İlk buluşma

LOVE bombing yapıyor muhtemelen dikkat edeceğim buna annesi 83 yaşındaymış zaten şimdidenadamı savunmuyorum azılı bir çapkın olabilir ard niyetli olabilir
Hiç fark etmez. Bu seni anneme söyledim geyiği ergenlikte olur. Bak senle ciddiyim kafasına sokmak niyetiyle yaparlar. Bu adam 20 yaşında çocuklu adam. Ailesine bunu anlatmaz. Anlatıyorsa da normal değil. Ya aileci bir tip anne onayıyla yaşıyor ondan söylüyor derdim ama internetten tanışmış. Bunu yine söylemez.
Siz dikkatli olun.

doğulu aşiret ailem hiç karışmaz dedi ilerde çok kötü bir durum evet

Çayınızı için ama adam ya mantikli degil yada tekin biri degil demek istiyorum. Yani bana hemen annesine bahsetmesi absürt geldigi icin gercek degil gibi geldi o an. Sizi niye uzmek isteyeyimki..

En azından nacizane benim fikrim yalnızlık korkunuz varsa bunu erkeğe mümkün mertebe göstermemeye çalışın ilk aylarda çünkü erkekler bizim düşündüğümüzden daha akıllılar. Kadın da bu yalnizlik korkusunu görüp tam da kadının duymak isteyeceği yalanlari söyleyebiliyorlar. En basit ve en klasik yalan da zaten anneme senden bahsettim yalanıdır genelde. Genelleme yapmamak gerekirsede bu cogunlukla böyledir. Gozlemlersiniz zaten. Hayirlisi olsun

ZATEN esnaf beni binbir türlü deniyor paran var mı göndereyim dedi bi çay içeceğim mekanın da olmazsa evime gelirim hiçbir bilgimi paylaşmadan

ZATEN esnaf beni binbir türlü deniyor paran var mı göndereyim dedi bi çay içeceğim mekanın da olmazsa evime gelirim hiçbir bilgimi paylaşmadan
Tabii en azından emin olursunuz cunku tanimadan aklinizda kalacak gibi. Zaten tabii emin olmadan birini tamamen reddetmek doğru olmaz ama siz de farkındasınız az çok.. biraz adam garip.
mesela paran var mı demesi falan yani bir kere bir erkeğin bir kadına daha dakika bir gol bir bence paran var mı demesi kadın için rencide edici bir durum anlatabiliyor muyum.
Siz düne kadar o adamı tanımıyordunuz ne yapıyordunuz paranız mı yoktu sanki. Yani bu da ucuz bir sahiplenici imajı oluşturma taktiği gibi geldi bana ama dediğim gibi siz bilirsiniz, gozlemlersiniz.. bir çay içer dönersiniz dediginiz gibi. Evinizi, adresinizi vesaire zaten hiçbir şekilde öğrenmesine izin vermeyin, evine bırakayim falan diyebilir belki.

ben de sonucu az çok tahmin ediyoru taksim de kadın mı yok love bombing yapıyor yatağa atabilirse tanımayacak büük ihtimalle paran var mı diye soruyor gtödereceğinden değil bircacık olmaz bu aşiret adamından dün telefonda bankacılar paralarını bana verir yönetirim de dedi benim paramı vs kullanmaya çalışabilir o yüzden notlar alıp burdan yazıyorum hata yapmak istemiyorum
bir paylaşım gördüm psikoloji bozuk olunca ıssız karanlıktasın böyle kötü bir olay yaşıyorsun hemten patlıyor bir de daha fazla yaralanmak istemem

Aynen dediginiz gibi.
Ben flortumun yanina yurtdisina gittim kalmaya. Adam ucak paran var mi dese ne diyon sen derdim

Adam tam kıroyum ama para bende insanı ya.
Uygulamadan tanıştığım ve henüz yüz yüze gelmediğin birine para göndermeyi teklif etmezsin.
Ay çok çiğ bir adam.
Her yaptığı falso. Her dediği falso

Adam tam kıroyum ama para bende insanı ya.
Uygulamadan tanıştığım ve henüz yüz yüze gelmediğin birine para göndermeyi teklif etmezsin.
Ay çok çiğ bir adam.
Her yaptığı falso. Her dediği falso
Taksim'de restoran, Cihangir'de ev. Muhtemelen "aldirayim mi seni yavrum" adami.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…