Cevap vermeyi bırakmalısınız.Ara ara cevap veriyorum bana ailemin evini sorması para sorması da çok tuhaftı onlar genel de kaçakcı zaten ağzım yanmış olmasa da olur kendim çalışıyorum tuhaf bir adamı çekemem
EX eşim gibi bana iş kurup kredi çektirme hayalleri vardı Allah tan onu çekmedimDikkat edin dolandırıcı da olabilir. Kendini zengin gösterip, önce biraz para harcayıp sonra zengin olduğundan emin olunca karşı taraf acil paraya ihtiyacım var diye tırtıklamaya başlayanlar var.
Yani size lokantam var, Cihangir’de de evim var, yok sana para göndereyim falan diyip zengin gösterip sonra sizden para istemeye başlayabilir
olmazlarsa da olurHiç öyle düşünme bence. İnsanları bu kadar ciddiye alma o kim ki dün bir bugün iki gelip hayatını karartacak? Daha baştan bu kadar savunmasız hissedersen zaten o enerji karşındaki insana da geçer. O seni ikna etmek için uğraşsın, sen zor olan taraf ol. İçine sinmedi mi sil gitsin sanki dünyada kalan son erkek o. Ayrıca iyi olmak için bir erkeğe ihtiyacın da yok. Önceki evliliğini de yıkım olarak değil, aksine daha sağlam tuğlalarla seni güçlendiren, ilişkilerini daha sağlam temellerle kurmanı sağlayan bir ders olarak görürsen zaten kimse gelip seni kolay kolay yıkamaz
Büyük konuşmayalım bizm hukuk müşaviri evlendi kardeşimm evlendi de çok dikatli olmak lazım ben evlliğimi yanlız kalmak için bitirdim yanlızdımBu işin doğusu batısı yok. Öncelikle hangi adam size para soruyorsa, varlığınızı soruyorsa uzak durun.
Aklı başında, düzeni oturmuş insanların sanal alemde tanışıp bir de evlilik hayali kurması bana garip geliyor.
kardeşimin öğretim görevlisiyli eşiyle çok mutlularBu işin doğusu batısı yok. Öncelikle hangi adam size para soruyorsa, varlığınızı soruyorsa uzak durun.
Aklı başında, düzeni oturmuş insanların sanal alemde tanışıp bir de evlilik hayali kurması bana garip geliyor.
ikimiz kalmışız android kullanan demek ki :)Yhaa teşekkürlerrrr
Gecelik takılmak için evleneceğim fantezisi yapıyor işte ...arkadaşın önerdiği siteden bakıyorum biri çıkarsa yazarımAy ne boş bi adam bu. Salla sıradakine geç ya böyle hanzoları direk ele, konuşmalarımdan falso olduğu belliydi zaten
patladı aynenBoyle "anneme anlattim, uzme kizi " gibi cumleler tam bir kazanova cumleleridir :) Sana "aaa bak annesine anlatmis beni demek ki ciddi" diye dusunmen icin. Umarim inanmamissinizdir :)
Tuhafligini bilmem de kaçakçı adamı da çekme bir zahmet. Bir de konu ne ara nasıl paraya geldi görüşmediğin bir adamla. Oyle bir şey olduğu an ne münasebet deyip anında kesmen gerekiyor zatenAra ara cevap veriyorum bana ailemin evini sorması para sorması da çok tuhaftı onlar genel de kaçakcı zaten ağzım yanmış olmasa da olur kendim çalışıyorum tuhaf bir adamı çekemem
kestim kestim ....Tuhafligini bilmem de kaçakçı adamı da çekme bir zahmet. Bir de konu ne ara nasıl paraya geldi görüşmediğin bir adamla. Oyle bir şey olduğu an ne münasebet deyip anında kesmen gerekiyor zaten
Ohh iyi yaptın git bir keyif kahvesi iç üstünekestim kestim ....
başka bakarım adam mı yok
S.KK p.zk dediim aşkım kapışmak gibi, biber yiyorumOhh iyi yaptın git bir keyif kahvesi iç üstüne
Hahahaha keyif biberi mi yiyorsunS.KK p.zk dediim aşkım kapışmak gibi, biber yiyorum
hafta sonu havyar yeme planı yapıyordu :)Hahahaha keyif biberi mi yiyorsun
Ne dedi ki size? SinirlenmişsinizS.KK p.zk dediim aşkım kapışmak gibi, biber yiyorum
Senin babanların tek evimi var dedi paranın hepsi eski eşinde mi kaldı dediNe dedi ki size? Sinirlenmişsiniz
Dolandırıcı..Senin babanların tek evimi var dedi paranın hepsi eski eşinde mi kaldı dedi
Laf lafı açınca da kadın paramı yedi derler şu rezilliğe bak ya. Daha buluşmadan bile evin mi var paran mı var muhabbetine giriyorlarSenin babanların tek evimi var dedi paranın hepsi eski eşinde mi kaldı dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?