Arkadaşlar bnde doktoruma sorucam bu gittiimde çatlaklar için önerisi varmıdır diye..
sizde soran varsa yazarsa emin olalım en azından
benim doktorum bana 16. haftada başlamam şartıyla reçetemi ilk gittiğim zamanlarda yazmıştı kendi eşinin de kullanmış olduğu çok etkili bir ilaç yazdı sıfır çatlak diyor.
kardelen_baby ilaç hangisi ?onu yazmamışsın..hangi ilaç olduğunu yazarmısın..
seminom, yag karisimi birebir olmali dedi bana doktor, ben goz karari koydumarkadaşlar yüzümde acayip bi kuruluk var.ki ben normalde çook su içerim.yarın cildiyeye gidecem...teşekkürler stan_blue.bizimle paylaşmışsın yağ karışımını.bunu kendimiz mi karıştırıyoruz,yada miktarını nasıl ayarlıyoruz.göz kararımı?kesin bendede çatlaklar oluşacak arkadaşlar çatlaklar için bildiklerinizi paylaşırmısınız?internette araştırdım ama hangi birini yapacaz...
benim doktorum bana 16. haftada başlamam şartıyla reçetemi ilk gittiğim zamanlarda yazmıştı kendi eşinin de kullanmış olduğu çok etkili bir ilaç yazdı sıfır çatlak diyor.
Hanımlar merhaba, bende 13 haftalık hamileyim, sürekli bulantılarım kusmalarım var, birde su bile içsem midem taş gibi oluyo nefes bile alamıyorum. Zamanla geçer diyolar ama geçmedi henüzsizlerde de varmı böyle şikayetler, ne zaman geçti sizinkiler
Bende 3 aydan önce bukar yoktu şimdi daha çok midem bulanıyo neden anlamıyorum.. saçları falan çıkıyodur o yüzden diyolar ama.. bilmiyorum.
Valla arkadaşım ben ilk haftalardan itibaren yanmalarım çok var. Sürekli buz gibi şeyler yiyiom mideme doğru inerken rahatlıyorum sanki. Birde çiğneme tableti kullanıyorum oda geçici olarak rahatlatıyo. Heralde bizim bebişler omuzlarında saçla gelicekler :)) Bide ben hala kusuyorum bulantılar çok var, karnım taş gibi taş, Rabbimin gücüne gitmesin herşeye razıyım ama zor geçiyo valla
Canım allah kolaylık versinmide yanması çok kötü bir durum bende geçenlerde çok yağlı bişey yedim bütün gün kıvrandım resmen en kısa zamanda umarım geçer yanmaların Bu arada sizin yazdıklarınızı okuyunca halime çok şaşırıyorum benim hamileliğim çok şükür o kadar rahat geçiyo ki daha bir kere kusmadım midem bulanmadı çocuğu görmesem ultrasyonda hamile olduğuma bile inanmıcam nerdeyse. Umarım hepiniz benim kadar rahat edersiniz bir an önce tadını çıkarırsınız hamileliğin
aman aman dilini ısır da nazar değmesin vallah :) ben çok fenayım valla, isyan etmiyorum ama gerçekten zormuş. umarım kısa sürede geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?