- 16 Haziran 2015
- 1.609
- 1.055
- 83
- Konu Sahibi Kumralkiz18
-
E ben onu da doğru bulmuyorum.20 yasindaki kizlar 30-35 yasindaki adamlarla evleniyor kimsenin midesi bulanmiyor
O kadar kaniksanmis ki.
Neşen bol olsun konu sahibi
Ya zaten konu sahibi dertlenmiyor ki onun sevinci bizi dert sahibi yaptiE ben onu da doğru bulmuyorum.
Ayrıca erkekler daha geç olgunlaşıyor.
Gerçi konu sahibi bu gencin geçtiği duraklardan biri olmayı tercih ediyor zaten bizde dertlendik onun yerine işimiz gücümüz yokmuş gibi
*ilk buluşmada öpüştüğü içinKonu sahibi neden banlanmış
+1Konu sahibi bana da troll gibi geldi orasi ayri mesele ve ben de kendimden kucuk birinden hic hoslanmadim kaldi ki 23 yasindayim bana da yasitim erkekler cocuksu geliyor.
Fakat buradaki tepkilere anlam veremiyorum. Yok kardesimden kucuk falan fistik.
Eminim abisinden buyuk erkeklerle evlenen, sevgili olan kizlara da bu kadar hayret ediyorsunuzdur.
Cani ister 25 yasinda evlenir cani ister 35 yasinda hala takilir. Bize sormus mu ne yapayim yuva mi kurayim diye?
A gelde ölme.sonra erkekler şöyle böyle.o profil değilse ve siz evlenmeyi düşünüyorsaniz bence uzak durun.birde öpüştük biraz cekingendi diyorsunuz.e tabi ne kadar ileri gidelim sorusu bundan olsa gerek. gidin gidin ikinci bulusmada ileriyi baya görürsünüz...Gidebilir sorun yok. Sonuçta evlenmek istediğim kişi profili taşımıyor ama vakit geçirmek çok güzel omunla.
Konu sahibi bana da troll gibi geldi orasi ayri mesele ve ben de kendimden kucuk birinden hic hoslanmadim kaldi ki 23 yasindayim bana da yasitim erkekler cocuksu geliyor.
Fakat buradaki tepkilere anlam veremiyorum. Yok kardesimden kucuk falan fistik.
Eminim abisinden buyuk erkeklerle evlenen, sevgili olan kizlara da bu kadar hayret ediyorsunuzdur.
Cani ister 25 yasinda evlenir cani ister 35 yasinda hala takilir. Bize sormus mu ne yapayim yuva mi kurayim diye?
23 yaşında kız 33 yaşında erkek olunca kimse bir şey demez
Tersi mide bulandırıcı,ıyyy olur...
Bir de ısrarla evleneceksen diyenler var.Kadın yok diyor.Herkes evlilik aşkıyla yanıp tutuşmak zorunda mı ya.Bu forum günden güne şaşırtıyor beni.Yok yaşın geçiyor falan...İster evlenir ister evlenmez.
hahaha :)Ilk bulusmada el tutmak biyana
Opusmek cooook basit bir kiz yerine koyar seni
Ve senle ileri dusunmez bence
Sende ayrica ilkkez bulustugun insani nasil opeceksin ne kadar igrenc
Ya hastaligi varsa ya agzi les gibi curuklerle doluysa:))))
Ya ucugu kacigi varsa iyyyyy
Yani ilk bulusma degil ayin gecmesi lazim ki bu kisiyi iyice tani daaaa
Yoo gayette burdakiler cok yas farki oluncabirseyler diyolar.. erkek kadin farketmiyor yani.. ayrica 23 yas cocuk degil ama erkegin bu kadar kucugu makbul degildir diye dusunuyo cogu kisi..cunku erkekler gec olgunlasiyo ve 33 yasinda bi kadin, kadindir yani.. disiligini cok iyi farkettigi yaslardadir ama erkek basit heyecanlar pesindedir bu yasinda.. ki konu sahibide acemiydi demis zaten :)23 yaşında kız 33 yaşında erkek olunca kimse bir şey demez
Tersi mide bulandırıcı,ıyyy olur...
Bir de ısrarla evleneceksen diyenler var.Kadın yok diyor.Herkes evlilik aşkıyla yanıp tutuşmak zorunda mı ya.Bu forum günden güne şaşırtıyor beni.Yok yaşın geçiyor falan...İster evlenir ister evlenmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?