- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.456
- 83
sonrası daha kötüüüü.geleceği hayal et.Kız iki üç gün kafa dinleriz bari burda
Tamam tamam vazgeçtim , kendi kafama sıkıyorum sanırımsonrası daha kötüüüü.geleceği hayal et.2-3 gün kafa dinlemenin bedeli çok ağır olur bacım.
Agliyodum guldum Allah seni guldursunGit rainyy allah için git bak lütfen.
Ağlamayın yahu ... Allah hepimizi güldürsün inşallahAgliyodum guldum Allah seni guldursun
Ya öylemi düşünüyorsun , bence saf kalpli fazla aylak öylece bir genç kız geliyo gözümün önüne , kim bilir ...
Hem saf hem basitte olabilir .Yok ben hiç te saf birisine benzetemedim. Basitlik var.
Bak işte buna inanmadım. Nerdeyse aldığın nefesi bile konu olarak açarken böyle biri olsaydı mutlaka yazardın.Kizlar bir kac gun once internetten biriyle tanisitm yarin bulusalim dedik opup sarilcam diyor ben sevdigim insana dokunmak isterim vs diyor. Ben kararsizim ilk sevdigim insanla bir seyler yasamak isterim sizce buluşmaya gidiyim cocugu begendim
Hem saf hem basitte olabilir .
Ne kadar cahilsinizKizlar bir kac gun once internetten biriyle tanisitm yarin bulusalim dedik opup sarilcam diyor ben sevdigim insana dokunmak isterim vs diyor. Ben kararsizim ilk sevdigim insanla bir seyler yasamak isterim sizce buluşmaya gidiyim cocugu begendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?