İlk buluşmada eve çağıran erkek ?

Icine sinmiyorsa gitmesin.

Ben de gecen pazartesi biriyle bulustum. Biyerde oturduk. Biraz yuruduk. Sonra kahveye davet etti. Gittim. Kahve degil sarap ictik. Sevismedik. Sevisebilirdik de, cok takilmazdim.

Illa bu niyet olacak diye bir sey yok, ama sicakkanliyim falan biraz degisikmis. Asla sevismem diyorsa gitmesin.

Evlenmeden önce ilişkiye giren iki kişinin rızasıylaysa kimseyi ilgilendirmez.
Bana göre de kıza saygı duysa çağırmaz. Şerefsizdir.neden anlamıyorsunuz ben kızı kötülemiyorum. Kız hoşlanmış, karşıdakı alçak da bunu biliyor kullanıyor.

Her iliskimizde amacimiz evlenilecek kadin nişanı kazanmak mi olmali?
Akisina biraksak, zorlamasak, kalıplara sokmaya calismasak cok daha sağlam temelli iliskiler, ayriliklar ve evlilikler olur.

Son düzenleme:
Eğer arkadaşınız bunu problem etmeyecekse gitsin ve sevişsin ne var bunda derdim fakat görüyoruz ne cinayetler işleniyor, asla güvenip gitmesin belli olmaz.

İyi de o zaman iyi düşünün pişman olmayın filan deseydiniz. Senle sevişir hakkında kötü düşünür evlenmez demeseydiniz. O mesajda yazdıklarınızla şu an söyledikleriniz zerre alakalı değil. Gayet de elalem ne der mantığı köpürtülmüştü ilk mesajda.

Karşıdaki de kızdan etkilenmiş. Dümdüz normal insan gibi sevişmek istiyor olamaz mı? Adama niye saydırıyorsunuz?

oooo bayağı hızlı çıkmış arkadaş

evet kız gerçekten hoşlanmış ve buluşma konusu açılınca pandemiden dolayı dışarıda buluşmak istemiyorum demiş. Şimdi karşılık cevap olarak o zaman evde buluşalım demez mi herhangi bir insan. ?

Kalabalık olmayan bahçeli mesafeli cafeler var gitsinler hafta içi beykozda dilrubaya mis gibi görüşsünler ilk buluşmada ev neymiş bu ne perhiz bu ne lahana turşusu arkadaşında yani çomak tutar gibi dışarda buluşamam falan. 31 yaşında biri için fazla düşüncesiz tavırlar

İlk buluşmada sevişebilecek bir insanım. Ki erkek arkadaşım sınıf arkadaşımdı, arkadaş olarak görüşmüştük, sevgili gibi olacağımız ilk buluşmamıza evime çağırmıştım.

Onunla görüşmeden önce başka biriyle konuşurken ilk buluşma için eve çağırıldım. Bölümden tanıdığım, fakültede sıkça gördüğüm bir insandı. Ben henüz tam tanışmış olmadığımız için reddettim. Korktum gerçekten. Kendisinden bir zarar gelmez belki ama ev arkadaşı vs vardır ya da başka bir arkadaşı gelir falan. Yine bölümden bir kız tanıdığım, arkadaşının evinde tanımadığı başka bir erkek tarafından tecavüze uğramış o dönemlerde, ben bunu sonradan öğrendim. Tecavüz, cinayet her şey olabilirdi o durumda.

Ben tanışmıyoruz doğru düzgün diye reddedince o da para harcamama bahanesini öne sürdü. Buz gibi soğumuştum. Ben zaten yediğini içtiğini karşısındaki insana ödeten biri değilim, ödetirsem de bu borç olur. Parasal olarak çok sıkıntıdaysa insan bir çözümünü de bulur yani, termosunu kahvesini çayını evden alır getirir vs. Beyefendiden pahalı, lüks restoranlar da istemedik sonuçta, alt tarafı kıytırık bir kafede iki çay içecektik.

Bu gibi durumlarda adamın amacı karşılıklı rıza ile seks yapmaksa, olabileceklerin en masumu diye düşünüyorum.

Belli bir samimiyet olmadan da direkt erkeğin evinde buluşmaları tehlikeli buluyorum. Kadının yüz yüze sohbet sonrası belirli bir güven kazandıktan sonra, mümkünse kendi evinde görüşmesini öneririm. Ha bu da %100 güvenli mi, hayır değil. Ancak hiç yüz yüze görüşmediği, samimiyet kurmadığı bir erkeğin evine gitmesine oranla azıcık daha güvenlidir diye düşünüyorum.

Neden çağırmasın? Sevişmek kimseyi evlenilmeyecek insan yapmaz ki evlenmek de öyle sandığınız gibi nirvana, herkesin elde etmek için kendini paraladığı, hoşlandığı kişinin evine gitmek istese de istemiyormuş gibi rol kesmek zorunda hissettiği bir şey falan değil.

Daha 2. buluşmada bir şeyler yaşadığımız adam çok sonra evlenme teklif etti de ben evlenmek istemiyorum diye ayrılmıştık zamanında.
Mesela şu an ona sorsak "bir şeyler yaşamadığım ya da istediği halde numara yapıp istemiyormuş gibi kendini naza çeken biriyle neden evleneyim" der eminim.

Yani hayat sizin tanıdığınız erkeklerden ve onların basit taktiklerinden ibaret değil.
Aklı başında hiçbir adam karşıdakini denemeye çalışmaz ve aklı başında her adam evlilik öncesi cinselliğe sıcak baksa da bakmasa da bu konuda dürüst olan bir kadınla olmak ister. Adamına göre rol kesenle değil.

Evde dogalgaz mı kesikmis
O nedemek yaa,sıcakkanlıyım ortama alısırsın
Ev soguk ısıtırım mı diyo ne diyo
Ay gitmesin kesinliklee

Ben bir kadınla bile tanışacaksam hemen evine gitmem önde dışarıda buluşurum (ilk defa görüşeceğim birini kastediyorum)

Bence sevısebılırler .Sıcak kankı fln sevısmenın daha harlı gececegını gosterıyor.kahve ıckek ısteyen her yolunu bulur.hastanede de 2 kahve alıp gelebılır.Bence gıtmesın .

Vallahi Türkiye şartlarında fazla cesaretli buldum ben arkadaşınızı.. hiç haber izlemiyor mu her gün tecavüz edip öldürülen kadınlar.. belki bir şey de olmayabilir düzgün biri de çıkabilir ama bu riski olmaya değer mi. Hafta sonu parka falan davet etsin arkadaşınız.. yürüyüş yaparlar.. daha sağlıklı olur.. illa kahve içeceklerse termosa koyup götürsünler

Balık etli olmak güzeldir dese bana ağzının üstüne kürekle çarparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…