ilk buluşma hakkında yardım

Kendini beğendirmek zorunda değilsin.
Hem sen onu beğendin mi ki ?
Belki sohbetini beğenmeyeceksin itici gelecek sen şimdiden yelkenleri suya indirme.
belkide bikaç ay önce yaşadığım durumdan dolayı bukaadr takıyorum. bi arkadaşım beni biriyle tanıştırmıştı ama o buluşmada tek değildim arkadaşımda vardı ben o kişiden çok hoşlanmıştım ama o benden etkilenmemiş galiba arkadaşıma önce hoşlandım ama iyice tanımam gerek demiş sonrada sevgiliik olmucak arkadaş kalırız demişti ben aslında görüşmeye giderken böyle bi duruma hazırlıklı gitmiştim umrumda değildi beğenim beğenmemsi ama ben çok beğenince elimde olmadan çok üzülmüştüm ve kendimi bi süre çirkin güvensiz hissetmiştim şimdide tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum :(

Son düzenleme:
Öncelikle daha ilk buluşmada karşıdakinin bulunmaz ''hint kumaş'ı hissine kapılmasına izin verme.
Saçma sapan insanların bizlere yaşattıklarından dolayı artık boyle çocukca oyunlar oynar hale geldik :37::37:
Hesaba karışma ilk buluşma erkek egemen olmayı sever bu benim işime çok karışır vs gibi düşüncelere sahip olmasın
Çok kısa giyme ince ama çok açık giyme ciddi düşünüyorsan tipik bir türk erkeğine benziyor sende evcil bir bayana benziyorsun bu yuzden hakkında yanlış şeyler düşünebilir :3::3:
Son derece kendin ol kasma.
Saat olayına gelince birşey diyemeyeceğim ben eve gece bire doğru gelirken bazı bayan arkadaşlarım en fazla ramazan olmasına rağmen saat 22 de eve girer
bu geçen haftanın konusu galiba
bu pazar oruç varda yada belki siz tutmuyorsunuz

Öncelikle daha ilk buluşmada karşıdakinin bulunmaz ''hint kumaş'ı hissine kapılmasına izin verme.
Saçma sapan insanların bizlere yaşattıklarından dolayı artık boyle çocukca oyunlar oynar hale geldik :37::37:
Hesaba karışma ilk buluşma erkek egemen olmayı sever bu benim işime çok karışır vs gibi düşüncelere sahip olmasın
Çok kısa giyme ince ama çok açık giyme ciddi düşünüyorsan tipik bir türk erkeğine benziyor sende evcil bir bayana benziyorsun bu yuzden hakkında yanlış şeyler düşünebilir :3::3:
Son derece kendin ol kasma.
Saat olayına gelince birşey diyemeyeceğim ben eve gece bire doğru gelirken bazı bayan arkadaşlarım en fazla ramazan olmasına rağmen saat 22 de eve girer
bu geçen haftanın konusu galiba
bu pazar oruç varda yada belki siz tutmuyorsunuz

çok açıkmı bilmiyorum askılı body ve pantolan giyicem uygunmudur acaba badynın askıları kalın sıfır kol gibi yani. bu arada o oruç tutuyor ama ben tutmuyorum

çok açıkmı bilmiyorum askılı body ve pantolan giyicem uygunmudur acaba badynın askıları kalın sıfır kol gibi yani. bu arada o oruç tutuyor ama ben tutmuyorum

giyeceklerin açık değil.

O oruç tutuyorsa tutupta karşısında birşeyler yiyemezsin.Yani yeme bence.Kötü itibar bırakabilirsin.

İlk önce bir nabzını yokla.Oruç tuttuğuna göre yeme içme olayı olmayacak.Ve böyleliklede boğazına birşeyler dizilmeyecek :) Hani dedin ya nasıl birşeyler yicem karşısında diye :)

cidden ya bu kadar konuşma üzerine bende merak ettim durum ne acabaaa :62:

Back
X