Ilk bebişi olacak 2012 aralık anneleri...! :):)

Baştan bi okudumda hepimizin şikayetleri aynı bendede hala bulantı ve mide yanmaları devam ediyor.. azıcık bişey yesem çıkarma ihtiyacı duyuyorum ama gene yiyorum.. karnım ve midem davul gibii..daha 6 . haftadan itibaren karnımm kocamandıı .. zaten 67 kiloyla hamile kaldımm şimdide 69 kiloyumm... 2 li testi yaptımdımm sıkıntı çıkmadıı.. cinsiyet tam belli değil bakalım bidahaki kontrolde inşallahhh... hepinizi kocaman öpüyorummmm

benim bebeğim zeytinim henüz 12+3 gün daha ve hala ikili teste gidemedik biz bu hafta içi inşallah gidicez

Bakalım geçicek inşallah.. bide gastrit çıktı bnde midem sancı yapıyo bu aralarda ..

Bakalım geçicek inşallah.. bide gastrit çıktı bnde midem sancı yapıyo bu aralarda ..

slm arkadaşlar aranıza katılmaktan büyük mutluluk duyuyorum benim inşallah kısmet olursa 31 aralık dogum günü çok acılar çrkmiş biri olark(6 aylık ölü dogum,dış gebelik geçirdim.)çok heycanlı ve birAz tedirginim sizlerle konuştukca rahatlıyacagımı ve huzur bulacagımı düşünüyorum.şu an 12 haftalık geceyim Allah hepimize saglıklı evlatlar versin hepinize slmlar saygılar..

inşallah sorunsuz hamilelik dönemi geçirirsin bu sefer sinemis.
ben de dün doktordaydım kızlar herşey yolundaymış çok şükür.cinsiyetini belki öğrenrim diye umut ediyordum ama henüz bişey söylemedi.Cinsiyet öğrenen var mı aranızda?
Bebeğin hareketlerini hissediyor musunuz peki artık?ben bazen kas seğrimesi tarzında kıpırtı hissediyorum ama o mu değil mi tam bilemiyorum:)

kızlar ben yatakta dönerken cok zorlanıyorum sankı ıcımde bıseyler batıyor gıbı bunun gıbı seyler yasayan var mı ve arada sırada yüzüstü yatıyorum istem dışı bunun bır zararı olurmu daha şimdiden acaba

urugu_ ben de yatakta dönerken karnımda farklı şeyler hissediyorum artık ve çok dikkat ediyorum ani hareket etmemek için
yataktan kalkarken bile ellerimden destek alarak dikkatlice kalkıyorum sabahları
bu arada bana karın üstü kesinlikle uyumamam gerektiğini söylendi, hatta sırt üstü yatmaktan bile kaçınmalıymışız
mümkün olduğunca yana yatmak gerekiyormuş, şimdiden alışırsan ilerde karın çıktığında çok daha rahat edersin diyorlar

ya kızlar bende yüzüstü çok yatıyorum.. alışkanlık bide.. yan yatoyorum önce sonra uyandığımda yine yüzüstü pozisyonda buluyorm kendimi.. alında şimdiden alıştırsak kendimizi yan yatmaya iyi olur.

zaten bazen dikkat etmeyıp anı hareketlerle kalkarsam yattıgım yerden midem bulanıyor mumkun oldugunca sola yatmaya çalısıyorum sanırım ılk hareketerını hıssetmeye baslayınca daha dıkkatlı olucam hala ınanasım gelmıyor bu mucizeye :)

sagol gamzeli allah hepimize saglıklı günler bebişler versin

Kızlar ben lierac krem aldım.. Bence eğer o bahsedilenler ağız yoluyla alınan ilaçlarsa hiç gerek yok zararlı da olabilir, baksanıza doktor 4. aydan itibaren almak şartıyla demiş, demek ki öncesi zararlı olabilir. Zaten o bahsedilen etkin madde lierac kremde var. Krem en iyisi diye düşünüyorum. Bu arada ben ikili testte bebişimin cinsiyetini öğrendim :) oğlum olucakmış doktor çok kesin konuştu, sonradan yanılma olmuş dermi bilemiyorum da hayırlı sağlıklı olsun gerisi boş ama yine de çok sevindim :)

tebrik ederim, inşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir oğluşun :)
ben çok kararsız kaldım bu kremler konusunda, şimdilik akşamları zeytinyağı sürerek devam ediyorum ama yağla da hep olmuyor çünkü sabahleyin işe giderken yağlanamayız değil mi? güreşçi değiliz sonuçta :) çok araştırdım nette ve Lierac Phytolastil kremleri hamileler için en uygun seçenek olarak görünüyor, sanırım ben de bundan alacağım. Yalnız kafamı karıştıran bir şey daha var. Online eczanelerdeki satış fiyatı normal eczanelere göre bayağı düşük, bunun sebebi nedir acaba sizce?
terekem, sen nereden ve kaça aldın kremi?

Herkese merhaba,
Bende aralikta anne olacagim kismetse..ilk bebegim ultrasonda hareketlerini gordugumde o kadar mutlu oldum ki rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu.

Teşekkür ederim iyi dileklerin için :) Ben kremi internetten aldım. Çünkü dediğin gibi eczane de çok daha pahalı, 1 kutusu 75 tl. Ben Dermoeczanem - Dermokozmetik diye bi siteden iki adet 84 tl ye aldım. eğer o siteden almak istersen, yeni ambalajı olandan al, ikili set değil tek tek iki adet al, yada tek bi kutu da alabilirsin tabiki. Kapağı altın sarısı olan. eczane de de ondan vardı ben ondan aldım. Arkadaşım da ordan almıştı ürün orjinal, birde distrübitör firmanın adı da yazıyor.

Evet, evet ben de o sitede gormustum. Cok tesekkur ederim bilgi verdigin icin, rahatlikla alabilirim kremi

Su Lierac markasinin Phytolastil urunu mu? ve Lierac ise kremi mi yoksa ampulleri mi kullanmali?

evet lierac ayrıca ağız yoluyla alınan bir ilaç değil çatlakların oluşma aşaması 4. ay olduğu için öle söledi bence. jel olarak kullanım herkesin yapısı farkılıdır herkese aynı ilaç iyi gelecek diye birşey yok ama umarım iyi gelir...

Herkese merhaba,
Bende aralikta anne olacagim kismetse..ilk bebegim ultrasonda hareketlerini gordugumde o kadar mutlu oldum ki rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu.

öncelikle hayirli olsun bebegin bende aralik anne adaylarindanim hamileligimi ögrendigimde 7 haftaliktim inanamadim o kadar güzel bir duyguyduki seni cok iyi anliyorum her kontrole gidisimi sabirsizlikla bekliyorum onu görmeyi insallah Allahim hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…