• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk buluşma

Canim Bende eşimle netten tanıştım g.doguda görev yapıyordu ben izmirdeydim. Aynı durumumuz sizin gibiydi Gitme durumum olmasına rağmen 4 ay gelmesini bekledim. Hem daha iyi tanıyıp güvenmek için hem de ben ne gidicem o erkek o gelsin ayağıma Diye gitmedim:KK53: Bence gitmeee

şu cesareti başka şeylerde gösterebilsek ülkece rahat edeceğiz. okuldan biri ikide bir görüşme teklif ediyor senden hoşlanıyorum diyor adama güvenemiyorum iki günde ne hoşlanması diye. iyi gözü karalık yalnız.

Bir heyecanla acele etmeyin lütfen, kararınızdan döndüğünüze sevindim. 2 aylık bir tanıma süresi, hiç bilmediğin bir şehre gidecek kadar yeterli bir zaman değil, ki bu şekilde ilk buluşma olması da kulağa hoş gelmiyor. Eğer sevgisinde ciddiyse 8 aya kalmadan kendisi sizin yanınıza gelecektir.

Gitme evladım. Gitme canım.

Can güvenliğinin yanısıra, bir erkek hemen kalkıp da ayağına gelen kadından hoşlanmaz..Değerli bulmaz onu.

Tıp öğrencisi bile olsa kalksın günübirlik gelsin. Gelebilir. İlk seferler böyle olsun bi kaç kez..gerekirse yazın sen gidersin.

İnternet üzerinden tanışıp evlenen ve mutlu olan o kadar çok insan varki :)) ama 2 ay bence daha çook yeni. Bence de o kadar yol gitmek bilmediğiniz biri için çok sağlıklı değil. 8 ay uzun bir süre ama en azından çook daha iyi tanıdığınız biri olacak karşınızda. Bırakın o gelsin bildiğiniz yerde huzurla kafanızda soru işareti olmadan vakit geçirin :))

Bir günlük istemiyor gelince kalacak kalması içinde bir arkadaşı varmış o İstanbul değilmiş yazın gelirmiş o da o zaman gelecekmiş
Yok artikk.çok istese 1 dakika için bile gelmeli...müsait değil de neymiş.Öğrenci işte hafta sonu bile gelir.gitme.gece ilaçla uyutup foto çekmeyeceği ne malum
Anlamadim.Kendine güvendiğin için mi yoksa ona güvendiğin için mi gitmeyi düşünüyorsun.ne kendine güven ne ona güven

Ne kadardır tanışıyorsunuz? Ben acıkcası internetten tanıdığım birinin yanına yıllardır tanısam bile gitmezdim. Özelliklede evine. İyi cesaret tatlım, yasın kac

Back
X