Hiç fark etmez. Bu seni anneme söyledim geyiği ergenlikte olur. Bak senle ciddiyim kafasına sokmak niyetiyle yaparlar. Bu adam 20 yaşında çocuklu adam. Ailesine bunu anlatmaz. Anlatıyorsa da normal değil. Ya aileci bir tip anne onayıyla yaşıyor ondan söylüyor derdim ama internetten tanışmış. Bunu yine söylemez.LOVE bombing yapıyor muhtemelen dikkat edeceğim buna annesi 83 yaşındaymış zaten şimdidenadamı savunmuyorum azılı bir çapkın olabilir ard niyetli olabilir
doğulu aşiret ailem hiç karışmaz dedi ilerde çok kötü bir durum evetHiç fark etmez. Bu seni anneme söyledim geyiği ergenlikte olur. Bak senle ciddiyim kafasına sokmak niyetiyle yaparlar. Bu adam 20 yaşında çocuklu adam. Ailesine bunu anlatmaz. Anlatıyorsa da normal değil. Ya aileci bir tip anne onayıyla yaşıyor ondan söylüyor derdim ama internetten tanışmış. Bunu yine söylemez.
Siz dikkatli olun.
Bana hiç sağlıklı bir adam gibi gelmedi bu ama. Hayırlısı.doğulu aşiret ailem hiç karışmaz dedi ilerde çok kötü bir durum evet
PAZAR gününe kadar vaktim var dün tüm gün aradı bi manyakla dha uğraşamamBana hiç sağlıklı bir adam gibi gelmedi bu ama. Hayırlısı.
Çayınızı için ama adam ya mantikli degil yada tekin biri degil demek istiyorum. Yani bana hemen annesine bahsetmesi absürt geldigi icin gercek degil gibi geldi o an. Sizi niye uzmek isteyeyimki..hemen fesatlık hemen öküz altında buza arama moral bozma evet ben manyağım kurup kurup senaryo yazıyorum zaten hayatım yetrince kötü birde ordan negatif yükleyip canımı sıkmayın ya evet 43 yaşındayım mezar taşımı hazırlattım evde eski eşimin yasını tutup vadem gelince öleceğim
tanımadan adama bişey diyemem temkinli olurum bir mekan da çay içerim o kadar
ZATEN esnaf beni binbir türlü deniyor paran var mı göndereyim dedi bi çay içeceğim mekanın da olmazsa evime gelirim hiçbir bilgimi paylaşmadanÇayınızı için ama adam ya mantikli degil yada tekin biri degil demek istiyorum. Yani bana hemen annesine bahsetmesi absürt geldigi icin gercek degil gibi geldi o an. Sizi niye uzmek isteyeyimki..
En azından nacizane benim fikrim yalnızlık korkunuz varsa bunu erkeğe mümkün mertebe göstermemeye çalışın ilk aylarda çünkü erkekler bizim düşündüğümüzden daha akıllılar. Kadın da bu yalnizlik korkusunu görüp tam da kadının duymak isteyeceği yalanlari söyleyebiliyorlar. En basit ve en klasik yalan da zaten anneme senden bahsettim yalanıdır genelde. Genelleme yapmamak gerekirsede bu cogunlukla böyledir. Gozlemlersiniz zaten. Hayirlisi olsun
Tabii en azından emin olursunuz cunku tanimadan aklinizda kalacak gibi. Zaten tabii emin olmadan birini tamamen reddetmek doğru olmaz ama siz de farkındasınız az çok.. biraz adam garip.ZATEN esnaf beni binbir türlü deniyor paran var mı göndereyim dedi bi çay içeceğim mekanın da olmazsa evime gelirim hiçbir bilgimi paylaşmadan
ben de sonucu az çok tahmin ediyoru taksim de kadın mı yok love bombing yapıyor yatağa atabilirse tanımayacak büük ihtimalle paran var mı diye soruyor gtödereceğinden değil bircacık olmaz bu aşiret adamından dün telefonda bankacılar paralarını bana verir yönetirim de dedi benim paramı vs kullanmaya çalışabilir o yüzden notlar alıp burdan yazıyorum hata yapmak istemiyorumTabii en azından emin olursunuz cunku tanimadan aklinizda kalacak gibi. Zaten tabii emin olmadan birini tamamen reddetmek doğru olmaz ama siz de farkındasınız az çok.. biraz adam garip.
mesela paran var mı demesi falan yani bir kere bir erkeğin bir kadına daha dakika bir gol bir bence paran var mı demesi kadın için rencide edici bir durum anlatabiliyor muyum.
Siz düne kadar o adamı tanımıyordunuz ne yapıyordunuz paranız mı yoktu sanki. Yani bu da ucuz bir sahiplenici imajı oluşturma taktiği gibi geldi bana ama dediğim gibi siz bilirsiniz, gozlemlersiniz.. bir çay içer dönersiniz dediginiz gibi. Evinizi, adresinizi vesaire zaten hiçbir şekilde öğrenmesine izin vermeyin, evine bırakayim falan diyebilir belki.
Aynen dediginiz gibi.mesela paran var mı demesi falan yani bir kere bir erkeğin bir kadına daha dakika bir gol bir bence paran var mı demesi kadın için rencide edici bir durum anlatabiliyor muyum.
Siz düne kadar o adamı tanımıyordunuz ne yapıyordunuz paranız mı yoktu sanki. Yani bu da ucuz bir sahiplenici imajı oluşturma taktiği gibi geldi bana ama dediğim gibi siz bilirsiniz, gozlemlersiniz.. bir çay içer dönersiniz dediginiz gibi. Evinizi, adresinizi vesaire zaten hiçbir şekilde öğrenmesine izin vermeyin, evine bırakayim falan diyebilir belki.
bu uygulamayı siz önermiştiniz ben ce adam tek gecelik heyecan peşinde. sizce? gitmediği restarant yok illaki kadın vardırAynen dediginiz gibi.
Ben flortumun yanina yurtdisina gittim kalmaya. Adam ucak paran var mi dese ne diyon sen derdim
Mumkundur. Her tip insan var sonucta. Bol bol farkli kisilerle konusup elemek gerekiyor.bu uygulamayı siz önermiştiniz ben ce adam tek gecelik heyecan peşinde. sizce?
İyi bir bakıcı profilisiniz adam içinEvet dün annesiydeydi 83 yaşında annesi profil resmimi göstermiş kzanova mı dersin cihangirde oturuyor
Adam tam kıroyum ama para bende insanı ya.ZATEN esnaf beni binbir türlü deniyor paran var mı göndereyim dedi bi çay içeceğim mekanın da olmazsa evime gelirim hiçbir bilgimi paylaşmadan
Mumkundur. Her tip insan var sonucta. Bol bol farkli kisilerle konusup elemek gerekiyor.
eski eşiminde chery arabası iphone uİyi bir bakıcı profilisiniz adam için
Taksim'de restoran, Cihangir'de ev. Muhtemelen "aldirayim mi seni yavrum" adami.Adam tam kıroyum ama para bende insanı ya.
Uygulamadan tanıştığım ve henüz yüz yüze gelmediğin birine para göndermeyi teklif etmezsin.
Ay çok çiğ bir adam.
Her yaptığı falso. Her dediği falso
bi mukabeleTaksim'de restoran, Cihangir'de ev. Muhtemelen "aldirayim mi seni yavrum" adami.
Bazen gercekten cevaplarınızı o kadar anlamiyorum kibi mukabele
bilmukabele hem fikiriz deemek istedm fatura keserken yazdım kusura bakmayınBazen gercekten cevaplarınızı o kadar anlamiyorum ki
Benim dediğimle bu ne alaka şimdi?eski eşiminde chery arabası iphone u
son moderl saati var çok kadın tav olur
Cherrye düşen mi olur ya bildiğin Çin arabası ayoleski eşiminde chery arabası iphone u
son moderl saati var çok kadın tav olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?