İlk buluşmada ne kadar ileri gidilmeli

Geç olgunlaşıyor da hanımefendi sanki bana 15 yaşında mı davranacak adam.23 gayet de kendi kararlarını verebilecek birey yaşıdır,yok çocuk falan nedir yani.
Ayrıca konu sahibi de ciddi değil ki niye ısrarla kadına ciddiyet kazandırma peşindesiniz o da ayrı bir durum.Kadın da heyecan gözüyle bakıyor ne güzel işte uyumlular.

Valla bu bana gore biraz subyancilik oluyor buyuk konusmayimda :) ciddi dusunmuyosan olabilir diyenlerden biriydim ben..23 yasinda biri cocuk degil ama 33 yasindakinegore kucuk.. yani acemiyse konu sahibini heyecan anlamindada doyuramaz :) kaldiki olmus bitmis artik..

Valla 20 yaşında kardeşim var 30 yaşında bi kadınla düşünemiyorum allah korusun.herşeyin bi yaşı olmalı.

bi tanıdığım kendinden 10 yaş kucukle evlendi bi tane de kızı oldu mutlular az da olsa kadının adamdan büyük olduğu anlasiliyor ama mutlular dünyada herşey olabilir[/QUOTE]

Sorunun saçmalığına gel...

Kim ne istiyorsa onu yaşar sizin yaşayacaklarınızdan bize ne?kime ne?

Şöyle yap böyle yap desek birebir uygulayacakmısın?

Ne kadar ileri gidilir derken bence ilk buluşmada hiç ileri gidilmez, illa ölçü istiyorsan sıfır (0)
Koluna belki girebilirsin bak o olabilir :) aynı şemsiyenin altında mesela :)
Ama el ele de tutuşmayın bence, 2. buluşmaya saklayın en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…