- Konu Sahibi seyide_cim
-
merhaba kızlarrrrr benımde ılk hamılelıgım 9+6 olduk ınsallah bu mucızeyı allahım tum ısteyen bayanlara yasatır
hımmm benım de tam tersıııı tatlıı
yı cok sevmeme ragmen yemek ıstemıyorum pek canım bende 11 haftalıgım pek mıgde bulantım olmadı hatta hıc olmadı desem yerıdır
canım yaa ınsalah cabuk atlatırsın evet dun yaptırdım ense kalınlıgı ultrason olcumunde 1.25 cıktı doktor bırsey cıkmaz dedı ama yınede ben sonucları ogrenene kadar rahat edemıycemm haftaya cuma ogrenıcem kısmetse sen yaptırdın mı
kızlar bende 7haftalık hamıleyım ve ılk bebısıme yanı sayılır cunku bundan once mole gebelık gecırdım ve bebek yokmuş malesef inşallah hepımız hayırlısyla bebıslerımızı saglıklı bı sekılde kucagımıza alırız inşallah...
benim de ilk bebişim kızlar bugün 7 haftalık olduk. cuma günü doktor kontrolümüz var kalp atışlarını duycaz
selam kızlar bende hamile olduğumu cuma günü öğrendim daha doktora gitmedim adetim 1 geçtikten sonra kan testi yaptırdım 115 çıktı son adet tarihine göre 4 haftalık oluomuş galiba sadee ara ara kasık ağrım var aşırı iştah ve uyku normal mi bilmiorum
canım aynen bende de aşırı iştah var resmen doymuyorum. doktorum 11 kilo almamı önerdi ama bu gidişle 11 ne 21 olmazsa iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?