Kesinlikle, çok doğru söylüyorsunuzKizlar adam konu sahibini davet etmis o gun herseyi odemesi normal,
baska gunde kiz yazardi iftara gidelim diye o ismarlardi yani...
Kendi agziyla yazmasi ya kadin ruhundan anlamiyo yontulmamis yada cimri yani.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle, çok doğru söylüyorsunuzKizlar adam konu sahibini davet etmis o gun herseyi odemesi normal,
baska gunde kiz yazardi iftara gidelim diye o ismarlardi yani...
Kendi agziyla yazmasi ya kadin ruhundan anlamiyo yontulmamis yada cimri yani.
Önceki sayfalarda belirtmiştim aslında ortak bi arkadaş vasıtasıyla tanıştık biz.Konuşurken bahsi açıldı kendisi dedi arayıp bi teşekkür edelim diye . Kız da benim daha yakın arkadaşım olduğu için en son bende kaldı telefon .
Anlatamıyorum galiba . Ödemek mesele değil . Yeltenmemekten bahsediyorum . Adam sizi çok etkilemek için tabiki öder . Ama siz bir cüzdanınıza da mı uzanmazsınız allasen ?Bana genelde ödetmezler .
Ödetenlede işim olmaz nokta .
Kendim istersem davet edebilirim o Zaman öderim .
Kimseyede itici gelmedim ..
Aksine ilk buluşmalarda erkek öder kızın gözüne girmek için ..
Tam da ne sorunsalmis bi bitmedi su kelime demistim ki , ahh kalbimm :))Surda sorunsal kelimesi iceren basliklar beni hayata kustürdu be genc yasimda verimli cagimda.
Neyse konuya gelirsek madem odemeyi dusunuyodun neden ödemedin dusunce gücuyle hesap ödenmiyo henüz
Uzanmam ..Anlatamıyorum galiba . Ödemek mesele değil . Yeltenmemekten bahsediyorum . Adam sizi çok etkilemek için tabiki öder . Ama siz bir cüzdanınıza da mı uzanmazsınız allasen ?