Ilk bebişi olacak 2012 aralık anneleri...! :):)

Arkadaşlar bnde doktoruma sorucam bu gittiimde çatlaklar için önerisi varmıdır diye..
sizde soran varsa yazarsa emin olalım en azından

Arkadaşlar bnde doktoruma sorucam bu gittiimde çatlaklar için önerisi varmıdır diye..
sizde soran varsa yazarsa emin olalım en azından

benim doktorum bana 16. haftada başlamam şartıyla reçetemi ilk gittiğim zamanlarda yazmıştı kendi eşinin de kullanmış olduğu çok etkili bir ilaç yazdı sıfır çatlak diyor.

slm kızlar benimde Alah nasip ederse ilk bebişim olucak tahmini doğum tarihimiz 01-01-2013 ama dr erken gelir dedi yani bende aralık anneleri topiğinde geziniyorum. bu arada kızlar aralık anneleri topiği var orada çok anne var oraya gelin isterseniz

bu arada 10+4 günlüğüz bugün 22 haziranda da ikili testimiz var. kızlar cinsiyetleri öğrenenler varmı

kızlar bende varım ilk bebeğimi beklıyorum sayılır.şubatta düşük yaaptımrabbim bekletmedi ikinciyi gönderdi inşallah sagıkla kucagımıza alırız bugün itibari ile 12+4olduk:))

Bende aralık ayı annesi olucam inşallah:) önümüzdeki p.tesi ikli test için gidicem umarım bir sorun çıkmaz bende güzel haberlerimi size iletirim:)

Kizlar benimde carsamba gunu randevum var ense kalinligi icin sizce cinsiyeti belli olurmu 12 haftalik oluyoruz tam daha erken heralde ama merak ediyorum saglikli olsunda hi onemli degil bide esimle kavga ediyom insan hergun bes alti kere bu cinsiyet konusunu acarmi her seferinde bi yorumda bulunuyor sonunda dedim bidaha bnim bebegimin cinsiyeti hakkinda kimse yorum yapmasin dogana kadarda ogrenmiycem surpriz olsun dedi
Anacim beni deli edecek oglanda oglan baska bisey demiyo diyorum kiz olsun ustune kakali bezini atacam :)

seminom, yag karisimi birebir olmali dedi bana doktor, ben goz karari koydum
Aslinda yaglari aldigim guzellik marketinde kampanya vardi, iki cesit yag alana fisfisli karisim sisesi hediye ediyorlardi
Yalniz yaglari almadan koklayin bence arkadaslar belki begenmezsiniz
Ben aksamlari bu yag karisimini surup yatiyorum, sabahleyin dustan sonra da nemlendirici kullaniyorum
Bu arada yabanci kaynaklarda da zeytinyagi mucizesinden cok bahsediliyor, soylenenlere gore catlaklara karsi cok etkiliymis zeytinyagi kullanmak
Umarim dogumdan sonra hepimiz cok daha guzel olacagiz

Ya kızlar 14 haftam olmasına rahmen midem kötü bulanıyo.. öncelerde bile bu kadr bulanmıyodu.. size de oluyo mu?? neden bulanıyo acaba

Hanımlar merhaba, bende 13 haftalık hamileyim, sürekli bulantılarım kusmalarım var, birde su bile içsem midem taş gibi oluyo nefes bile alamıyorum. Zamanla geçer diyolar ama geçmedi henüz sizlerde de varmı böyle şikayetler, ne zaman geçti sizinkiler

Bende 3 aydan önce bukar yoktu şimdi daha çok midem bulanıyo neden anlamıyorum.. saçları falan çıkıyodur o yüzden diyolar ama.. bilmiyorum.

Bende 3 aydan önce bukar yoktu şimdi daha çok midem bulanıyo neden anlamıyorum.. saçları falan çıkıyodur o yüzden diyolar ama.. bilmiyorum.

Valla arkadaşım ben ilk haftalardan itibaren yanmalarım çok var. Sürekli buz gibi şeyler yiyiom mideme doğru inerken rahatlıyorum sanki. Birde çiğneme tableti kullanıyorum oda geçici olarak rahatlatıyo. Heralde bizim bebişler omuzlarında saçla gelicekler :)) Bide ben hala kusuyorum bulantılar çok var, karnım taş gibi taş, Rabbimin gücüne gitmesin herşeye razıyım ama zor geçiyo valla

kızlar ben dün sonuçlarımı aldım. ikili testim temiz çıktı.Bebeğim gayet sağlıklı çok şükür. umarım en kısa zamanda sizinde mutlu haberlerinizi alırım. Merak içinde bekliyorum güzel haberlerinizi.

Canım allah kolaylık versin mide yanması çok kötü bir durumbende geçenlerde çok yağlı bişey yedim bütün gün kıvrandım resmen en kısa zamanda umarım geçer yanmalarınBu arada sizin yazdıklarınızı okuyunca halime çok şaşırıyorum benim hamileliğim çok şükür o kadar rahat geçiyo ki daha bir kere kusmadım midem bulanmadı çocuğu görmesem ultrasyonda hamile olduğuma bile inanmıcam nerdeyse. Umarım hepiniz benim kadar rahat edersiniz bir an önce tadını çıkarırsınız hamileliğin

aman aman dilini ısır da nazar değmesin vallah :) ben çok fenayım valla, isyan etmiyorum ama gerçekten zormuş. umarım kısa sürede geçer.

aman aman dilini ısır da nazar değmesin vallah :) ben çok fenayım valla, isyan etmiyorum ama gerçekten zormuş. umarım kısa sürede geçer.

canım bi kaç güne kadar geçer diye tahmin ediyorum. biraz daha sabret. Gerçi söylemesi kolay biliyorum ama napalım buda dünya güzellerinin eşantiyonu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…