Valla arkadaşım ben ilk haftalardan itibaren yanmalarım çok var. Sürekli buz gibi şeyler yiyiom mideme doğru inerken rahatlıyorum sanki. Birde çiğneme tableti kullanıyorum oda geçici olarak rahatlatıyo. Heralde bizim bebişler omuzlarında saçla gelicekler :)) Bide ben hala kusuyorum bulantılar çok var, karnım taş gibi taş, Rabbimin gücüne gitmesin herşeye razıyım ama zor geçiyo valla
Valla arkadaşım ben ilk haftalardan itibaren yanmalarım çok var. Sürekli buz gibi şeyler yiyiom mideme doğru inerken rahatlıyorum sanki. Birde çiğneme tableti kullanıyorum oda geçici olarak rahatlatıyo. Heralde bizim bebişler omuzlarında saçla gelicekler :)) Bide ben hala kusuyorum bulantılar çok var, karnım taş gibi taş, Rabbimin gücüne gitmesin herşeye razıyım ama zor geçiyo valla
urugu_ ben de yatakta dönerken karnımda farklı şeyler hissediyorum artık ve çok dikkat ediyorum ani hareket etmemek içinkızlar ben yatakta dönerken cok zorlanıyorum sankı ıcımde bıseyler batıyor gıbı bunun gıbı seyler yasayan var mı ve arada sırada yüzüstü yatıyorum istem dışı bunun bır zararı olurmu daha şimdiden acaba
urugu_ ben de yatakta dönerken karnımda farklı şeyler hissediyorum artık ve çok dikkat ediyorum ani hareket etmemek için
yataktan kalkarken bile ellerimden destek alarak dikkatlice kalkıyorum sabahları
bu arada bana karın üstü kesinlikle uyumamam gerektiğini söylendi, hatta sırt üstü yatmaktan bile kaçınmalıymışız
mümkün olduğunca yana yatmak gerekiyormuş, şimdiden alışırsan ilerde karın çıktığında çok daha rahat edersin diyorlar
urugu_ ben de yatakta dönerken karnımda farklı şeyler hissediyorum artık ve çok dikkat ediyorum ani hareket etmemek için
yataktan kalkarken bile ellerimden destek alarak dikkatlice kalkıyorum sabahları
bu arada bana karın üstü kesinlikle uyumamam gerektiğini söylendi, hatta sırt üstü yatmaktan bile kaçınmalıymışız
mümkün olduğunca yana yatmak gerekiyormuş, şimdiden alışırsan ilerde karın çıktığında çok daha rahat edersin diyorlar
inşallah sorunsuz hamilelik dönemi geçirirsin bu sefer sinemis.
Ben de dün doktordaydım kızlar herşey yolundaymış çok şükür.cinsiyetini belki öğrenrim diye umut ediyordum ama henüz bişey söylemedi.cinsiyet öğrenen var mı aranızda?
Bebeğin hareketlerini hissediyor musunuz peki artık?ben bazen kas seğrimesi tarzında kıpırtı hissediyorum ama o mu değil mi tam bilemiyorum:)
hmm.. ilaç ne peki?
Su Lierac markasinin Phytolastil urunu mu? ve Lierac ise kremi mi yoksa ampulleri mi kullanmali?phytolastıl diye bi ilaç bence almamız gerekiyo artık...
Kızlar ben lierac krem aldım.. Bence eğer o bahsedilenler ağız yoluyla alınan ilaçlarsa hiç gerek yok zararlı da olabilir, baksanıza doktor 4. aydan itibaren almak şartıyla demiş, demek ki öncesi zararlı olabilir. Zaten o bahsedilen etkin madde lierac kremde var. Krem en iyisi diye düşünüyorum. Bu arada ben ikili testte bebişimin cinsiyetini öğrendim :) oğlum olucakmış doktor çok kesin konuştu, sonradan yanılma olmuş dermi bilemiyorum da hayırlı sağlıklı olsun gerisi boş ama yine de çok sevindim :)
tebrik ederim, inşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir oğluşun :)
ben çok kararsız kaldım bu kremler konusunda, şimdilik akşamları zeytinyağı sürerek devam ediyorum ama yağla da hep olmuyor çünkü sabahleyin işe giderken yağlanamayız değil mi? güreşçi değiliz sonuçta :) çok araştırdım nette ve Lierac Phytolastil kremleri hamileler için en uygun seçenek olarak görünüyor, sanırım ben de bundan alacağım. Yalnız kafamı karıştıran bir şey daha var. Online eczanelerdeki satış fiyatı normal eczanelere göre bayağı düşük, bunun sebebi nedir acaba sizce?
terekem, sen nereden ve kaça aldın kremi?
Teşekkür ederim iyi dileklerin için :) Ben kremi internetten aldım. Çünkü dediğin gibi eczane de çok daha pahalı, 1 kutusu 75 tl. Ben Dermoeczanem - Dermokozmetik diye bi siteden iki adet 84 tl ye aldım. eğer o siteden almak istersen, yeni ambalajı olandan al, ikili set değil tek tek iki adet al, yada tek bi kutu da alabilirsin tabiki. Kapağı altın sarısı olan. eczane de de ondan vardı ben ondan aldım. Arkadaşım da ordan almıştı ürün orjinal, birde distrübitör firmanın adı da yazıyor.
Su Lierac markasinin Phytolastil urunu mu? ve Lierac ise kremi mi yoksa ampulleri mi kullanmali?
Herkese merhaba,
Bende aralikta anne olacagim kismetse..ilk bebegim ultrasonda hareketlerini gordugumde o kadar mutlu oldum ki rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?