- Konu Sahibi calikusu60
-
ben baya tepkimi gösterdim ben ciddi düşünüyorum seni yarı yolda bırakmam falan dedi.ciddi düşünen insan oturur adam akıllı konuşur demi.
ben baya tepkimi gösterdim ben ciddi düşünüyorum seni yarı yolda bırakmam falan dedi.ciddi düşünen insan oturur adam akıllı konuşur demi.
mrb.arkadaşlar
ben geçen hafta uzun yıllar tanıdığım fakat reelde daha önceden hiç tanımadığım birisi ile buluştum.
birbirimizden hoşlanıyorduk zaten
herneyse gezdik tozduk derken
bi yerde otururken bana sarılmaya başladı,öpmeye çalıştı,kendimi geri çektim,sonra elimi tuttu falan filan..
kalktım orayı terkediyordum
tekrardan tuttu gitme fln dedi.
görüşmeden önce de o kadar söyledim yanıma geldiğinde elim eline değmeyecek çok dikkatli olacaksın diye.tamam demişti..
ilk defa biri ile görüştüm güvendiiğim biriydi de ben çok kötü oldum=/
şimdi peşimi bırakmıyo gerçekten mi seviyo sırf bu yüzden mi peşimde olacak artık nasıl ayırt edecem ben.
yada muhabbeti tamamen kesmeli miyim
kendimi çok kötü hissediyorum...
nolur bişeyler söyleyin.
internetten ortak arkadaş ile tanıştık
sevgili değildik ya ama hoşlandığını biliyodum
ayrıca o cesareti verecek bi muhabbet yapmadım
bu böyle gitmez oturup bi sonuca bağlamalıyız bu muhabbeti dedi.
öylece buluşmaya karar vermiştik
Adamdaki cesarete bak hele.yaa aslında benim anlamadığım neden uyarma gereği duyduğun.Daha önceden bişey mi sezdin.Hiç kimse ilk buluşmada bana dokunmayacaksın şartını sunmaz.Çünkü böyle bişeyin zaten olma şansı yoktur.sen birşeyden rahatsız oldun ki bu şartı sundun yanılıyomuyum.
Bence normal yaa var böyle abaza erkekler günümüzde. Hormonlarına yenik düşmüş acemi bir salak olmalı Çok anormal bir şey değil canım ya erkekler azgın varlıklar bir-iki daha bakarsın hoşuna gitmezse sallarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?