- Konu Sahibi seyide_cim
-
hayırlı olsuuunnn daa cnm ne kadar meraksızsın, kalbini duymasanda, onun kesesini görmek içinde bebeğini varolduğunu bilmek çok güzel şeyler. ilaçlara başlaman gerekiyo, ben ihmal etme derim. en azından doktorun bilgilendirir seni.
canım ben hayla algılayabilmiş deilim ki hamileliği iki kere yaptım idrar testini hayla diorumki yok doğru değildir.. heralde ondan kaynaklanan bi meraksızlık var süpriz olunca insan bi tuhaf oluo yarın alcam randevuyu vitaminlerede başlarım artık :) ciddi ciddi hamileyim yaaa.. sende varmı bebek tam okuyamaadım sayfaları ?
canım ben hayla algılayabilmiş deilim ki hamileliği iki kere yaptım idrar testini hayla diorumki yok doğru değildir.. heralde ondan kaynaklanan bi meraksızlık var süpriz olunca insan bi tuhaf oluo yarın alcam randevuyu vitaminlerede başlarım artık :) ciddi ciddi hamileyim yaaa.. sende varmı bebek tam okuyamaadım sayfaları ?
seni çok iyi anlıyorum bende hiç istemiyordum 5 yıl olcak mayısta evlılığımızı yapalı ama hazır değildim çift çizgiyi görünce panikten ağlamıştm hala daha hamile olduğuma inanamıyorum ki 7-8 defa ultrasonda gördüm elleri ayakları kıpırdanmaları hatta hamuda kalkmıstı resmen doktor ense kalınlığını olcememıstı ama insan süpriz olunca inanamıo ne yapıcağını şaşırıo
8 aylık evliyim . ilk bebişimi bekliyorum bende.. 19 haftalık oldu bugün, alttaki çizelgede yazıyo bak bebişin geri sayım çizelgesi :) prensesim benim
zertugrul ben bu konuda cok zorlaniyorumben de 7 haftalık hamileyim.5.haftasında öğrendim gebe olduğumu hemen sigarayı bıraktım.(bu arada kendi iradesiyle sigarayı bırakamayan anne adayları size tavsiyem yemin etmeyi deneyin. ben bir hafta içmeyeceğim diye yemin ettim sonra da içemedim zaten 2 hafta bitti daha da içmeyi düşünmüyorum çok kolay oldu bırakmak:))bacak ağrılarımın dışında pek bi şikayetim yok tek istediğim sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek e tabii her anne gibi cinsiyetini de merak etmeden duramıyorum :))
zertugrul ben bu konuda cok zorlaniyorum(( gunde 1,5 paket sigara icerken gunde 5 taneye kadar azalttim..bir anda kesemedim ((habire abur cubur yiyorum simdiden 2 kilo almsiim sirf abur cuburdan ne yapacaksam of of;((seni tebrik ediyorummm bende yemin etmeyi deneyeyim
Ben de günde yarım paket içerdim bir anda bırakılmıyo tabi ama ilk 3 ay zaten mide bulantısı yorgunluk ağzının tadı değişiyo, sigaranın kokusuna bile katlanamıyosun.. 3 aydan sonra tekrar canın çekiyo, mücadele etceksin artık bebiş için
Benimde ilk 3 ay inanılmaz derecede miğde bulantım oldu uykularım kaçtı bulantıdan ve bulantmı alan tek şey tuzlu çubuk kraker oldu 3 aydan sonra normale dönülüyor bulantı açısından sonraki sancılar başlıyor
Benimde ilk 3 ay inanılmaz derecede miğde bulantım oldu uykularım kaçtı bulantıdan ve bulantmı alan tek şey tuzlu çubuk kraker oldu 3 aydan sonra normale dönülüyor bulantı açısından sonraki sancılar başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?