İlk buluşmada eve çağıran erkek ?

Adam sapık ilan edilmiş ama bir yandan haklı
Arkadaşın bu teklifin önünü açmış
Cafede buluşamam derse adamda eve gel o zaman der
Saatlerce sokaklarda dolaşacak halleri yok

çok istiyorsa alsın tedbirini gitsin bir kafeye ya, açıldı sonuçta. evine gitmekten iyidir. gerek yok yani eve çağırmanın niyeti bellidir. erkekler maşallah ilk gördüğümle seks yapmak normal mi diye düşünmüyorlar da. allah ne verirse okeyler

bana da buna benzer bişey olmuştu. ilk dışarıda görüştük, 2. buluşma için evine davet etti. hayır dedim. her yer açık, yaz günü, ne gerek var niye evine gideyim? kahve mahve bahane. ben hayır dedim bir daha aramadı zaten. bilin bakalım neden

"ben zaten sıcak kanlıyım hemen ortama alışırsın" kısmı çook itici geldi bana ya.

evde buluşulmasına, sevişilmesine vs karşı değilim ama zaman pek iyi değil. bir de çocuk niyetini belli etmiş gibi, arkadaşınız cinsellik istemiyorsa hiç gitmese daha iyi bence.

Yanı zaten imada bulunmuş ki evde buluşmalar sonu belli arkadaşınıza kalmis artık

Şüphelenecek bişey yok evde buluşmalar sevişmeye açıktır. Arkadaşın sevişmek isterse gitsin. Kesinlikle olmaz derse dışarıya yönlendirsin.

Adama niye sapık muamelesi yaptınız yahu
İnsan konustugu kişinin fiziğini incelemez mi
Ayrıca belki düzgün biridir ama seks istiyodur.düzgün insanlar seks yapmıyor mu?
Ne tuhaf bir zihniyetiniz var.

Genelde ilk buluşmada eve çağıran yurdumuz erkeklerinin beklentisi biraz daha farklı oluyor. İstisnaları vardır mutlaka, ben pek rastlamadım ama daha önceki yorumlarda da belirtildiği üzere ilk buluşmada yakınlaşma/sevişme riskini göze alamayacaksa gitmesin derim.

kısacası adam diyor ki snn nazını niyazını çekemem benim evde isteklerim var yaparsan takılırız yoksa peşinden de koşmam.

Ya yürüsün gitsin o evine çağıran insan. Şu an kafeler açık, ne demek "pandemi" yüzünden dışarda buluşmamak?
Laflarına ayrı gıcık oldum zaten.
Buna benzer bir diyalog yaşadım ve reddettim. Böyle insanlar "beni yanlış anlama, benden zarar gelmez " gibi laflar ederler. Ama ya arkadaşınız bir organ mafyasıysa? Eve en güvendiğin insanı bile çağıramazsın.

sağ
sağlık çalışanı olduğu için pandemi bahane ediyor. bu pandeminide ekmeğini yemeyen kalmadı

sağ

sağlık çalışanı olduğu için pandemi bahane ediyor. bu pandeminide ekmeğini yemeyen kalmadı
Hahahahah valla ya.

+ Duvağını aç.
- Olmaz, pandemi var.

+ Cam aç yüzünü göreyim.
- Pandemi var, sosyal medyadan da covid geçiyormuş.

Dikkatinizden kaçtı sanırım pandemi gerekçesiyle dışarıda buluşmak istemeyen konu sahibinin arkadaşı. Adam da o zaman evde görüşelim demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…