ilk bebişine hamile kalanlar

merhaba kızlarrrrr benımde ılk hamılelıgım 9+6 olduk ınsallah bu mucızeyı allahım tum ısteyen bayanlara yasatır

sagol canım benım 9+6 ıdım dun dokrota gıttım 10+6 dedı bu ultrason her gıttgımde farklı bırsey gosterıyor anlamadım gıttı

Son düzenleme:
slm benimde ilk gebeliğim benim şuan 13+3 bulantılar bıttı ama arada yokluyo yınede ama hep tatlı şeyler yiyesim gelio

Son düzenleme:
hımmm benım de tam tersıııı tatlıı
yı cok sevmeme ragmen yemek ıstemıyorum pek canım bende 11 haftalıgım pek mıgde bulantım olmadı hatta hıc olmadı desem yerıdır

hımmm benım de tam tersıııı tatlıı
yı cok sevmeme ragmen yemek ıstemıyorum pek canım bende 11 haftalıgım pek mıgde bulantım olmadı hatta hıc olmadı desem yerıdır

inşallah hiç olmaz ya karnın acıktığında yemeyı degıl cıkarırken çektığımı dusunuyordum ikili testi yaptırdınmı

canım yaa ınsalah cabuk atlatırsın evet dun yaptırdım ense kalınlıgı ultrason olcumunde 1.25 cıktı doktor bırsey cıkmaz dedı ama yınede ben sonucları ogrenene kadar rahat edemıycemm haftaya cuma ogrenıcem kısmetse sen yaptırdın mı

bende carsamba yaptırdım 1.5 mm çıktı normal dedi doktor zaten risk 3-4 lerde oluomuş galiba benim 13+0 ken ölçüsü 1.5 mm kan sonucunu pazartesi alıcaM

sen hangı sehırdesın özelemi yoksa devlet hastanesınemı gıdıon

kızlar bende 7haftalık hamıleyım ve ılk bebısıme yanı sayılır cunku bundan once mole gebelık gecırdım ve bebek yokmuş malesef inşallah hepımız hayırlısyla bebıslerımızı saglıklı bı sekılde kucagımıza alırız inşallah...

hayırlı olsun tatlım

benim de ilk bebişim kızlar bugün 7 haftalık olduk. cuma günü doktor kontrolümüz var kalp atışlarını duycaz

selam kızlar bende hamile olduğumu cuma günü öğrendim daha doktora gitmedim adetim 1 geçtikten sonra kan testi yaptırdım 115 çıktı son adet tarihine göre 4 haftalık oluomuş galiba sadee ara ara kasık ağrım var aşırı iştah ve uyku normal mi bilmiorum

canım aynen bende de aşırı iştah var resmen doymuyorum. doktorum 11 kilo almamı önerdi ama bu gidişle 11 ne 21 olmazsa iyi

canım aynen bende de aşırı iştah var resmen doymuyorum. doktorum 11 kilo almamı önerdi ama bu gidişle 11 ne 21 olmazsa iyi

bende yarın ilk doktora gidicem bakalım neler olcak çok merak ediyorum sen nekadarlık hamilesin ya hiç hissetmiorum bazen bu sefer dua ediorum ağrım olsunda hissediyim varlığını diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…