- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
Evlenmeden önce ilişkiye giren iki kişinin rızasıylaysa kimseyi ilgilendirmez.poff yapmayın ama artık lütfen!
ne diye birlikte olacağı kişiyi seçen,kriterler belirleyen taraf hep erkekler oluyor??
bana göre de bir kez mesajlaştığı kızı eve çağırıp seks yapmak isteyen adamla gelecek düşünülmez, bu kişi basit adamdır,hafiftir! hadi bakalım bir de böyle düşünelim!
gerçekten neden hala bu şekilde düşünüyorsunuz?
evlenmeden önce sevişen kadın hafif oluyor da size göre,erkek neden olmuyor??
burada illa eleştiri yapılacaksa o da yalnızca uçkur düşkünü olan erkeğe yapılmalı! birkaç mesaja hemen eve çağırdı kadını pis herif diye !
Art niyetli değilse, belkide nabız yokluyor adam, evine giderse kesinlikle kız hakkında ciddi ileri dönük düşünmez. Bir kaç msja eve çağırdım koşa koşa geldi der. Yada şöyle söyleyim yani art niyetli olmasa evine çağırmaz, işe gidiyorsa bir kafeye de gide bilirler. Pandemi bahane!
Koronada milletin kani kaynar oldu
İyi de o zaman iyi düşünün pişman olmayın filan deseydiniz. Senle sevişir hakkında kötü düşünür evlenmez demeseydiniz. O mesajda yazdıklarınızla şu an söyledikleriniz zerre alakalı değil. Gayet de elalem ne der mantığı köpürtülmüştü ilk mesajda.İnsanlar ölçe biçe devam etsin yazmadım yorumu konudaki kız için yazdım. ilk görüşmeye doğru düzgün tanımadığı birinin evine gitmesi eğer niyeti sevişmek değilse hoş değil. Geçen bir konu vardı 14 yaşındakı çocuk erkek arkadaşına çıplak foto atmış, ve çocuk da başkalarına göstermiş. 20 yaşında şuan ve o yaptığından çok pişman. Şu yorumu yaptım çocukmuşsunuz, geçmişi geçmişte bırakın. Ama konu sahibinin arkadaşı 30 küsür yaşında o evde herşey yaşana bilir. ileride çok pişman ola bilir evet ben olsam yerine ölçe biçe karar verirdim. Herkesin kendi hayatı size doğru gelenler bana ters gele bilir herkesin, yaşam tarzı ve imtihanı farklı.
Karşıdaki de kızdan etkilenmiş. Dümdüz normal insan gibi sevişmek istiyor olamaz mı? Adama niye saydırıyorsunuz?Evlenmeden önce ilişkiye giren iki kişinin rızasıylaysa kimseyi ilgilendirmez.
Bana göre de kıza saygı duysa çağırmaz. Şerefsizdir.neden anlamıyorsunuz ben kızı kötülemiyorum. Kız hoşlanmış, karşıdakı alçak da bunu biliyor kullanıyor.
oooo bayağı hızlı çıkmış arkadaşKonuyu arkadaşım adına açıyorum,
müzmin bekar arkadaşım 31 yaşında,kendisi sağlık çalışanı çalıştığı hastaneye yeni biri tayinle geldi,çocuk arkadasımdan 1,5 yaş küçük ve aynı hastanede olmalarına rağmen farklı bölümdeler,bir şekilde tanışıp telefonla konuşmaya yazışmaya başladılar.Arkadaşım çok etkilendi uzun zaman sonra ilk defa bukadar heyecandığını görüyorum ve hayal kırıklığı yaşamasını istemiyorum:/
şimdi telefonla konuşmak ve iş yerinde selamlaşma dışında bir iletişimleri olmadı,pandemi nedeniyle de dışarda buluşmak istemedi arkadaşım,cocuk arkadasımı evine davet etti kahve içmeye ,hatta yazdığı mesaj aynen şöyle *eğer istersen ben evde yalnızım evde kahveyi içebiliriz ben zaten sıcak kanlıyım hemen ortama alışırsın* dedi,ben güvenemedim bir yandan da olabilir aslında diyorum ,kafamız çok karıştı sizce ne yapmalı (eve gidip gitmeme konusunda değil kararsızlığımız ,eve çağırmasının altında başka şeyler olabilir mi)
evet kız gerçekten hoşlanmış ve buluşma konusu açılınca pandemiden dolayı dışarıda buluşmak istemiyorum demiş. Şimdi karşılık cevap olarak o zaman evde buluşalım demez mi herhangi bir insan. ?Evlenmeden önce ilişkiye giren iki kişinin rızasıylaysa kimseyi ilgilendirmez.
Bana göre de kıza saygı duysa çağırmaz. Şerefsizdir.neden anlamıyorsunuz ben kızı kötülemiyorum. Kız hoşlanmış, karşıdakı alçak da bunu biliyor kullanıyor.
Evlenmeden önce ilişkiye giren iki kişinin rızasıylaysa kimseyi ilgilendirmez.
Evde dogalgaz mı kesikmisKonuyu arkadaşım adına açıyorum,
müzmin bekar arkadaşım 31 yaşında,kendisi sağlık çalışanı çalıştığı hastaneye yeni biri tayinle geldi,çocuk arkadasımdan 1,5 yaş küçük ve aynı hastanede olmalarına rağmen farklı bölümdeler,bir şekilde tanışıp telefonla konuşmaya yazışmaya başladılar.Arkadaşım çok etkilendi uzun zaman sonra ilk defa bukadar heyecandığını görüyorum ve hayal kırıklığı yaşamasını istemiyorum:/
şimdi telefonla konuşmak ve iş yerinde selamlaşma dışında bir iletişimleri olmadı,pandemi nedeniyle de dışarda buluşmak istemedi arkadaşım,cocuk arkadasımı evine davet etti kahve içmeye ,hatta yazdığı mesaj aynen şöyle *eğer istersen ben evde yalnızım evde kahveyi içebiliriz ben zaten sıcak kanlıyım hemen ortama alışırsın* dedi,ben güvenemedim bir yandan da olabilir aslında diyorum ,kafamız çok karıştı sizce ne yapmalı (eve gidip gitmeme konusunda değil kararsızlığımız ,eve çağırmasının altında başka şeyler olabilir mi)
Ben bir kadınla bile tanışacaksam hemen evine gitmem önde dışarıda buluşurum (ilk defa görüşeceğim birini kastediyorum)Konuyu arkadaşım adına açıyorum,
Bence sevısebılırler .Sıcak kankı fln sevısmenın daha harlı gececegını gosterıyor.kahve ıckek ısteyen her yolunu bulur.hastanede de 2 kahve alıp gelebılır.Bence gıtmesın .Konuyu arkadaşım adına açıyorum,
En son sıcakkanlı olduğum ve ortama hemen alıştığımda çocuğum oldueğer istersen ben evde yalnızım evde kahveyi içebiliriz ben zaten sıcak kanlıyım hemen ortama alışırsın
Balık etli olmak güzeldir dese bana ağzının üstüne kürekle çarparımAz önce öğrendiğim bir mesajında da arkadaşım kilosundan rahatsız oldugunu durumlar düzelince spora yazılmaktan Vs bahsetmiş,çocukta fiziğinde bir şey yok hem balık etli olmak güzeldir yazmış :>>>>>>>>> Yani fiziğini incelemiş olmalı ve evet sapık oldugunu düşünüyorum bende ,arkadaşım büyük hayal kırıklığına uğramak üzere sanırım :/ Hayır bir de diğer mesajlaşmaları okuyunca falan çok düzgün biri gibi tanıtmış kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?