- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi agresifkiz
-
Memnun musun? Yan etki vs oldu mu? Süreç nasıl ağrı acı oldu mu? Dışardan belli oluyor mu? Sorularım bu kadar teşekkürler:)
Konunun içine dalıyorum da konu sahibi kusura bakma :))
Şimdi modernlik bu oluyor sanırım . Neyse reklamı bile var çocuklara actigim videonun içinden bir reklam çıkıyor ertesi günü hapı çok korkuyorsan spirall takÖncelikle en başında belirteyim kimsenin beni yargılamasını istemiyorum, özgür irademle aldığım bir karar neticesinde ortaya çıkan problemimi buraya açıp ilgilenenlerden yardım isteyeceğim sadece. Konunun başka yerlere kaymasını istemiyorum.
Akıl almak istediğim konu ise şudur, erkek arkadaşımla yakın zamanda bir beraberlik yaşamaya karar verdik ancak benim ilk beraberliğim olacak. Kafamı kurcalayan soru da şu nasıl korunmalıyız? Düşünüyorum işin içinden çıkamadım. Erkek arkadaşım prezervatif istemiyor. Geri çekilme dedi ama ben o yönteme güvenemem. Hapa gelince nedense zararlıymış gibi hissediyorum vücuduma zararı olur mu diyorum. Ki olursa doktor kontrolünde ve bazı tahlillerden sonra kullanacağım. Kafam allak bullak ve kendimi çok tecrübesiz hissediyorum. Hiç cinsel birlikteliği bu açıdan düşünmemiştim bu insanlar neyle korunuyor nasıl oluyor en zararsız ama etkili yöntem hangisi yardımcı olabileceklerden mesaj bekliyorum. Teşekkür ederim.
Bende şunu hiç anlamıyorum yok kocam prezervatif istemiyo yok sevgilim istemiyoÖncelikle en başında belirteyim kimsenin beni yargılamasını istemiyorum, özgür irademle aldığım bir karar neticesinde ortaya çıkan problemimi buraya açıp ilgilenenlerden yardım isteyeceğim sadece. Konunun başka yerlere kaymasını istemiyorum.
Akıl almak istediğim konu ise şudur, erkek arkadaşımla yakın zamanda bir beraberlik yaşamaya karar verdik ancak benim ilk beraberliğim olacak. Kafamı kurcalayan soru da şu nasıl korunmalıyız? Düşünüyorum işin içinden çıkamadım. Erkek arkadaşım prezervatif istemiyor. Geri çekilme dedi ama ben o yönteme güvenemem. Hapa gelince nedense zararlıymış gibi hissediyorum vücuduma zararı olur mu diyorum. Ki olursa doktor kontrolünde ve bazı tahlillerden sonra kullanacağım. Kafam allak bullak ve kendimi çok tecrübesiz hissediyorum. Hiç cinsel birlikteliği bu açıdan düşünmemiştim bu insanlar neyle korunuyor nasıl oluyor en zararsız ama etkili yöntem hangisi yardımcı olabileceklerden mesaj bekliyorum. Teşekkür ederim.
İlişki öncesi kullanılan ovüller var.Öncelikle en başında belirteyim kimsenin beni yargılamasını istemiyorum, özgür irademle aldığım bir karar neticesinde ortaya çıkan problemimi buraya açıp ilgilenenlerden yardım isteyeceğim sadece. Konunun başka yerlere kaymasını istemiyorum.
Ben de dusunuyordum hatta neredeyse karar kilmistim ama pihti atmasiyla ilgili bi iki haber okuyunca korktum.Ben deri altı implantı taktırdım
3 sene kafa rahat
Hap gibi her gün hatırlamana da gerek yok
Bir kere taktırıyorsun 3 yıl gidiyor
Bende şunu hiç anlamıyorum yok kocam prezervatif istemiyo yok sevgilim istemiyo
Bu nasıl bi bencilliktir ya
Prezervatif tabii, hem hastaliktan hem de bebekten korur.
Ayrica seni onemseyen bi erkek geri cekilerek korunmayi teklif bile etmemeliydi. Bu hanzoyla yasama ilk iliskini.
Ben de dusunuyordum hatta neredeyse karar kilmistim ama pihti atmasiyla ilgili bi iki haber okuyunca korktum.ne kadar oldu taktirali? Bu konuda doktor bi bilgi vermis miydi?
Kk da bazı konular bana o kadar ters geliyokiBir de konusarak karar vermisler.Sevgilisi karar vermis dese daha dogru olurdu. :) Sevgilisi hastalikli mi o bile belli degil.Ama kizimiz kendine cok guveniyor.
Migren var baska problemim var mi bilmem.Bütün hormonal kullanımlarda riski söylüyorlar
Dolaşım sistemi probleminiz var mı
Migren var mı
Hepsini sordu doktor
Bir de o risk daha çok östrojen + progesteronda oluyormuş
Bu sadece progesteron
1 ay olmak üzere taktıralı
Migren var baska problemim var mi bilmem.
Neyse baglatana kadar kondoma devam :)
Sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?