Ilk bebişi olacak 2012 aralık anneleri...! :):)

bende yaptırdım canım bu sefer eminim :) ense kalınlığı benimki de normal çıktı ultrasonda gördüm bebişimi şok oldum kıpır kıpır durmuyo yerinde 1 hafta kan tahlilini beklicez bakalım Allah yardımcımız olsun...

:)evet 1 hafta sonra çıkıcakmış sonuçlar..
bende gördüm ya kıpır kıpıdı.. yüzü bize dönüktü.. :)

Merhaba arkadaslar tum anne adaylarini tebrik ediyorum
.Allah in izniyle bizde yaklasik 10 haftalik olduk.
Allah kucagimizada almayi nasip eder insallah

kızlar ben de yaptırdım ikili testimi. Ayy ne kadar büyümüş. Elleri, ayakları herşeyi oluşmuş. ilk defa tanık oldum böyle bişeye çok güzel bir dduygu... Bu arada benim ki erkek gibi gözüküyo. Net birşey söylemiyorum ama bakın burda ne var dedi doktor. Sağlıklı olsun da kız erkek fark etmez. Ama çok mutlu oldum hareket ederken grünce :)

Hamilelikten dolayı oluyo canım sıkma canını.. geçici bu zamanlar.. bnde de oluyo bazen durup durup ağladığım eşimle kavga ettiğim dahii oluyo.. :)

maşallah düzeldim şimdilik :) bugun ikili tarama sonucumu aldım doktor sonucun ii dedi ama sonucun kaç olması gerektiğini anlamadım sonuç down düşük trisomı de düşük cıktı

canım çabuk çıkmış sonuçların...

Evet çıktı hemen.. mesaj geldi sonuçların çıktığına dair.. aradım doktorumun asistanını ben alıp göstericem sonuçları doktora dönücem sze dedi.. zatn bir sorun varsa doktor geri dönücektir size dedi. asistan aradı normal sonuçların dedi çok mutlu oldum..

Doktora cinsiyeti ne zaman belli olur diye sorduk.. normalde ikili teste tahmin ediyolar diye biliyorum bebeğn kemik gelişiminden anlıyolar.. ama doktor yanılmak istemediğinden bişey söylemedi.. birdahaki geldiğinizde belli olur dedi.. :) zaten 16 hafta oluyo 27 hazirana verdi randevumu. belli olucak bebeğimin cinsiyeti inşallah.. hiç önemli değil cinseyinin ne olduğu ama insan merek ediyo.. ve bişeyler almak istiyorum artık. renk seçiminde kararsız kalıyorum.. uygun pozisyonda durur inşallah gittiğimdede öğrenebilirim.. ..
kızlar size tahminde bulundumu doktorunuz?

çarşamba gidiyorum kontrole. iyicesabırsızlık başladı bende bakalım ne diyecek. test filan yapacakmı acaba, cinsiyeti belli olmamıştır herhalde henüz...

doktordan gelince size yazarım kızlar :))

hamişler, benim de ikili test randevum 19nda
inşallah ben de sizin gibi güzel haberleri alır ve rahatlarım
bu arada doktorum bana karın, göğüs ve kalça bölgelerime kakao ve susam yağı karışımı sürmemi önerdi
karnım henüz dümdüz ama ilerde büyümeye başlayınca cildin elastik olması ve çatlakların oluşumunu engellemesi içinmiş bu
size de söylendi mi böyle birşey?

benimde test sonuçlarım çıktı canım hiç bir sorun yok Allah a şükür darısı tüm bekleyenlerin başına bana biraz tiyo verir gibi oldu ama yanıltmak istemem dedi normal de 12. haftada görülebiliyor ama gizlerse genel de kız olurmuş ama yanıltmak istemiyorum dedi :)

benimde test sonuçlarım çıktı canım hiç bir sorun yok Allah a şükür darısı tüm bekleyenlerin başına bana biraz tiyo verir gibi oldu ama yanıltmak istemem dedi normal de 12. haftada görülebiliyor ama gizlerse genel de kız olurmuş ama yanıltmak istemiyorum dedi :)

merhaba kızlar bende aralık annesi olucam kısmetse 24 aralık
ikiz bebek bekliyorum inş sağ salim kucagımıza alırız

arkadaşlar yüzümde acayip bi kuruluk var.ki ben normalde çook su içerim.yarın cildiyeye gidecem...teşekkürler stan_blue.bizimle paylaşmışsın yağ karışımını.bunu kendimiz mi karıştırıyoruz,yada miktarını nasıl ayarlıyoruz.göz kararımı?kesin bendede çatlaklar oluşacak arkadaşlar çatlaklar için bildiklerinizi paylaşırmısınız?internette araştırdım ama hangi birini yapacaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…