İlk buluşma,hesap sorunsalı

Erkeklerde bikti cuzdan gibi gorulmekten ama bu adamin tavri baska turlu itici. Sadece hesaba odaklanmis. Ben olsam gorusmezdim ama baska turlu anlasiyoruz dersen ...

3. hesap sende diye mesaj at. 3. bulusmada cozulecek bu is.

benim merak ettigim görüsmeyi sürdürmeyi düsünüyormusunuz?
Yani bilmiyorum hesap ödedikten sonra da hiç bişey olmamış gibi davrandım . O konuşmayı yapmasa iyiydi evet ama şu an başka bi problem yok bu yüzden kestirip atmalı mıyım bilemiyorum.

Kendi yediğimi içtiğimi ödeyecek var durumum var çok şükür kimseye hesap kitlemek gibi bi niyetim yoktu . İlk buluşma için dediğim gibi seni bi yere götürücem dedi ve gittik . Romantik bi yemekti ve sonunda herkes kendi yediğini ödesin diye teklif etmem hoş olmaz diye düşündüm . Bütün hesabı teklif etsem ne alaka ben niye yemek ısmarlıyım o tutmuş getirmiş oda olmaz dedim . Kahve olayını da çok yazdım yukarıda ama ortak bi arkadaşımızla konuşuyodum kendisi aramak istedi öyle aradık .Hesap ilk geldiğinde hamle yapamadım o bekledikten sonra da on liralık bi hesap için sen ödemiyosan ben ödiyim bari konumuna düşmek istemedim ,tam kestiremedim ne yapacağımı yani.
Ayrıca burda beni rahatsız eden durum hesabı ödemem değil,sanki parasını yeme peşindeymişim gibi tutum sergilemesiydi

Erkeklerde bikti cuzdan gibi gorulmekten ama bu adamin tavri baska turlu itici. Sadece hesaba odaklanmis. Ben olsam gorusmezdim ama baska turlu anlasiyoruz dersen ...

Hahahah umarım üçüncüde konu açmama gerek kalmaz

Yani bilmiyorum hesap ödedikten sonra da hiç bişey olmamış gibi davrandım . O konuşmayı yapmasa iyiydi evet ama şu an başka bi problem yok bu yüzden kestirip atmalı mıyım bilemiyorum.

madem kestirip atmak istemiyorsun birde o zaman biraz daha gözlemle

3 değil bence 4'te çözülür. Çünkü sıra zaten adamda, eğer SIRA gözetiyorsa adam gerçekten.
Bu durumda 4. için konu sahibine pas atacak. İşte orada belli olacak...

Arkadaşim hala görüşmeyi mi düşünüyorsun bu adamla bu tip bir adamla evlendim şuan boşanma aşamasındayım benden 50 milyar tazminat istiyor.evliyken yaşadıklarım destan olur.iki kere buluştuk üçüncüde ama planları hep ben yapıyorum dedi oda kesmedi sana bir bilmece sorayım bilemezsen yemegi sen ödersin.tabi bende aldırmadım bunlara devam ettim.yaşadıklarım çokk uzun ama sorun hep aynı paragöz olması.insana degil paraya deger veriyor.adam olan hesabı sorun etmez.biz henüz eşitlikçi bir toplum degiliz.bu adamın yaptıgı tamamen şark kurnazlığı aç gözünü

Öyle deme tabi .
Başka birsey uydurursun. Soğuk davran .bu adam sana değer vermiyor bir kadın kendini değerli hissetmeli .yok ben böyle iyiyim hayat müşterek bana kanka gibi yaşamak yeter diyorsan sen bilirsin senin bileceğin iş ..

para işleri çok sıkıntılı. ilk günden para goygoyu yapılıyorsa o ilişkiden hayır gelmiyor maalesef.

Kadinlar neden duz mantik dusunmez bazen?
Kuyuyun en dibine gelip sonra onunda dibini aramak neden?

Ilk bulusma diyosunuz.
Sizden hoslanmis ve o yuzden 2. Randevu icin bahane olrak iftar demis.
Eger hoslandiysan " hay hay, bu sefer sen bendensin " dersin.
Ve boylelikle bi iliskiye baslarsiniz.

Mevzu hesap kitap kim odedi kim odeyecek degl.
Ilk randevu..
Ve ikinci randevu teklifi...
Bu kdr.

Çok itici, bir daha görüşme bence de

bir erkekte en nefret ettiğim şeylerden biri pintiliktir. bu olaya gelirsek. sizi yemeğe davet eden o, o yüzden hesap ödenirken sizin teklif etmenize gerek yok. ama mesela yemekten sonra kahve içilmeye geçildiyse hesap geldiğinde usulen ben olsam sorarım, bunu da ben odeyebilir miyim diye. zaten düzgün bir adam karşısındaki kadına o parayı ödetmez o an. hesap masaya gelmiş ve bir süre kalmış masada, o sırada telefonuyla ilgilenmiş falan. çok itici. ben olsam o anda onun o tavrına cevaben hesabı öderdim. bir daha da ikinci buluşmayı yapmazdım. çünkü inanılmaz itilirim bu tarz şeylerden. ayrıca size ikinci buluşmada yaptığı muhabbet onun karakterini gösteriyor. 10 liralık kahve parasına mı takıldı da size gönderme yapıyor. bir adamın cebinde akrep varsa onun kişiliği de beş para etmez benim gözümde. bilmiyorum devam eder misiniz ama asla ve asla bana göre değil.

Son düzenleme:
Mevzu okadar basit degil iste adam buluşalım istiyor ama kuruşu da çıkmasın istiyor bu kadar detaycı erkekler le evililik zor sanaat

Herkesin bu konuya bakış açısı farklı olabilir. Ben uzun süre yurtdışında kaldım. Bu nedenle herkesin kendi hesabını ödemesine alışığım. Şimdi sevgilinizle hafta birden fazla buluşamıyorsanız hesabı onun ödemesi sorun olmayabilir ama sık sık buluştuğunuz yemek yiyip sonrasında bir de çay kahve içtiğinizi düşünürseniz her gün bu para adama koyar. Artık hemen hemen her şeyin karşılıklı olduğu bir dünyada yaşıyoruz, öyleyse maddi yükü de biraz paylaşmak lazım. Eğer iki kişi de çalışıyorsa sırayla ödenebilir ya da daha az masraflı aktiviteler yapabilirsiniz. Çok büyütmeyin derim
NOT: Tabi bunları söylerken şunu da belirteyim erkeğin cimrisi çekilmez. Kişi olaya cimriliğinden öyle yaklaşıyorsa bir daha düşünün derim.

kim öderse ödesin, hesap geleceği zaman yok telefonla konuşmadır, yok wc ye gitmedir, hoş hareketler değil.

bence ilk gün hesabı bölüşmeyi teklif etmeliydiniz, ben davet ettim ben ödeyeceğim derse ısrar etmezdiniz, telefonla konuşma olayı da hiç hoş olmamış.

ikinci günkü o -bir arkadaşın kız arkadaşı- muhabbeti hiç hiç olmamış, direk soğuma sebebi, siz de soğumuşsunuz zaten, bir de wc numarası üstüne.

karşındakini aptal sanan ama aptalın vede öküzün önde giden erkek tiplemesi.ayagını denk al diyor sana aba altından sopa gösteriyor mal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…