Aşiret dedi zaten profil de gözümde canlandı benim de.Taksim'de restoran, Cihangir'de ev. Muhtemelen "aldirayim mi seni yavrum" adami.
Çok güldüm volvo sanarlar belki neyse naparsa yapsınCherrye düşen mi olur ya bildiğin Çin arabası ayol
çakal da kk nın kadınları kül yutmaz giderim çay içer dönerimAşiret dedi zaten profil de gözümde canlandı benim de.
Parayla göz boyayıp anama söyledim diyip süreci hızlandırıp bir kaç ay takılacak çakal. Sonra kaçış
Yani gitme demiyorum ama biraz daha tanısan daha iyi olur. O enerjisizlik tam olarak karşındakinden net bir güven alamadığın icin bence, ayrıca herkeste olan bir şey her yaşta aynı kaygılar var artık. İnsanlar çok yüzeysellesti gerçek bir şey bulmak çok zor. Bence şehir dışına çıkman gerekmiş gibi bir yalan söyle en az 1 hafta öyle oyala uzaktan tanımaya çalışBelki hiç gitmem kendimi çok yaşlı ve enerjisiz hissediyorum günübirlik ilişkiler yaşayan biri de olabilir şu an onu kaldıracak durumda değilim
Yani gitme demiyorum ama biraz daha tanısan daha iyi olur. O enerjisizlik tam olarak karşındakinden net bir güven alamadığın icin bence, ayrıca herkeste olan bir şey her yaşta aynı kaygılar var artık. İnsanlar çok yüzeysellesti gerçek bir şey bulmak çok zor. Bence şehir dışına çıkman gerekmiş gibi bir yalan söyle en az 1 hafta öyle oyala uzaktan tanımaya çalış
Bi paylaşım izledim psikoloji bozuk karanlık bir bina başka yıkım geliyor ev patlıyor ben de bir yıkım daha istemem iyi gelecek derkenYani gitme demiyorum ama biraz daha tanısan daha iyi olur. O enerjisizlik tam olarak karşındakinden net bir güven alamadığın icin bence, ayrıca herkeste olan bir şey her yaşta aynı kaygılar var artık. İnsanlar çok yüzeysellesti gerçek bir şey bulmak çok zor. Bence şehir dışına çıkman gerekmiş gibi bir yalan söyle en az 1 hafta öyle oyala uzaktan tanımaya çalış
Oda beni ölçüyor tartıyor ben de bakarım bakalımYani gitme demiyorum ama biraz daha tanısan daha iyi olur. O enerjisizlik tam olarak karşındakinden net bir güven alamadığın icin bence, ayrıca herkeste olan bir şey her yaşta aynı kaygılar var artık. İnsanlar çok yüzeysellesti gerçek bir şey bulmak çok zor. Bence şehir dışına çıkman gerekmiş gibi bir yalan söyle en az 1 hafta öyle oyala uzaktan tanımaya çalış
O öyle düşünmüyor sana 400 yeni k.rya 500 bin veririm diyordu herkes istermişCherrye düşen mi olur ya bildiğin Çin arabası ayol
Demeyle olsaydıO öyle düşünmüyor sana 400 yeni k.rya 500 bin veririm diyordu herkes istermiş
Yhaa teşekkürlerrrrHatta çevremde android kullanan kalmadı benim. Liselilerde de var.
Ay ne boş bi adam bu. Salla sıradakine geç ya böyle hanzoları direk ele, konuşmalarımdan falso olduğu belliydi zatenPatladı gitmiyorum sen herseyı eski esine mi yedirdim üzerine hiç bişey yok mu dedi bitti
Bence de özür üstüne özür diledi telefondaAy ne boş bi adam bu. Salla sıradakine geç ya böyle hanzoları direk ele, konuşmalarımdan falso olduğu belliydi zaten
Şüpheleniyorsan görüşmeye devam etmenin bir anlamı yok kıllandığın an bırak konuşmayıÖzür üstüne özür diledi espri yapamadım da dedi ağlayacaktı nerdeyse cidden değişik ya gün boyu arıyor ya engellicem ya gidip bi bakıcam cidden değişik tktı bana
Hiç öyle düşünme bence. İnsanları bu kadar ciddiye alma o kim ki dün bir bugün iki gelip hayatını karartacak? Daha baştan bu kadar savunmasız hissedersen zaten o enerji karşındaki insana da geçer. O seni ikna etmek için uğraşsın, sen zor olan taraf ol. İçine sinmedi mi sil gitsin sanki dünyada kalan son erkek o. Ayrıca iyi olmak için bir erkeğe ihtiyacın da yok. Önceki evliliğini de yıkım olarak değil, aksine daha sağlam tuğlalarla seni güçlendiren, ilişkilerini daha sağlam temellerle kurmanı sağlayan bir ders olarak görürsen zaten kimse gelip seni kolay kolay yıkamazBi paylaşım izledim psikoloji bozuk karanlık bir bina başka yıkım geliyor ev patlıyor ben de bir yıkım daha istemem iyi gelecek derken
Ayyy paragöz resmen. Görüşmeden konuşmayı kesmeniz iyi olmuş.Patladı gitmiyorum sen herseyı eski esine mi yedirdim üzerine hiç bişey yok mu dedi bitti
Şüpheleniyorsan görüşmeye devam etmenin bir anlamı yok kıllandığın an bırak konuşmayı
Ara ara cevap veriyorum bana ailemin evini sorması para sorması da çok tuhaftı onlar genel de kaçakcı zaten ağzım yanmış olmasa da olur kendim çalışıyorum tuhaf bir adamı çekememHiç öyle düşünme bence. İnsanları bu kadar ciddiye alma o kim ki dün bir bugün iki gelip hayatını karartacak? Daha baştan bu kadar savunmasız hissedersen zaten o enerji karşındaki insana da geçer. O seni ikna etmek için uğraşsın, sen zor olan taraf ol. İçine sinmedi mi sil gitsin sanki dünyada kalan son erkek o. Ayrıca iyi olmak için bir erkeğe ihtiyacın da yok. Önceki evliliğini de yıkım olarak değil, aksine daha sağlam tuğlalarla seni güçlendiren, ilişkilerini daha sağlam temellerle kurmanı sağlayan bir ders olarak görürsen zaten kimse gelip seni kolay kolay yıkamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?