• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk buluşma

Simdi sunu soyledigimde elestirilicem, yok garipsenicem diyosunda.
Gelde garipseme yaa.
Ablacim 2 aycik tanidgin kisinin evinemi gidilirmis?
Aklini basina al ya.

2 ay birini tanımak için -hele ki sadece sanal ortamda görüştüğünüz birini tanımak için- yeterli bir süre değil. Bırakın uzak bir ildeki öğrenci evine gitmeyi, aynı şehirdeki evine bile gitmeniz riskli.

Aceleniz ne? Sanaldan görüşmeye devam edin. Birbirinizi daha iyi tanıyın. Sonra nasıl ki reelde tanıştığınız biriyle belli aşamalardan geçersiniz, onunla da aynı aşamaları izleyin. Fazla cesur olmak diye bir şey vardır, bundan titizlikle sakının.
Haklısınız aceleci davranıyorum ne kadar değer verdiğini de görürüm gelince

ya arkadasim sen safmisin sormasi ayip ?
ist dan mersine internetden tanidigin biri için gitmeyi nasil dusunursun?
kendine acimiyorsan ananna babana aci lutfen

Her dediğiniz de haklısınız biraz duruyorum gitmem gerekiyor gibi geliyor sonra saçmaladığımı anlıyorum kafam karışmış galiba

Her dediğiniz de haklısınız biraz duruyorum gitmem gerekiyor gibi geliyor sonra saçmaladığımı anlıyorum kafam karışmış galiba
bak netden tansitigin için ona bisey demiyorum ( bende netden tanistim esimle,8 yillik evliyiz )
ama ben nikah için geldim onun sehrine ilk defa :)))
1 yil boyunca o surekli gelip gitti

gelmeden once kameradan biletine falan bakdim konusunu açip, giderken yastigimun altina yazi koydum falan, onu bilgilezrini bile koydum :)
ama ben TR de deilim , orasi gibi barbarlar çok yok burda

gelincede yine bi baheneyle nufus cuzdanina bakdim dedikelri digrumu diye
yeemge gittik lavaboya gitmedim yeemegi birakip nuri alço geldi aklima klasik :)))))))))))

bak netden tansitigin için ona bisey demiyorum ( bende netden tanistim esimle,8 yillik evliyiz )
ama ben nikah için geldim onun sehrine ilk defa :)))
1 yil boyunca o surekli gelip gitti

gelmeden once kameradan biletine falan bakdim konusunu açip, giderken yastigimun altina yazi koydum falan, onu bilgilezrini bile koydum :)
ama ben TR de deilim , orasi gibi barbarlar çok yok burda

gelincede yine bi baheneyle nufus cuzdanina bakdim dedikelri digrumu diye
yeemge gittik lavaboya gitmedim yeemegi birakip nuri alço geldi aklima klasik :)))))))))))
Dediklerinizin hepsi harfi harfine çok doğru sadece kafam karıştı biraz ama sağolun hepinizden

Tatlim ben de netten tanistim eşimle. Bende istanbuldayim. O gorev icin dogudaydi. Hemen gelemedi. 5 ay bekledik. Onun zamanini bekle. Sen gitme. Tavsiyem sana bu cnm.

2 ay çok kısa.
o gelsin çok görmek istiyorsa.
ben de netten tanıştım ama eşim geldi önce görmeye hem de ben çağırmadığım halde, üstelik önce işyerimize sonra evimize geldi. benden önce erkek kardeşimle tanışmış oldu :)

Bende netten tanistim esimle ayri sehirlerdeydik ve tabiki ilk o geldi ve gayet merkezi bir yerde kalabalikta gorustuk,eve falan sakin gitme ve hala der erkek halimle arkadaslarim beni bile uyardilar ki seninki kac km uzakta,sakin gitme

Tatlim ben de netten tanistim eşimle. Bende istanbuldayim. O gorev icin dogudaydi. Hemen gelemedi. 5 ay bekledik. Onun zamanini bekle. Sen gitme. Tavsiyem sana bu cnm.

2 ay çok kısa.
o gelsin çok görmek istiyorsa.
ben de netten tanıştım ama eşim geldi önce görmeye hem de ben çağırmadığım halde, üstelik önce işyerimize sonra evimize geldi. benden önce erkek kardeşimle tanışmış oldu :)

Bende netten tanistim esimle ayri sehirlerdeydik ve tabiki ilk o geldi ve gayet merkezi bir yerde kalabalikta gorustuk,eve falan sakin gitme ve hala der erkek halimle arkadaslarim beni bile uyardilar ki seninki kac km uzakta,sakin gitme

Merak ettim de hangi site bunlar o_O:oops:

Back
X