ilk bebişine hamile kalanlar

hayırlı olsun cnm

valla bende sabah guuzel kahvaltımı yapıodum gunun devamı ıskence gıbıydı ozamanlar şimdi geçti ama arada yıne oluo sabahları tuzlu kraker ye yataktan kalkmadan ozaman daha rahat oluo mıde

sizi gidi uykucular bu saattemı kalkıonuz bakımm yanı 11 cıvarı

benım gibi saat 10da kalkıp 11de yenıden yatmanız lasım ya bu hamilelik nası bişi insan kalkmak ıstemıoo

kızlar önce şunu düşünelim derim ben bunca evlat hasretiyle yanan insan varken hamile kalmamız bi mucize ben evlendim 15 gün sonra hamile kaldım öle mutluyumki hiç düşünmedim para pul şu bu allah bana bunu yaşattı demekki ben çok şanslıyım hiç bir korkum olmadı herkez erken tadını çıkar evliligin falan dedi ama o ilk ultrasonda minicik kalbinin sesini duymak varya dünyalara deger eşimle 6 sene sonra evlendik ikimizinde istedigi tek şey bi evlattı hayatta herşeyin çagresi bulunur iş güç para pul ama evlat canınızdan bi parça allah vermedikçe olmaz 4.5 aylık evli 4 aylık hamileyim her sabah kusuyorum midem çok bulanıyo hala yemek yiyemiyorum ama allahıma şükürler olsunki hamileyim bebek kısmetiyle gelir derler tadını çıkarın isteyen kim varsa allah tez zmanda versin çünkü onu aramak kadar kötü bi duygu yok

ben evliliğimin 4. ayında hamile kaldım. ilk aydan hemen olsun istiyordum :) herkes bana kızıyordu. şuan 4,5 aylık ve hiç pişman olmadım, iyi ki de hemen olmuş, bebeğime kavuşacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. eşimi seviyorum, ikimizden bir parçayı neden hemen istemeyim ki...

seyide_cim, kesinlikle hakısın, RABBİM isteyen herkesin gönlüne göe versin....
benimde ilk bebeğim olacak İNŞALLAH, 15 hafta 5 günlük olduk bugün.
bir aşılamam vardı öncesinde tuttu ama düşük olmştu, şimdi tüp bebek yöntemi ile ALLAH'a şükür gebelik var, sağ salim kucağımıza alırız İNŞALLAH...
demek istediğim, erken oldu diye kimsecikler tasalanmasın, hatta sevinsin derim, inanın isteyip bulamamaktansa erken gelip evinizi neşelendirmesi muhteşem...

merhaba kızlar... 5 hafta 3 günlük benim bebişimde :) 10 gün sonra ilk kapl atışlarını duyucaz umarım.. kızlar bende mide bulantısı yok henüz acaba hiç olmayacak şanslılardan mıyım ? yoksa daha erken mi sizce? sadece çok uyuyorum..

Selam Berrak.A ben de 6 hafta 1 günlük hamişim iki güne kadar ben de aşermiycem acaba bir sorun mu var diyordum iki gündür miğdem bulanıyor ama çok rahatsız etmiyor herkes de farklı farklı inşallah güzel bir gebelik süreci geçiririz

bende 6 haftadan sonra başlamıştı bulantı kusma ama 11 haftada azaldı şimdi arada yokluo

haırlı olsunnnn allah analı babalı büyütsün. ben sadece 10 gün bulandım,başka olmadı, bünyeye göre değişiyor. minik kızım üzmedi beni hiç :)) anasının kuzusuuuuuu

haırlı olsunnnn allah analı babalı büyütsün. ben sadece 10 gün bulandım,başka olmadı, bünyeye göre değişiyor. minik kızım üzmedi beni hiç :)) anasının kuzusuuuuuu

teşekkürler amin inşallah sizinkide ben bundan önce bir düşük yaşadım o yüzden biraz korkuluyuz :26: 31 inde kontrolümüz var belki kalp atışını duyarsak biraz rahatlıyacaz

selam kızlar bende 6 aylık evliyim daha bugün idrarda çift çizgiyi gördük bizimki biraz plansızdı hiç beklemioduk süpriz oldu :) daha dr gitmedim biraz ilerlesin sonra gideyim en azından kalp atışlarını duyarım diorum ama bilmiorum belkide bu haftaiçi giderim :) hepimiz için hayırlısı olsun

benim 1.5 aydan sonra başladı ve sabah deil akşam yatmadan önce oldu az az sorasında çogaldı hala var inş senin hiç olmaz

kızlarrr çok kusan hamişler için bişey duydum bugün hemen paylaşmak istedim herkez bilir kuşburnunu onun şurubu oluomuş ama herkez bulamaz tabi çay gibi demleyip günde 2 3 bardak çay yerine içioruz biz kussak yemek yiyemesekte bebişimiz tombiş oluomuş bi gelin var bizim onlar erzurumlu orda pek yaparlarmış bunu ben denicem yemek yiyemeyenlerimiz varsa benim gibi denesin belki iyi gelir buarada mide bulantısını geçirmek için deil bebişi tombiş yapmak için

allah hayırlısını versin canım inş kucagana saglıkla almayı nasip etsin bence hiç bekleme çok harika bi duygu ultrasonda gör vitaminler verio dr onları al bebegin daha saglıklı olsun

hayırlı olsuuunnn daa cnm ne kadar meraksızsın, kalbini duymasanda, onun kesesini görmek içinde bebeğini varolduğunu bilmek çok güzel şeyler. ilaçlara başlaman gerekiyo, ben ihmal etme derim. en azından doktorun bilgilendirir seni.

allah hayırlısını versin canım inş kucagana saglıkla almayı nasip etsin bence hiç bekleme çok harika bi duygu ultrasonda gör vitaminler verio dr onları al bebegin daha saglıklı olsun

saol canım amin cümlemizin inşallah:) aslında doğru sölüosun yarın randevu alcam gider görürüm artık bebişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…