ilk bebişine hamile kalanlar

bende yarın ilk doktora gidicem bakalım neler olcak çok merak ediyorum sen nekadarlık hamilesin ya hiç hissetmiorum bazen bu sefer dua ediorum ağrım olsunda hissediyim varlığını diye

selincim 7 haftalık olduk bugün bende cuma gidicem doktora kalp atışlarını duycaz inşallah

mrb kıslar benımde ılk gebelıgım artık bız finale yaklastık gibi darısı sızlerın basına ıns..Ilk gunden bugune kadar bebegımle cok yol katettık ve onu ılk ogrendıgım gun gıbı hala heyecanlıyım ve onu hep gormek ıstıyorum cok guzel bı duygu ALLAH herkese nasıp etsın bız son hazırlıklarımızı yaptık sıra meleğimin gelmesi kaldı...ınanın hamılelıgın her evresı guzel ama bana gore sonlar daha guzel bebegınızı daha net hıssedıosunuz ve onun ıcın hazırlıklar yapmak mukemmel...Darısı tum yenı anne adaylarının basına

maşallah size ne güzel bi duygu biz daha çook yolun başındayız daha hissetmiorum ya acaba değilmiyim bişey mi oldu diyorum kafayı yedim 2 günde ilk günler için neler önerirsin bize cnm ya

darısı bizlerin başına merve allah sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah şimdiden heyecan verici son ayları hayal edemiyorum sanırım bebişinin adı derin olacak mükemmel bir isim adı gibi sonsuz olsun inşallah

ben 5,5 haftalıkken öğrendim ama öncesinde canım şunu çekti bunu çekti kelimelerini sık söylediğimi ve bı ağlama hissi ve halsizliği çok yoğun yasamıştım ama hamılelık suprız oldu ben suan 13+4 haftalığım

inşallah kolay olur doğumun ne kadar kaldı

maşallahhh allah kucağına almayı nasip etsin canım

kıslar ya sizleri okudukça imrendim vallahi.
benm durumum biraz karışık.
şimdi evleneli 5 ay oldu, yaşım 24, öğretmenim ama daha atanamadım ve kpssye hazırlanıyorum.
şimdi bebek istiyorum, eşimde çok istiyo ama en azından 1 yıl çalışsam mı diyorum çünkü bebeğim olduktan sonra onu kendim büyütmek istiyorum. dolayısıyla çalışamam. bebek olmadan bi çalışsam mı yoksa hemen bebek düşünsem mi bilemiyorum. yaş açısından da geç mi kalıyorum acaba?
şimdi böyle sizleri de duyunca heyecanlı heyecanlı anlatmışsnız. ben de hemencik olsun istedim ama kafam çok karışıkkk :2:

maşallah size ne güzel bi duygu biz daha çook yolun başındayız daha hissetmiorum ya acaba değilmiyim bişey mi oldu diyorum kafayı yedim 2 günde ilk günler için neler önerirsin bize cnm ya

korkma cnm ılk gun ve son gun herzaman onerıcegım tek sey var hamılelıgınız nasıl gecerse gecsın heranından zevk alın ben bebegımle daha 5-6 haftalıkken konusmaya basladım herzaman sankı buyuk bı ınsanmıs gıbı ona bısıler attırdım ve hala anlatıorum suanda bana karsılık verıo ama ozamanlardada emınım bı sekılde benı dınlıodu..Ilk gunler bol bol sut ıcın ben hala gunde 3 bardak ıcıorum cunku mıdem yanmam cok oluo tek ıı gelen sey sut ...ve sakın sakın hıc bısı dert etmeyın unutmayın 9 ay boyunca sızden bebegınızden kıymetlı hıc bısı yok

evet guuen bebegımın adı derın olucak cok dusunduk adını bulurken anlamı bılenen bısı olmasını ıstedık baska anlamalara cekılmesın dıe...Buarada cok tesk ederım..

kıslar dogumuma kısmetse 3 hafta var yok bu gelıcek hafta kontrolmuz var dananın kuyrugu kopucak doktorumuz nedıcek beklıoruz..Normal dogum ıstıyorum ama kızım henuz dogum pozısyonu almamıs bıraz ınatcı sanırım cınsıyetınıde cok zor ogrenmıstık eger sezeryan dersede doktorumuz fazla bekletmez 37 haftamdayım cunku.

canım bende normalde calısan bırıydım ama evlenınce sehır degısıklıgı yuzunden bırakdım..Oarada kpss hazırlandım falan işte... 3.5 yıl sonra dusunduk ama sana sunu solemelıyımkı bukadar guzel duyguyu yasıcagımı bılseydım 3.5 yıl degıl beklemek 3 gun bıle beklemezdım gercekden cok guzel bı duygu eger suanda calısmıosan sana tavsıyem su yonde olablır ıstersen sımdı yap bebegını buyut sonra işe gir calısmaya baslayınca dahzor gelır.

slm kızlar nasılsınız benim oğluşumda 2 senenin ardından annesine cee dedi ama biz sona yaklaştık heyecan dorukta tabi oğlumun gelmesine az kaldı korku heyacan hepsi var darısı başınıza inşalah ne kadar güsel bi duygu Rabbim isteyen herkese nasib etsin inşalahh onun içinde olduğunu bilmek büyüdüğünü hissetmek anlatılmaz bi duygu Rabbim sizleride sağ salim tamamına erdirsin inşalahh

valla canım çok samimi bi şekilde sana cevap vericem ben yakın zamanda asla çocuk istemeyen biri ydim çalışıyordum ve kıracıydık ama ev almaya calısıyorduk fakat bır turlu begenemıyorduk begendıgımz evler çok pahalı fıyatı ısımıze gelende biçimsiz yada küçük oluodu ben de kıradayken asla cocuk yapmam dıyordum ve mayıs 6 da tam 5 yıllık evlı olucam 27 yasındayım hıcte gec kalırım dusuncesı duymadım esımde 33 yasında ben hep soranlara ıstemem ev almadan dıyıp kesın konusmalar yapıodum ve bı gun aralıgın 1ınde ogrendımkı 5,5 haftalık hamıleyım ben aldıralım dıyorum eşim olmazzz dıo ben mutluyum dıo 3-4 gece agladım ben ıstemıyorum ben mutlu olmadım dıye ama o eger bu bebegı aldırırsak ben bıdaha mutlu olmam dedı ve son noktayı koymus oldu onun bu lafı benı kararımdan vagecırdı aldırmaktan vezgectım ama kafamda hep soru ısaretlerı kıradayım çalısıyorum ya ev alamazsak ya cocuga bakamazsak odamı kırada buyucek benım karnım nası buyucek cok kılo alcam ay bıdaha kafama gore takılamıycam hep ayak bagım olacak ona baglı olcam gibi gibi birr çok düşünce olan bi listeyi yazmaya basladım 10. hafta dolana kadarda hep aldırma fıkrını arada cıtlattım ama suan 13 haftalıgım halada emın degılım nası anne olacagımdan ama bunların ılk hamılelıkte her bayanın basına gelebılecegını anladım helede süprız bır gebelık olunca şimdi evımızıde aldık sayılır haftaya tasıncaz ama çalışıyorum ne işim var bebekle dıodum ya şans işte personel fazlalığı nedenıyle bolum kapattılar 10 kişi işten cıkmak zorunda kaldık ya çalışıom dıye aldırsaydım hem ıssız kalcaktım hemde cansız neyse herseyde bı hayır vardır derler ya evımıze gecelımde ınsallah ozaman dahada rahatlarım . hayırlısı bakalım

sımdı sana soylıycegım eger bukadar çok istiyorsanız hiç beklemeyin bence cunku ıkınızde ıstıyorsunuz iş herzaman bulursun ama bu ıstegını bukadar heveslıyken degerlendır tabıkı yınede kendı dusuncen

Son düzenleme:

canım sen bebegının cınsıyetını ogrendın mı gosterıyormu hınzır

işte aslında senn dediğin gibi düşünüyorum ben de, yani şimdi düğün borçları yeni btti, biraz para biriktirsek en azından 1 yıl daha mı müsade etsek kendiize diye düşünüyorum. çünkü bebek ister istemez bize bir külfet olacak, tayinciyiz de, tam hamileliğimin ortasında doğu görevi çıkaarsa o zaman daha kötü oluruz.
ama bir yandan da imreniyorum benm de bebeğim olsun diye, anne olma hissini hissetmeye başladım yani olsa bile şu anda hazırım diyorum ama allahtan hayırlısı.
ayrıca önce senn sonra tüm herkesin evlatları hayırlı olur inşallah, allah hepinizinkini kucağına almayı nasip etsin

merhaba kızlar bende 8 yıllık evliyim 2 tüp bebek denemem sonucu 5+2 günlük hamileyim aslında bunu bile tam diyemiyorum salı günü dr gidicem benim bhcg değerlerime göre ikiz bile olabilir umarım hepimiz sorunsuz bi hamilelil geçirir alırız bebeişlerimizi...herkese sağlık diliyorumm.
benim bulantılarım akşamları oluyo normalmi...

valla para bırıktırmeye bakarsan o kolay değil ama bebek kısmetıyle gelır 1 yıl için beklemeye değmez ama 3-5 yıl ıstemem dıosan ozaman farklı bıryandanda cok ıstıyorsun sende benım gıbı önce kotu ve olumsuz şeylerı dusunuyorsun oyuzden tedırgınsın bırde guzel yanından bak hamılelıgın doğumu onun ıocın alısverısı guzel yonlerını dusun onunla gecırecegınız zamanları hayatınıza yenı bır can kalp atışlarını dınletınce doktor ağlayası gelıo ınsanın içinde bır canlı var allah kuluna taşıyamayacağı yük dert vermezmiş eşinde çok istiyor sende çok istiyorsun tayıncıyız demıssın normaldede olsa benım gıbı anıden ısten cıkısın yapılabılırdı kısmet ya takma boşver bıdahamı gelıcez dunyaya herşey tadında nasıl hayırlısıysa oyle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…