• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk bulusmada hesabi odemek..

Eski sayılmaz ki arada 1 hafta var ve yeni olduğu için hatırladım ki o konuya da yorum yazmıştım.
Benim icin eskidi.. o kisiyle sozu attim. Sende yeni biriyle konusurken eski muhabbeti acma. Sozlum beni ilgilendirir seni degil. Ben suan yeni biriyle konusuyorum ve eski muhabbetleri acmak yersiz

Benim icin eskidi.. o kisiyle sozu attim. Sende yeni biriyle konusurken eski muhabbeti acma. Sozlum beni ilgilendirir seni degil. Ben suan yeni biriyle konusuyorum ve eski muhabbetleri acmak yersiz

Ben beni ilgilendirir demedim konun herkese açık şekilde duruyor ne dersen de sen, yeni sayfa açmış olabilirsin ama kk da herşey kayıtlı :) :)

Ben beni ilgilendirir demedim konun herkese açık şekilde duruyor ne dersen de sen, yeni sayfa açmış olabilirsin ama kk da herşey kayıtlı :) :)
Ee kayitli diye soylemene gerek yok o konu orda konusuldu bu konuda burda. Ben zaten konumun basinda soz attim yazdim. Atilmis sozun hesabini yapmana gerek yok ve ayrica en nefret ettigim sey eski konulari gun yuzune cikarmak. Resmen bakire olmayan kadinin yuzune vurulurya sizde onlar gibisiniz

Ee kayitli diye soylemene gerek yok o konu orda konusuldu bu konuda burda. Ben zaten konumun basinda soz attim yazdim. Atilmis sozun hesabini yapmana gerek yok ve ayrica en nefret ettigim sey eski konulari gun yuzune cikarmak. Resmen bakire olmayan kadinin yuzune vurulurya sizde onlar gibisiniz

Ya hu cattik neyse, Ban yemek istemiyorum gereksiz yere .

Çirkin geldi bana
Ödemeliydi

iŞ AŞKA dönünce zaten 2 nizin arasında lafı olmazdı.
Ancak bu durum gerçekten itici....

Merhaba eski konularimdan sozlumle ayrildigimi bilen vardir her neyse calistigim avmde biriyle tanistim konusmaya basladik. Is cikisi kahve icmek istedi. 6da ciktik starbucksa gittik kahve ictik o odedi.. 1 saat oturduk sonra avmyi gezelim dedim onuda yaptik be yapalim dedim tatli yiyelim dedi gittik yedik hatta cok para harcamasin diye 1 tabak soyledim ortaya onuda yedik kalkinca nezaketen cuzdanimi cikardim bunu senmi vericen deyip geriye cekildi.. bilmiyorum bence ilk bulusmada bayan odememeli hesabi.. sizce yaniliyomuyum.. zaten normal ve ciddi bi iliski olsa ben illaki oderim ama flort doneminde garip geldi.. yasiniz buyuk fikir almak istedim..
Flört veya ciddi ilişki.. Hesabı ödemek neden kadınlara zor geliyor anlamıyorum. Aynı şeyi yiyip içiyorsunuz oturup muhabbet ediyorsunuz, Ama iş ödemeye gelince bak bana ödetti ne kadar itici! Eşitlik denen bir şey var. Kimse sizin hesabınızı ödemek zorunda değil. En olmadı hesabı ortaklaşa ödersiniz. Neden erkekleri hep para vermesi gereken varlıklar olarak görüyorsunuz? Kadın olarak söylüyorum. Kendinizi hep geri çekmeyin, erkeğim öder, erkeğim yapar eder durumuna getirmeyin. Hepimiz eli ekmek tutan bireyleriz o öder bu öder diye şartlandırmak çok eski kafa bir şey.

Bende ilk bulusmalarda erkegin ödemesine hos bakmiyorum. Elin yabancisi dir benim gozumde cunki. Kendi yediklerimi ictiklerimi kendim öderim. Cok israr ederse ictiklerimi öder. Fazlasini ben istemem.

Yalniz tatliyi sana kitlemesi hos olmamis. Sonucta kendi teklif etmis yiyelim diye. Alman usulu ödense daha iyi olurdu.
Gerci ondan önce kahveleri o ödemis. Yani esitlendiniz sayilir. Detaylari bilmedigim icin birsey soyleyemeyiz burda. Boyle olduysa da o tatliyi odedin diye gocunmana gerek yok .

Valla benim hic erkek odesin diye beklentim olmadigi icin hic boyle sorunlar yasamadim. Hatta ben ödeyecegim diye sinirlenen veya benden önce habersiz hesabi ödeyen de olur.

Boyle oldugum halde cimrilik yapan cikarsa ozaman sutlarim o erkegi:KK70:
Cunki ozaman gercek bir cimridir.

Sende durumu en iyi kendin bilirsin. Ve kendini. Objektiv ve durust ol kendine karsi. Ozaman gorusup gorusmemeyi dusunursun.

Son düzenleme:
Işin dogrusu ben de eğer o ödemisse öncekileri öderdim bir sakınca görmezdim.Çünkü içim rahat etmez.Bir de daha flort donemindesiniz tanimiyorsunuz.Çok tanimadiginiz birisinden niye bekleyesiniz ki.Zaten ödemis ilkini.Bence takilmayin.Sevgili olsaydiniz olmazdi.Samimiyet articak sonuçta.

Esim bana hesap odetmiyordu.
Calismiyorum.
Esimin maas karti bende olur +kredi karti ve evin para durumlari bendedir. Yuklu birsey alacaksa sorar, alma dersem almaz.
Faturaymis, yatirimmis işi olmaz para konulariyla hatta bu durumdan sikayetlenip azcik fikir yurutse, biseyler planlasa diye dusundugum de olmustu ve konusunu da acmistim.

Simdi benim adam hesap odetmedigi icin alfa olup, evlenince beta mi olmuş. :KK70: ilk bulusma da ozellikle hesap odetme olayi beni de rahatsiz ederdi bu arada.

İlk buluşmada bence erkek ödemeli. Ki bir de buluşmaya çağıran o.
Tatlı yemeyi siz teklif etseydiniz tamam derdim
Bu biraz kahveyi ben ödedim tatlı yiyelim onu da sen öde ödeşelim gibi olmuş.
Bir de karşındaki kadın cüzdan çıkarınca dünden hazırmış gibi " Sen mi ödeyeceksin?" denmez yani.
Biraz ben hallederim sen koy cüzdanı falan der siz zaten yok kahveler sendendi tatlı da benden derdiniz.

Back
X