Zaten eski eşim silah dayamıştı Allah korusunTek diyeceğim şey aşırı dikkatli olman. Takıntılı biriyse kalabalık yerde buluşmanın da bir faydası olmaz.
Durumu sadece size acık olarak yapmış olabilir internette aktif kullanan birisi galiba Instagram, sohbet uygulaması filan kullanıyormuş safca yapılan bir hareket olmadığını düşünüyorum.Evli olduğunu ya da kız arkadaşı olduğunu düşünmüyorum bir resmimi atmıştım instadan beğendiği şarkıyı yapmak isterken duruma atmış safca bi saat falan kaldı karısı sevgilisi olsa parcalar
Boyle "anneme anlattim, uzme kizi " gibi cumleler tam bir kazanova cumleleridir :) Sana "aaa bak annesine anlatmis beni demek ki ciddi" diye dusunmen icin. Umarim inanmamissinizdir :)anneme anlttım dedi annesi çok masum birine benziyor üzme kızı demiş ya ciddi kzanova ya cidden iyi
Doğulu soruştururumOoo cihangirde ev, taksimde mekan. İyiymiş vallaaman dikkat et çok eşli olmasın
Aynen katiliyorum. uygulamadan kadin gostericek...Birseyler oturmuyorYani kazanova mi bilemem de annesine uygulamadan kadin gosteren adam asiri sacma bir sey.
Ben kadin olarak anneme göstermem yani. Daha tanismamisim bile, neden gostereyim, ne alaka.
Eger söylediği dogruysa hala annecigine kosan anasının kucuk kuzusudur bu adam.
Ben annemle arkadas gibiyim ve uygulama kullandigimi da bilir. Buna ragmen her date oncesi oturup bak adam bu diye gostermiyorum. Ha tanisirim, devam etmeye karar veririm, o zaman instadan falan bir gosteririm tipini.Aynen katiliyorum. uygulamadan kadin gostericek...Birseyler oturmuyor
Bu söylemi bana hiç masumca gelmedi, daha çok tavlamak ya da kendini iyi göstermek için gibi geldi. Sonuçta 43 yaşında 20 yasında cocuk sahibi biri; anneme gösterdim üzme kızı dedi ne demek. Samimiyeti geçmedi bana.uyanık ve tetikte durun bence deanneme anlttım dedi annesi çok masum birine benziyor üzme kızı demiş ya ciddi kzanova ya cidden iyi
Daha buluşmadan hemen “öpsem”mi??Cinsellik demedi öpsem vs dedi konuyu kapattım
Dikkat ederimBu söylemi bana hiç masumca gelmedi, daha çok tavlamak ya da kendini iyi göstermek için gibi geldi. Sonuçta 43 yaşında 20 yasında cocuk sahibi biri; anneme gösterdim üzme kızı dedi ne demek. Samimiyeti geçmedi bana.uyanık ve tetikte durun bence de
Bismillah daha buluşmadan etmeden öpme muhabbeti yapıp ağız aramış. Bence biraz daha sohbet edip sonra görüş. Mekanı da evi de pek bi mimli yerlerde zaten. Annesine gösterme konusu da dümen olabilirCinsellik demedi öpsem vs dedi konuyu kapattım
Belki hiç gitmem kendimi çok yaşlı ve enerjisiz hissediyorum günübirlik ilişkiler yaşayan biri de olabilir şu an onu kaldıracak durumda değilimBismillah daha buluşmadan etmeden öpme muhabbeti yapıp ağız aramış. Bence biraz daha sohbet edip sonra görüş. Mekanı da evi de pek bi mimli yerlerde zaten. Annesine gösterme konusu da dümen olabilir
LOVE bombing olabilir bütün gün beni aradı akşama kadar ağzımı da arıyor olabilir tanıdığım 10 yıllık eşim neler yaptı elin nette tanıdığım adam neler yapmazBismillah daha buluşmadan etmeden öpme muhabbeti yapıp ağız aramış. Bence biraz daha sohbet edip sonra görüş. Mekanı da evi de pek bi mimli yerlerde zaten. Annesine gösterme konusu da dümen olabilir
hemen fesatlık hemen öküz altında buza arama moral bozma evet ben manyağım kurup kurup senaryo yazıyorum zaten hayatım yetrince kötü birde ordan negatif yükleyip canımı sıkmayın ya evet 43 yaşındayım mezar taşımı hazırlattım evde eski eşimin yasını tutup vadem gelince öleceğimBence konu kurgu. Konu sahibesi yenimi üye bilmiyorum ama 43 yasinda bir kadin gibi bile gelmedi bana yazdiklari.
Ergen gibi anneme gosterdim masum dedi uzme kizi dedi falan 43 yasinda bi adam bunlari boyle soyleyecek kadar aptalmi yada goz boyama seklimi ergence. Yok cihangir de oturuyor vs ya soru kurgu yada adam
Bundan bahsetmiyorlar aslında. İnternetten ilk kez görüşeceği insanı 20 yaşında çocuğu olan bir adamın annesine anlatması normal değil.hemen fesatlık hemen öküz altında buza arama moral bozma evet ben manyağım kurup kurup senaryo yazıyorum zaten hayatım yetrince kötü birde ordan negatif yükleyip canımı sıkmayın ya evet 43 yaşındayım mezar taşımı hazırlattım evde eski eşimin yasını tutup vadem gelince öleceğim
tanımadan adama bişey diyemem temkinli olurum bir mekan da çay içerim o kadar
LOVE bombing yapıyor muhtemelen dikkat edeceğim buna annesi 83 yaşındaymış zaten şimdidenadamı savunmuyorum azılı bir çapkın olabilir ard niyetli olabilirBundan bahsetmiyorlar aslında. İnternetten ilk kez görüşeceği insanı 20 yaşında çocuğu olan bir adamın annesine anlatması normal değil.
Size bunu söylemesi de normal değil.
Benim mesela çocuğum var 40 yaşındayım. Bekar olsam ortada bir ilişki yokken anneme anlatmam. Neden anlatayım? Daha reel görüşmemişim bir ilişki başlamamış? Üstelik internetten tanışmışız daha görüşme yok.
tuhaf bir durum var ortada .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?