Ilk bulusma

Kizlar bir kac gun once internetten biriyle tanisitm yarin bulusalim dedik opup sarilcam diyor ben sevdigim insana dokunmak isterim vs diyor. Ben kararsizim ilk sevdigim insanla bir seyler yasamak isterim sizce buluşmaya gidiyim cocugu begendim
Sevdiğim insana demiş. İki günde siz görmeden sevemez herhalde. Ayrıca çok hizlisiniz.daha geçen gün başka birinden ayrıldım diye uzuluyodunuz.

Kizlar bir kac gun once internetten biriyle tanisitm yarin bulusalim dedik opup sarilcam diyor ben sevdigim insana dokunmak isterim vs diyor. Ben kararsizim ilk sevdigim insanla bir seyler yasamak isterim sizce buluşmaya gidiyim cocugu begendim
adam daha görüşmeden birşeyler yaşayalım diyor. sen de yaşamak istiyorsan git. sonra da beni bir daha aramadı diye konu açarsın biz de yorum yaparız.

E siz onu sevmiyor musunuz? O sizi seviyormuş ya, görmeden hani, bir kaç gün önce tanımışsınız.

Şaka gibisin... Gerçek olmadığını düşünüyorum artı, umarım değilsindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…