- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Belki de haklısınız ama bu hesap mevzusu olana kadar gayet iyi anlaşıyoduk,gerçi hesap ödedikten sonra da hiç bişey olmamış gibi davrandım ben ama şimdi nasıl diyim sen biraz pintisin galiba böyle olmaz diye hiç bilmiyorum
Yani bilmiyorum hesap ödedikten sonra da hiç bişey olmamış gibi davrandım . O konuşmayı yapmasa iyiydi evet ama şu an başka bi problem yok bu yüzden kestirip atmalı mıyım bilemiyorum.benim merak ettigim görüsmeyi sürdürmeyi düsünüyormusunuz?
Kendi yediğimi içtiğimi ödeyecek var durumum var çok şükür kimseye hesap kitlemek gibi bi niyetim yoktu . İlk buluşma için dediğim gibi seni bi yere götürücem dedi ve gittik . Romantik bi yemekti ve sonunda herkes kendi yediğini ödesin diye teklif etmem hoş olmaz diye düşündüm . Bütün hesabı teklif etsem ne alaka ben niye yemek ısmarlıyım o tutmuş getirmiş oda olmaz dedim . Kahve olayını da çok yazdım yukarıda ama ortak bi arkadaşımızla konuşuyodum kendisi aramak istedi öyle aradık .Hesap ilk geldiğinde hamle yapamadım o bekledikten sonra da on liralık bi hesap için sen ödemiyosan ben ödiyim bari konumuna düşmek istemedim ,tam kestiremedim ne yapacağımı yani.Ne alaka anlamadım ilk gittiğimizde zaten ödemiş ses etmemiş verdiği hesaba içerleyen bir durum da yok. Ve kahveleri de ben ısmarlayacaktım demişsiniz telefonda konuşmuşsunuz o hesap öyle masada beklemiş. Bana göre erkek arkadaşla gidilen bir yerde uzun süre telefonla konuşmak saygısızlıktır. Kusura bakmayın ama kahve parasını bilerek ödememişsiniz bakalım ne yapacak diye. Hesabı ödedi kalktık demişsiniz demek ki konuşmanız bitmişti neden o zaman hesabı alıp ödemediniz kahvelerde benden demediniz düşünmekle olmuyor.
Bir de senden yemek yiyelim demiş yemişsiniz bir olay anlatmış belki o zaman senin kalkıp özellikle telde konuşmadan rahatsız olmuştur ne var? Zaten bu yemeği sen ısmarlayacaksın diye konuşmuşsunuz öbürünü o ısmarlamış kahvesine kadar bunu da siz.. nesini sorun yaptınız daha çok yeni olan bir ilişkide tüm hesaplar da karşı tarafa yıkılmaz zaten.
Hahahah umarım üçüncüde konu açmama gerek kalmazErkeklerde bikti cuzdan gibi gorulmekten ama bu adamin tavri baska turlu itici. Sadece hesaba odaklanmis. Ben olsam gorusmezdim ama baska turlu anlasiyoruz dersen ...
3. hesap sende diye mesaj at. 3. bulusmada cozulecek bu is.
Yani bilmiyorum hesap ödedikten sonra da hiç bişey olmamış gibi davrandım . O konuşmayı yapmasa iyiydi evet ama şu an başka bi problem yok bu yüzden kestirip atmalı mıyım bilemiyorum.
3. hesap sende diye mesaj at. 3. bulusmada cozulecek bu is.
Öyle deme tabi .Belki de haklısınız ama bu hesap mevzusu olana kadar gayet iyi anlaşıyoduk,gerçi hesap ödedikten sonra da hiç bişey olmamış gibi davrandım ben ama şimdi nasıl diyim sen biraz pintisin galiba böyle olmaz diye hiç bilmiyorum
Çok itici, bir daha görüşme bence deBuluşma sonrası edit:Kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim öncelikle hepinize :) Yeni fırsatım olmadı yazmak için kusura bakmayın. Bugün gittik yemeğe,yine gayet keyifli bi yemekti. Yemek bitti,tatlılara geçtik birden konuyu yakın arkadaşının eski sevgilisine getirdi. İşte iyi kurtardık o kızdan falan diye anlatıyor. Kız çocuklayken asla hesap ödemezmiş, çocuğa bişeyler aldırırmış sürekli falan filan . Bi kere iki kere ödersin tamam her defasında da ödenmez dedi resmen . O kadar gereksiz bi muhabbetti ki anlatamam. Neyse bundan sonra tuvalete kalktı bi ara bende o esnada gittim ödedim hesabı . Geldi istedi hesabı ,dedim ödedim ben . Aa gerçekten mi ya falan diye geveledi , sonra kalktık işte.
Sanırım haklıydınız o gün ki hesap dokunmuş adama resmen . Abartıyo muyum bilmiyorum ama bu olaydan sonra soğudum birden ,herşeyde iyi hoştu aslında .
Öyle yani vakit ayırıp yorum yazdığınız için teşekkür ederim hepinize
Merhaba kızlar, yeni biriyle görüşmeyle başladım bi on gündür falan konuşuyoruz ,iyi anlaşıyoruz.
Neyse dün iftara çıktık onun daveti üzerine seni bi yere götürcem dedi gittik.Güzel,romantik sayılabilicek bi yemekti.hesap gelince de açıkcası ben ödiyim diye tutturmam hoş olmaz diye teklif etmedim oda aldı ödedi direk . (Hali vakti baya yerinde bu arada)Neyse kahve içmeye gittik niyetim kahveleri ödemekti aslında ama hesap gelince telefonla konuşuyodum ben oda baktım telefonu eline aldı bişeylere bakıyor bi beş dk bekledi hesap masada . Sonra o ödedi yine kalktık . O esnada benim ödememi mi bekledi acaba? Bu sabahta ilk mesajı bana ne zaman iftar ısmarlıyosun oldu . Yanlış mı anladı beni acaba ,hesaba ortak olmam gerekir miydi çok utanıyorum şu an
Mevzu okadar basit degil iste adam buluşalım istiyor ama kuruşu da çıkmasın istiyor bu kadar detaycı erkekler le evililik zor sanaatKadinlar neden duz mantik dusunmez bazen?
Kuyuyun en dibine gelip sonra onunda dibini aramak neden?
Ilk bulusma diyosunuz.
Sizden hoslanmis ve o yuzden 2. Randevu icin bahane olrak iftar demis.
Eger hoslandiysan " hay hay, bu sefer sen bendensin " dersin.
Ve boylelikle bi iliskiye baslarsiniz.
Mevzu hesap kitap kim odedi kim odeyecek degl.
Ilk randevu..
Ve ikinci randevu teklifi...
Bu kdr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?