorum. Bende Kariyer Uğruna Tam 10sene Ara Verdim. 1yildir Bebek Istiyorum 9sene De Işte.. Kariyermi Yaptim Hayir çünkü Işyerinden 10seneden Sonra Bana Sarkintilik Yapan Patronum şerefsizi Yüzünden Olayli Olarak Ayrildim Tehditlerle Hemde. Psikolojim çok Bozulmuştu Tam Ayrilmadan 1ay önce Sprali çikarttirmiştim. E Bu Psikolojiyle Bebek Olurmu Olmaz Tabi. Eşimi Gördüğüm Yoktu Afedersin. 5aydir Da Dr.takibinde Uğraştik Olmadi Bu Ay Biraktim Dr.u. Medi Smart Aldim. Bakalim Nasip

ayyyy zeynooooooo..... bizde hafta sonu düğündeydik kuzenim evlendi... kaynanam düğünde akrabalarını gördü... ve gelin 2. ye hamileymiş.... ve bebeği daha 2 yaşında... bana dönüp dediki .. bizim gelinin olmuyo,bize öle demiyolar ama ben biliyorum dedi kadına... ay delirdim birden tüm düğünü zehir etti kadın bana... eşimde duydu....boş ver dedi ... annesine de nasıl konuşuyorsun anne dedi... sora bensiz bişiler konuştular ... ama ben tilt oldum bikere...

ben ıst da oturuyorum ... en son ınternasionel hospital da ENGİN ORAL a gittim ... ve daha bi çok hastane ve dr a... artık sayısını unuttum....günay avcı, selda yüzer, esra alkan,toygun başaran,kezban hanım ,tuğrul abacıoğlu, ayşe hanım ve ismini unuttuğum bi sürü dr a gittim....ve hastaneye... ben 9 yıldır bu işi başaramadım.....
ben de özelden gidiyorum, çünkü ssk m yok....

canım benim ... bende çok uzun yıllardır çabalıyorum.... ama bende de henüz bi gelişme yok....dr lar bana önce psikolojik olarak rahatlaman gerek dedi... çünkü ilişki esnasında gergin olmak beyine doğru mesajı iletmiyormuş.... bana dr öle demişti.....

evet dr.un söylediği doğru. benimkide aynısını söylemişti hürremcim. aslında ne yapmak lazım biliyomusunuz. hiç düşünmemek. yok ovulasyon zamanı yok yumurtladım yok yumurtladım bilmemne. takmadan 2günde bir birlkiktelik olcak. hatta şu foruma bile takılmıcas :)

Esra Ben Bahçelievlerde Oturuyorum..burda Hospitalium Var Ona Gidiyorum..bide Kolan Hastanesi Var Ama Ikisindende Istediğim Ilgiyi Göremedim..hep Başindan Savar Gibi Muayene Ediyorlar..bu Ayda Adet Görürsem Gitmiycem Ama Eşimle Bir ürolağa Gidicez..belkide Ben Boşuna çabaliyorum Kendim Için Sorun Ondada Olabilir çünkü Bende Hormonal Bir Bozukluk Yok Rahim Filmindende çok Korkuyorum...bu Ayda Geçsin Ovulasyon Testi Deniycem..

YAA İNSANIN STRES OLACAĞI YOKSADA SOKUYOLAR KARDEŞİM..BUNLAR YÜZÜNDEN DAHA BİR HIRSLA HAMİLE KALMAK ETRAFA İŞTE BENİMDE OLUYO DEMEK GELİYO..benneyaptımki..SANKİ HERKES ÇALIŞTIĞIMI ANLIYO GİBİ KİMLE KARŞILAŞSAM NİYE ÇOCUK YAPMIYOSUN DİYOLAR DELLENİYOM VALLAAklava: ALLAHIM YÜZÜMÜZEE GÜLLLLLLL

aminnnnnnnnnnnnnnnnn AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN YÜZÜMÜZE GÜL YAAAAA RABBİMMMMMMMMMMMMMMMMMM....

YAAA BERENCİM DOĞRU DİYOSUNDA... ELDE DİİLKİ TATLIM ....etraftakiler akrabalar milletim ağzı durmuyo.. tam unuttum derken biri çıkıp bişiler diyo allak bullak oluveriyorum.... bu kez hırs yapıyorum olsun bebeğim diye .. ama ne yazıkki olmadı senelerdir.....bebeğim bi olsun İŞTE BENİM BEBEĞİM ...BEN YAPTIM DİYE ATICAM KENDİMİ SOKAKLARA...... VE DOĞRU KAYNANAMA.. AL DICEM BEN YAPTIM......BENİM İMALAT..... DEMEK OLUYOMUŞ DİCEM ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…