Arkadaşlar bende dün yaptırdım ikili testimi.. ense kalınlığı 1.10 çıktı normal dedi doktor.. iyi gözüküyo herseyi dedi.. bakalım kan aldılar o nasıl çıkacak.. inşallah güzel çıkar..
bende yaptırdım canım bu sefer eminim :) ense kalınlığı benimki de normal çıktı ultrasonda gördüm bebişimi şok oldum kıpır kıpır durmuyo yerinde 1 hafta kan tahlilini beklicez bakalım Allah yardımcımız olsun...
Kzlar test sonuçlarım çıktı .. sonuçlarım normalmiş şükür.. :)
Hamilelikten dolayı oluyo canım sıkma canını.. geçici bu zamanlar.. bnde de oluyo bazen durup durup ağladığım eşimle kavga ettiğim dahii oluyo.. :)
Cok tebrik ederim darisi bizim basimiza ben daha yaptirmadkm ama pazartrsi randevum var ozaman soyliycekler bi tarih
gözün aydın canım bende salı günü gidicem inş bende iyi sonuçlarla dönerimm...
canım çabuk çıkmış sonuçların...
Doktora cinsiyeti ne zaman belli olur diye sorduk.. normalde ikili teste tahmin ediyolar diye biliyorum bebeğn kemik gelişiminden anlıyolar.. ama doktor yanılmak istemediğinden bişey söylemedi.. birdahaki geldiğinizde belli olur dedi.. :) zaten 16 hafta oluyo 27 hazirana verdi randevumu. belli olucak bebeğimin cinsiyeti inşallah..hiç önemli değil cinseyinin ne olduğu ama insan merek ediyo.. ve bişeyler almak istiyorum artık. renk seçiminde kararsız kalıyorum.. uygun pozisyonda durur inşallah gittiğimdede öğrenebilirim.. ..
kızlar size tahminde bulundumu doktorunuz?
Doktora cinsiyeti ne zaman belli olur diye sorduk.. normalde ikili teste tahmin ediyolar diye biliyorum bebeğn kemik gelişiminden anlıyolar.. ama doktor yanılmak istemediğinden bişey söylemedi.. birdahaki geldiğinizde belli olur dedi.. :) zaten 16 hafta oluyo 27 hazirana verdi randevumu. belli olucak bebeğimin cinsiyeti inşallah..hiç önemli değil cinseyinin ne olduğu ama insan merek ediyo.. ve bişeyler almak istiyorum artık. renk seçiminde kararsız kalıyorum.. uygun pozisyonda durur inşallah gittiğimdede öğrenebilirim.. ..
kızlar size tahminde bulundumu doktorunuz?
merhaba kızlar bende aralık annesi olucam kısmetse 24 aralık
ikiz bebek bekliyorum inş sağ salim kucagımıza alırız
hamişler, benim de ikili test randevum 19nda
inşallah ben de sizin gibi güzel haberleri alır ve rahatlarım
bu arada doktorum bana karın, göğüs ve kalça bölgelerime kakao ve susam yağı karışımı sürmemi önerdi
karnım henüz dümdüz ama ilerde büyümeye başlayınca cildin elastik olması ve çatlakların oluşumunu engellemesi içinmiş bu
size de söylendi mi böyle birşey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?