- 27 Aralık 2016
- 609
- 369
- 33
- 35
- Konu Sahibi Kumralkiz18
-
Evlenmeyi düşünmüyorsun sanırım.erkek zihniyeti görüyorum sende.hep erkekler mi çapkınlık yapacak duygularıyla oynayıp atalım bize onlarıEvet takılıyor olmak güzel Heyecan ve adrenalin :)
Evlenmeyi düşünmüyorsun sanırım.erkek zihniyeti görüyorum sende.hep erkekler mi çapkınlık yapacak duygularıyla oynayıp atalım bize onları
Ilk defa bulustugunuz biriyle (evlilik düşünmuyosunuz ya) opusmeye kadar gidiyosaniz yakinda o konuda tecrubelenirsiniz. Benden demesi....Onu da başkasından öğrensin zaten Benimde tecrübem yok bu konuda.
Hayır kurumu musun acabaOnu da başkasından öğrensin zaten Benimde tecrübem yok bu konuda.
Benim erkek kardesimle aramda 5 yas var, dusundumde haklisin sanki...10 yaş küçük birisiyle el ele dolaşıp öpüşmek
Bana miğde bulandırıcı geldi. Umarım troll dür.
Yasin olmus 33 hani diyorum coluk cocukla vakit harcayacagina yuvani kurmak icin ugrassanEvlenmeyi düşündüğüm erkek profili daha farklı.
Troll değil gerçeğim.10 yaş küçük birisiyle el ele dolaşıp öpüşmek
Bana miğde bulandırıcı geldi. Umarım troll dür.
emekli amcalar gibiYasin olmus 33 hani diyorum coluk cocukla vakit harcayacagina yuvani kurmak icin ugrassan
Ha evlenmeyi dusunuyosun ya o maksatla soyluyorum sonra 40 ina geldiginde talip profilin degisebilir.. Benden soylemesi
Troll değil gerçeğim.
güzel vakit geçirmişsiniz sizin adınıza sevindim. lütfen yanlış anlamayın, ben bir şeyi merak ettim burada bir mesajınızda sürekli kendinizden küçüklerle sevgili olduğunuzu yazmıştınız mesela siz 20 yaşındayken onlar kaç yaşındaydı, hep sizden yaşça küçükler mi denk gelmişti?
10 yasgüzel vakit geçirmişsiniz sizin adınıza sevindim. lütfen yanlış anlamayın, ben bir şeyi merak ettim burada bir mesajınızda sürekli kendinizden küçüklerle sevgili olduğunuzu yazmıştınız mesela siz 20 yaşındayken onlar kaç yaşındaydı, hep sizden yaşça küçükler mi denk gelmişti?
ben de epey şaşırdım açıkçası ama konu sahibi gayet mutlu.10 yas
Yok onu biliyorum kucuk seviyor. Hani sordun ya sen 20 yasindayken onlar kac yasinda diyeben de epey şaşırdım açıkçası ama konu sahibi gayet mutlu.
ya güldürmeyinYok onu biliyorum kucuk seviyor. Hani sordun ya sen 20 yasindayken onlar kac yasinda diye
Acaba yasi 10 muydu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?