İlk buluşma

Belki hiç gitmem kendimi çok yaşlı ve enerjisiz hissediyorum günübirlik ilişkiler yaşayan biri de olabilir şu an onu kaldıracak durumda değilim
Yani gitme demiyorum ama biraz daha tanısan daha iyi olur. O enerjisizlik tam olarak karşındakinden net bir güven alamadığın icin bence, ayrıca herkeste olan bir şey her yaşta aynı kaygılar var artık. İnsanlar çok yüzeysellesti gerçek bir şey bulmak çok zor. Bence şehir dışına çıkman gerekmiş gibi bir yalan söyle en az 1 hafta öyle oyala uzaktan tanımaya çalış

Bi paylaşım izledim psikoloji bozuk karanlık bir bina başka yıkım geliyor ev patlıyor ben de bir yıkım daha istemem iyi gelecek derken

Oda beni ölçüyor tartıyor ben de bakarım bakalım

O öyle düşünmüyor sana 400 yeni k.rya 500 bin veririm diyordu herkes istermiş
Demeyle olsaydı
Sizin bunu takmanız sorun. Geçmişi bırakmaya çalışın. Ayrıca onun demesiyle gerçek değişmiyor. Lüks segment bir araç değil. Birini bulsa dahi bu parası arabası için olmaz.
Ayrıca iPhone artık herkeste var. Hatta çevremde android kullanan kalmadı benim. Liselilerde de var.
Öyle iPhone’la Çin arabasıyla kız falan bulamaz hayal görüyor da asıl sorun sizin bunu hala söylemeniz içerlemeniz.
Boşverin. Bulabiliyorsa bulsun.
Cherrye gelen Audi Mercedes falan bulunca da ona geçer yani

Doğulu değilseniz, doğulu biriyle yapamazsınız. Doğulular kötü manasında demiyorum hatta insanlık olarak çok yerden daha iyiler. Ben dahil herkes köklerine çeker.

Erkeğin bir adım önde olduğu bir toplum. Yani erkekler daha baskın. Benim eşimle farklı şehirdeniz (doğu değil) kendini geliştirmiş, çocukluktan itibaren dışarda okumuş vs. Ama yemek kültüründe hoşlandıklarımız bile farklı. En basit örnek biz her zaman masada yeriz ailemle ama eşimin ailesi köyde ve yerde oturup yerler. Kendi evimizde masada yiyoruz ama eşim tek yiyecekse yerde oturup yemeyi sever. Yanlış veya abes olduğu için değil bakın çocukluktan beri köyden ayrılmış ama belli bir yaşa kadar yine oradaydı.

Herkesin konfor alanı bile farklı. Ben yerde yiyemiyorum mideme oturuyor yemek çünkü alışkın değilim. Bu sadece basit ve sorun teşkil etmeyen bir örnek.

Özür üstüne özür diledi espri yapamadım da dedi ağlayacaktı nerdeyse cidden değişik ya gün boyu arıyor ya engellicem ya gidip bi bakıcam cidden değişik tktı bana

Bi paylaşım izledim psikoloji bozuk karanlık bir bina başka yıkım geliyor ev patlıyor ben de bir yıkım daha istemem iyi gelecek derken
Hiç öyle düşünme bence. İnsanları bu kadar ciddiye alma o kim ki dün bir bugün iki gelip hayatını karartacak? Daha baştan bu kadar savunmasız hissedersen zaten o enerji karşındaki insana da geçer. O seni ikna etmek için uğraşsın, sen zor olan taraf ol. İçine sinmedi mi sil gitsin sanki dünyada kalan son erkek o. Ayrıca iyi olmak için bir erkeğe ihtiyacın da yok. Önceki evliliğini de yıkım olarak değil, aksine daha sağlam tuğlalarla seni güçlendiren, ilişkilerini daha sağlam temellerle kurmanı sağlayan bir ders olarak görürsen zaten kimse gelip seni kolay kolay yıkamaz

Sene olmuş 2025 uygulamadan partner arayan güya varlıklı boşanmış 20 yaşında kızı olan adamlara güvenen hala kaldı mı şaşıyorum. Sizin amacınız ne mesela sevgili olarak takılalım mı belki ona bi nebze gelirler işleri görülür çünkü ama öyle evlenme hayalleri filan kuruyorsanız ilginçsiniz yani. Annesine göstermiş de fotoğrafını anne de çok beğenmiş de. Bunlara düşmek 2010larda bitmeliydi artık ne diyeyim

Şüpheleniyorsan görüşmeye devam etmenin bir anlamı yok kıllandığın an bırak konuşmayı
Ara ara cevap veriyorum bana ailemin evini sorması para sorması da çok tuhaftı onlar genel de kaçakcı zaten ağzım yanmış olmasa da olur kendim çalışıyorum tuhaf bir adamı çekemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…