- 8 Ağustos 2014
- 1.894
- 3.443
- 158
Ben nisanlimla dışarı çıktığımda, yemek yemek istediğinde, hesabı asla odetmeyecegini bildiğim için, bazen bundan utanır ve aç olduğum halde, tokum derdim. Bir cogunuza saçma gelecek kadar gururlu bir insanım ve bu konuda hatalı sizi buldum. Aranızda daha hiçbir şey yok, birinci hesabı arkadaşınız, ikinci hesabı siz öne atılarak ödemissiniz ama bu size konu açacak kadar dert olmus. Bana ise, o gün herşeyi o arkadaşın ödemesi dert olurdu. Şu yiyici olarak adlandırılan kadınlardan olmadim hicbir zaman.
Arkadaşlar demiş ama ben de diyeyim, bu olay size ders olsun ve bir daha sirf hesabi odeyecekmis gibi görünmek için, gözükara blöf yapmayın. Çok daha büyük yemekler yenir, yine böyle bir blöf yaparsınız, ödemek zorunda kalır, ödeyemezsiniz. Olur ya, belki paranız yetmez. Okurken gerildim inanın, ya paranız yetmeseydi? Çünkü siz durdurulmak üzere cüzdanınıza yönelmissiniz.
Sonuç olarak, arkadaşınızın, cuzdaninizi görür görmez ''a sen mi odeyeceksin' demesinden daha çok, sizin blöf yapmaniz bana hatalı geldi. Ne gerek var böyle seylere?
Arkadaşlar demiş ama ben de diyeyim, bu olay size ders olsun ve bir daha sirf hesabi odeyecekmis gibi görünmek için, gözükara blöf yapmayın. Çok daha büyük yemekler yenir, yine böyle bir blöf yaparsınız, ödemek zorunda kalır, ödeyemezsiniz. Olur ya, belki paranız yetmez. Okurken gerildim inanın, ya paranız yetmeseydi? Çünkü siz durdurulmak üzere cüzdanınıza yönelmissiniz.
Sonuç olarak, arkadaşınızın, cuzdaninizi görür görmez ''a sen mi odeyeceksin' demesinden daha çok, sizin blöf yapmaniz bana hatalı geldi. Ne gerek var böyle seylere?