Eksinin 5 yıl önce terk ettiği kelimenin birden burda patlak vermesiSurda sorunsal kelimesi iceren basliklar beni hayata kustürdu be genc yasimda verimli cagimda.
Neyse konuya gelirsek madem odemeyi dusunuyodun neden ödemedin dusunce gücuyle hesap ödenmiyo henüz
Hem davet edilip hem de hesap mı ödeyecek mişsin oldu başka ??Merhaba kızlar, yeni biriyle görüşmeyle başladım bi on gündür falan konuşuyoruz ,iyi anlaşıyoruz.
Neyse dün iftara çıktık onun daveti üzerine seni bi yere götürcem dedi gittik.Güzel,romantik sayılabilicek bi yemekti.hesap gelince de açıkcası ben ödiyim diye tutturmam hoş olmaz diye teklif etmedim oda aldı ödedi direk . (Hali vakti baya yerinde bu arada)Neyse kahve içmeye gittik niyetim kahveleri ödemekti aslında ama hesap gelince telefonla konuşuyodum ben oda baktım telefonu eline aldı bişeylere bakıyor bi beş dk bekledi hesap masada . Sonra o ödedi yine kalktık . O esnada benim ödememi mi bekledi acaba? Bu sabahta ilk mesajı bana ne zaman iftar ısmarlıyosun oldu . Yanlış mı anladı beni acaba ,hesaba ortak olmam gerekir miydi çok utanıyorum şu an
Ne alaka ya?Büyütülcek birsey yok. Bir daha iftara sen ödersin bitti gitti. Hem o seni davet etmis sonucta ve ilk bulusma. Her türlü erkegin ödemesini beklerim.. bunu bile yapamiyorsa benlik degildir o. Sonraki bulusmalar icin gecerli degil tabii ki bu kuralim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?