İlk buluşma

Durumu sadece size acık olarak yapmış olabilir internette aktif kullanan birisi galiba Instagram, sohbet uygulaması filan kullanıyormuş safca yapılan bir hareket olmadığını düşünüyorum.

Boşanma içinde söyle birsey var eğer anlaşmalı boşanma ise hiçbir madde filan yazmaz yani boşanmada kim suçlu kim suçsuz bilemezsiniz.

O konudan sonra tanışdıysanız daha cinsellik konuşmak için zaman bile olmamıştır herhalde.

anneme anlttım dedi annesi çok masum birine benziyor üzme kızı demiş ya ciddi kzanova ya cidden iyi
Boyle "anneme anlattim, uzme kizi " gibi cumleler tam bir kazanova cumleleridir :) Sana "aaa bak annesine anlatmis beni demek ki ciddi" diye dusunmen icin. Umarim inanmamissinizdir :)

Aynen katiliyorum. uygulamadan kadin gostericek...Birseyler oturmuyor

Aynen katiliyorum. uygulamadan kadin gostericek...Birseyler oturmuyor
Ben annemle arkadas gibiyim ve uygulama kullandigimi da bilir. Buna ragmen her date oncesi oturup bak adam bu diye gostermiyorum. Ha tanisirim, devam etmeye karar veririm, o zaman instadan falan bir gosteririm tipini.

Ama bir erkek zaten annesiyle date hayatini konuşmasın bu yasta yani.

Allahtan Avrupa’da gizlilik kavramı diye bişey yok. İsmine gir her detayına kadar cikiyor. İlk randevuya gideceğim kişiyi iyice en ince ayrıntısına kadar araştırıp öyle görüşürüm. Gerçi en fazla niyetini gizler bir çoğu. Ciddi düşünüyorum diyip sonradan sadece cinsellik üzerinde görüşmek istedikleri çıkar.

anneme anlttım dedi annesi çok masum birine benziyor üzme kızı demiş ya ciddi kzanova ya cidden iyi
Bu söylemi bana hiç masumca gelmedi, daha çok tavlamak ya da kendini iyi göstermek için gibi geldi. Sonuçta 43 yaşında 20 yasında cocuk sahibi biri; anneme gösterdim üzme kızı dedi ne demek. Samimiyeti geçmedi bana.uyanık ve tetikte durun bence de

Dikkat ederim

Bence konu kurgu. Konu sahibesi yenimi üye bilmiyorum ama 43 yasinda bir kadin gibi bile gelmedi bana yazdiklari.

Ergen gibi anneme gosterdim masum dedi uzme kizi dedi falan 43 yasinda bi adam bunlari boyle soyleyecek kadar aptalmi yada goz boyama seklimi ergence. Yok cihangir de oturuyor vs ya soru kurgu yada adam

Bismillah daha buluşmadan etmeden öpme muhabbeti yapıp ağız aramış. Bence biraz daha sohbet edip sonra görüş. Mekanı da evi de pek bi mimli yerlerde zaten. Annesine gösterme konusu da dümen olabilir
Belki hiç gitmem kendimi çok yaşlı ve enerjisiz hissediyorum günübirlik ilişkiler yaşayan biri de olabilir şu an onu kaldıracak durumda değilim

Bismillah daha buluşmadan etmeden öpme muhabbeti yapıp ağız aramış. Bence biraz daha sohbet edip sonra görüş. Mekanı da evi de pek bi mimli yerlerde zaten. Annesine gösterme konusu da dümen olabilir
LOVE bombing olabilir bütün gün beni aradı akşama kadar ağzımı da arıyor olabilir tanıdığım 10 yıllık eşim neler yaptı elin nette tanıdığım adam neler yapmaz

hemen fesatlık hemen öküz altında buza arama moral bozma evet ben manyağım kurup kurup senaryo yazıyorum zaten hayatım yetrince kötü birde ordan negatif yükleyip canımı sıkmayın ya evet 43 yaşındayım mezar taşımı hazırlattım evde eski eşimin yasını tutup vadem gelince öleceğim
tanımadan adama bişey diyemem temkinli olurum bir mekan da çay içerim o kadar

Bundan bahsetmiyorlar aslında. İnternetten ilk kez görüşeceği insanı 20 yaşında çocuğu olan bir adamın annesine anlatması normal değil.
Size bunu söylemesi de normal değil.
Benim mesela çocuğum var 40 yaşındayım. Bekar olsam ortada bir ilişki yokken anneme anlatmam. Neden anlatayım? Daha reel görüşmemişim bir ilişki başlamamış? Üstelik internetten tanışmışız daha görüşme yok.
tuhaf bir durum var ortada .

LOVE bombing yapıyor muhtemelen dikkat edeceğim buna annesi 83 yaşındaymış zaten şimdidenadamı savunmuyorum azılı bir çapkın olabilir ard niyetli olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…