• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk buluşma

nukleerbaslklkz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2010
25
0
36
İstanbul
Kızlar hoşlandığım çocukla yarın adam akıllı ilk buluşmamız. Ve gece çıkacağız. (Latin gecesine gideceğiz) saç, makyaj , kıyafet ile ilgili önerisi olanlar lütfen yardımcı olun. Resmen dolabı döktüm yaa:( :uhm:
 
çok fazla makyaj yapma hafif bir göz makyajı ve ruj yeterli olcaktır. kendin ol yapmacık olma bayanssulusmile
 
heyecan tabikide olcaktır cnm ama en iyisi doğal olmak çok telaşlansan bile çaktırma aklinialirimsmile
unutma erkekler belli etmese bile doğal kızlar her zaman daha çekici gelmiştir :kedi: yakın arkadaşlarımdan biliyorum :)
 
heyecan tabikide olcaktır cnm ama en iyisi doğal olmak çok telaşlansan bile çaktırma aklinialirimsmile
unutma erkekler belli etmese bile doğal kızlar her zaman daha çekici gelmiştir :kedi: yakın arkadaşlarımdan biliyorum :)
aslında sorun zaten saç makyaj değil. bu heyecan! bakalım nasıl geçecek.. az çok biliyorum. acayip zor biri.. fisfisfis
 
zor biri CADIARZU
ilk önce heyecanini yatistirmaya calis herzamanki arkadasin ile disari cikicakmissin gibi düsün davran ve kiyafetinide ona göre sec.haffif dokunuslarla sade ama bir o kadar $IK bi bütünlük saglarsan o kadar etkileyeci ve rahat olursun :)
 
derin nefes egzersizleri yap 1 saat önceden ve rahat olmaya calıs biliyorum zor ama :) ve en önemlisi kendin ol ona begendirmek istiyorsan kendini öncelikle kendine güvenen bir duruş sergilemesin ayrıca latin gecesine gideceksiniz biraz araştırma yapmanız bilgi almanız iyi olur muhabbet açısından hemde etkilersiniz :P bence ve muhakki topuklu ayakkabı sart latin gecesi sonucta ya dans ederseniz :)) herseyi düşünmek sart :))
 
niye bu kadar geriliyorsunuz anlamıyorumsempatiksalakcinni
acaba onalr kendilerini bu kadar paralıyorlar mıdırkaydirigubbakcemile2
en güzeli en doğal hallerle buluşmakzemuszemus
 
Back
X