ilk bebişine hamile kalanlar

canım ben hayla algılayabilmiş deilim ki hamileliği iki kere yaptım idrar testini hayla diorumki yok doğru değildir.. heralde ondan kaynaklanan bi meraksızlık var süpriz olunca insan bi tuhaf oluo yarın alcam randevuyu vitaminlerede başlarım artık :) ciddi ciddi hamileyim yaaa.. sende varmı bebek tam okuyamaadım sayfaları ?

seni çok iyi anlıyorum bende hiç istemiyordum 5 yıl olcak mayısta evlılığımızı yapalı ama hazır değildim çift çizgiyi görünce panikten ağlamıştm hala daha hamile olduğuma inanamıyorum ki 7-8 defa ultrasonda gördüm elleri ayakları kıpırdanmaları hatta hamuda kalkmıstı resmen doktor ense kalınlığını olcememıstı ama insan süpriz olunca inanamıo ne yapıcağını şaşırıo

Son düzenleme:

8 aylık evliyim . ilk bebişimi bekliyorum bende.. 19 haftalık oldu bugün, alttaki çizelgede yazıyo bak bebişin geri sayım çizelgesi :) prensesim benim

benimde ellerim buz kesti ve titriyodu aynı zamanda kafamdan da ateş çıkıodu kaynar suyu dökmüşler gibi :)) öyle oluyo valla:) kucağımıza alınca inancaz biz heralde :)

selam kızlar ben de dün doktora gittim. bebişimi gördüm ultrasonda gözlerim doldu. benim bebeğimdi o. dünden beri ultrason resmine bakıp bakıp duruyorum. harika bişey gerçekten. doktorum zeka gelişimi ve demir eksikliği için ilaç verdi. ilaç kullanmaktan yana değilim. kullanmıycam da. bu ilaçları kullananınız var mı. ilaçlara pek güvenemiyorum.

iyi geceler kızlar.benimde ilk bebğim olcak inşallah.az kaldı 3 hafta.37.haftadayım.ne düşüneceğimi nasıl hissedeceğimi bilemiyorum hiç.sanki hamile değilmişim rüyaymış gibi geliyor.onca zaman geçti ama hala çok tuhaf hissediyorum.kucağıma aldığımda inanıcam herhalde...hem çok güze hem çok tuhaf duygular...

bende 6 haftalik hamileyim ilk bebisime.. Rabbim hepimize, bebeklerimizi kucaklarimiza almayi nasib etsin..herkeze bol sans

ben de 7 haftalık hamileyim.5.haftasında öğrendim gebe olduğumu hemen sigarayı bıraktım.(bu arada kendi iradesiyle sigarayı bırakamayan anne adayları size tavsiyem yemin etmeyi deneyin. ben bir hafta içmeyeceğim diye yemin ettim sonra da içemedim zaten 2 hafta bitti daha da içmeyi düşünmüyorum çok kolay oldu bırakmak:))bacak ağrılarımın dışında pek bi şikayetim yok tek istediğim sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek e tabii her anne gibi cinsiyetini de merak etmeden duramıyorum :))

zertugrul ben bu konuda cok zorlaniyorum(( gunde 1,5 paket sigara icerken gunde 5 taneye kadar azalttim..bir anda kesemedim((habire abur cubur yiyorum simdiden 2 kilo almsiim sirf abur cuburdan ne yapacaksam of of;((seni tebrik ediyorummm bende yemin etmeyi deneyeyim

Ben de günde yarım paket içerdim bir anda bırakılmıyo tabi ama ilk 3 ay zaten mide bulantısı yorgunluk ağzının tadı değişiyo, sigaranın kokusuna bile katlanamıyosun.. 3 aydan sonra tekrar canın çekiyo, mücadele etceksin artık bebiş için

bulantilarim yavas yavas aksamlari olmak uzere basladi.. insallah tiksinirimde komple birakirim.. artik bebislerimiz icin azmedecegiz ne yapalim(

Allah bebişlerinizi hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin kızlar

bulantılarda zamanla hafifliyor çok şükür benim şuan 17 haftalık baya azaldı. sizlerinde azalır inş

bende ilk bebişime hamileyim 30+5 oldk oğluşumla son 2 ay geçmk bilmiyor günler durdu sanki biran önce hayırlısıyla 2 ay geçsin dünyaya gelsin istiyorum onu kucağıma alacağım gün için sabırsızlanıorum..allah herkse bu dyguyu nasp etsin

ilk bebeğ,me hamileyim 10+6haftalık inanılmaz bulantı yaşıyorum bulantım olmasın diye her yöntemi deniyorum ama olmuyo serum takılıyorum haftada 2kere ne yapacağım bilemiyorum Allah sağlık versin diye dua ediyorum Allah yardımcımız olsun hepimizin

bende ilk bebeğime hamileyim 7haftalık şuan .Allaha şükür mide bulantım başlamadı inşallah da hiç başlamaz.Dua ediyorum başlamasın diye...

Benimde ilk 3 ay inanılmaz derecede miğde bulantım oldu uykularım kaçtı bulantıdan ve bulantmı alan tek şey tuzlu çubuk kraker oldu 3 aydan sonra normale dönülüyor bulantı açısından sonraki sancılar başlıyor

ama ben çubukkrekerden artık nefret ediyorum görmek bile istemiyorum leblebi,nohut onlarıda denedim olmuyo şimdi son olarak patlamış mısırı duydum yaptım ii geldi sırf onun için buralardan herkesin dikkatini çekmez diye başlık açtım benim gibi olan varsa okusun denesin diye şimdi 2gün önce serum takıldım bikaçgün beni idare eder çok iiyim ama etkisi geçince yine aynı olacak biliyorum

bnmde ilk hamileliğim. İlk 3 ay sürekli bulantılarım oldu, sürekli evde yatmak istiordum ama çalıştıım için herzaman pek mümkün olmadı banada hemşire arkadaşım tuzlu krakeri tavsiye etmişti onla geçiştirdim. Doktorum ilaç verdi ama bn kulanmak istemedim hamilelikte ilaç kullanmama açısından. şimdi 14. haftamdayım ve ilk zamanlar hamileliğn sonuna kadar böyleyse insanlar nasıl dayanıyor die düşünürdüm ama dedikleri gibi 3. ayımın bitmesi ile bulantılarımda bitti çok şükür. Ama her şer bildiğimzde bir hayır var derler ya gerçekten buna inanıorum. Bulantılarım sayesinde bırakmak isteyipte bırakamadığım sigaradan kurtuldum. İlk haftalarımda sinrlerim bozuluordu içemediğim zamnlarda, ama bebeğimede kıyamıordum. Çok dua ettim bırakabilmek tiksnmek için, nitekim mide bulantısıda vesile oldu... Bizler birer melek taşıoruz ve inanıorum ki Allah isteklerimizi, dualarımızı geri çevirmez, buyüzden isteyin ve dua edin ben istedim oldu inşallah darısı bütün kurtulmak isteyenlerin başına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…