İlk buluşmada ne kadar ileri gidilmeli

Nkdr ileri gidilmeli derken? muhtara sormak lazim yol nereye gider iz nereye gider? Tovbeee. Sartmi ileri gitmek maksat ne eglenmekmi ozmn gidin yolun sonunu gorun .. ciddiyet goremiyorum insan sevdigine bisiyler hisseder ee ilk gorusmede neyin nesi yani.. bir bayan bunu dusunuyorsa erkek neler dusunur Allah bilir.. kadikoy taksim arasi gidin gidebildginiz kadr siz.

Haahahha sizin bi önceki konunuzu biliyorum buluşma-kıyafet önerisiydi dimi? Hatta ben de buluşacağım demiştim ben buluşamadım umarım siz birbirinizi sever buluşursunuz

Madem evlilik ciddi dusunceler yok adlinda ne kadar ileri gittigininde cok onemi yok..ilk bulusma icin opusme cok fazla ama.. kime gore? Neye gore ?

10 yaş küçük birisiyle el ele dolaşıp öpüşmek
Bana miğde bulandırıcı geldi. Umarım troll dür.

Evlenmeyi düşündüğüm erkek profili daha farklı.
Yasin olmus 33 hani diyorum coluk cocukla vakit harcayacagina yuvani kurmak icin ugrassan
Ha evlenmeyi dusunuyosun ya o maksatla soyluyorum sonra 40 ina geldiginde talip profilin degisebilir.. Benden soylemesi

Troll değil gerçeğim.

Çok kötü o halde cidden üzüldüm keske gercek olmasaydi. Dusunsenize siz 23 yasindayken o 13 yasindaydi yani daha liseye bile baslamamisti. Onu ciddiye alip zaman ayirmak felan ne biliyim cidden şok oldum.

güzel vakit geçirmişsiniz sizin adınıza sevindim. lütfen yanlış anlamayın, ben bir şeyi merak ettim burada bir mesajınızda sürekli kendinizden küçüklerle sevgili olduğunuzu yazmıştınız mesela siz 20 yaşındayken onlar kaç yaşındaydı, hep sizden yaşça küçükler mi denk gelmişti?

Bir tanesi 1,5 diğeri 2,5 bir diğeri de 6 ay küçüktü

10 yas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…