İlk buluşma

Dikkat edin dolandırıcı da olabilir. Kendini zengin gösterip, önce biraz para harcayıp sonra zengin olduğundan emin olunca karşı taraf acil paraya ihtiyacım var diye tırtıklamaya başlayanlar var.
Yani size lokantam var, Cihangir’de de evim var, yok sana para göndereyim falan diyip zengin gösterip sonra sizden para istemeye başlayabilir

EX eşim gibi bana iş kurup kredi çektirme hayalleri vardı Allah tan onu çekmedim

olmazlarsa da olur

Büyük konuşmayalım bizm hukuk müşaviri evlendi kardeşimm evlendi de çok dikatli olmak lazım ben evlliğimi yanlız kalmak için bitirdim yanlızdım

kardeşimin öğretim görevlisiyli eşiyle çok mutlular
tabii dolandırıcı çok kim nerde karşına çıkar bilinmez dikkatli olmak lazım

En iyi taktik biri ile tanıştığında borcun olduğunu söyle:) tepkisini o zaman çözersin. Evin araban falan varsada asla söyleme. Ayrıca ailen ile yaşadığını söyle. Yanlız yaşadığını kimseye başta söyleme

Ara ara cevap veriyorum bana ailemin evini sorması para sorması da çok tuhaftı onlar genel de kaçakcı zaten ağzım yanmış olmasa da olur kendim çalışıyorum tuhaf bir adamı çekemem
Tuhafligini bilmem de kaçakçı adamı da çekme bir zahmet. Bir de konu ne ara nasıl paraya geldi görüşmediğin bir adamla. Oyle bir şey olduğu an ne münasebet deyip anında kesmen gerekiyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…