İyi ki görmedin.Bilmem. Dibimdekilerden böyle hareketler görmedim
Bence de ama açık cümlesi şuydu.herkese karşı tavrım böyle değil,sana bir anda yükseldim vs
Yukselmek ne be?Bence de ama açık cümlesi şuydu.herkese karşı tavrım böyle değil,sana bir anda yükseldim vs
Sizin romantik addettiğiniz o vakit onun için boşa geçen vakit .Aceleci ve seri diyebiliriz bu tipgillere.Bir haftalık görüşme süresinden sonra buluşmaya karar verdik.Sohbet muabbet güzel gidiyordu.Hadi biraz yürüyelim dedi.Benim ayakkabılar topuklu olunca arabaya bindik.Ben kendi aracımla o da kendi aracıyla geldi.
Onun aracıyla gittik.Balıl tuttuğu bir yer varmış.Allahtan bir sürü araba vardı.
Neyse bu etkilendiğini filan söylerken pat diye dudaklarıma yapıştı.Açıkçası hoşuma gitse de ger çekildim ve kibarca ittim.Bedensel bir temasa hazır olmadığımı söyledim.
Cinsel çekimi çok iyiydi.Ve ciddi anlamda allak bullak oldum.
Ama yapamazdım.Sonra sohbete devam ettk.Fakat bu kişi ısrarla ara ara yokladı.Ve istemedim.Sonra mekana geri gidip vedalaştık.
Yani aklımı ve kalbimi kurcalasa da şansı hakedip etmediğine karar veremedim.
ısrarla mesaj atıyor,özür diliyor.İlk defa böyle bir şey hissettiğini söylüyor bence paşavra geldi.
Ben de ilişki anlayışımızın farklı olduğunu söyledim.Bir daha görüşmeyelim dedim.
Peki dedi.
Numarasını silince hemen fark etmiş.Silme beni .Ara ara selam veririm dedi.
Selamını aldım,yeterli teşekkürler dedim.
Silme lütfen dedi.
Tavrından dolayı açıkçası kararlıyım ama ilk buluşmada bir erkeğin öpmesi size göre normal mi?
Tamam karşı değilim ama biraz daha tanısaydık birbirimizi keşke.
Aynısı benimde başıma gelmişti bende konuşmadım ve sildim. 1 hafta sonra aynı yerde başka kızla elele geziyorken gördüm. Bence ilk buluşmada bunu yapan insana pek güvenme derim.Bir haftalık görüşme süresinden sonra buluşmaya karar verdik.Sohbet muabbet güzel gidiyordu.Hadi biraz yürüyelim dedi.Benim ayakkabılar topuklu olunca arabaya bindik.Ben kendi aracımla o da kendi aracıyla geldi.
Onun aracıyla gittik.Balıl tuttuğu bir yer varmış.Allahtan bir sürü araba vardı.
Neyse bu etkilendiğini filan söylerken pat diye dudaklarıma yapıştı.Açıkçası hoşuma gitse de ger çekildim ve kibarca ittim.Bedensel bir temasa hazır olmadığımı söyledim.
Ama yapamazdım.Sonra sohbete devam ettk.Fakat bu kişi ısrarla ara ara yokladı.Ve istemedim.Sonra mekana geri gidip vedalaştık.
ısrarla mesaj atıyor,özür diliyor.İlk defa böyle bir şey hissettiğini söylüyor bence paşavra geldi.
Ben de ilişki anlayışımızın farklı olduğunu söyledim.Bir daha görüşmeyelim dedim.
Peki dedi.
Silme lütfen dedi.
Tavrından dolayı açıkçası kararlıyım ama ilk buluşmada bir erkeğin öpmesi size göre normal mi?
Özğr diledi ama özrünü kabul etmedim.ill etapta sana yükselmiştim ama İlişki anlayışımız farklı,sana saygı duyuyorum ama olmaz dedim.Peki nasıl istersen yazdı.Aynısı benimde başıma gelmişti bende konuşmadım ve sildim. 1 hafta sonra aynı yerde başka kızla elele geziyorken gördüm. Bence ilk buluşmada bunu yapan insana pek güvenme derim.
Binmek istemedim zaten.İki araba gitmeyelim dedi.ben kendi arabamla gidebileceğimi söyledim.32 yasinda iki yetiskin neden opusmesin?
1.bulusmada el tutmak icin izin isteme
2.bulusmada sarilmaya yeltenme
3.bulusmada yanaktan opucuk gibi siralamasi mi var
Madem ters bu hareketler, o zaman ayni arabaya hic binmeyecektiniz
Engelle gitsin bu adamdan sana hayır gelmez. Sana hemen yükselmesi ne demek o zaman her yükseldiği insanın üstüne atlasın. Bence güvenme.Özğr diledi ama özrünü kabul etmedim.ill etapta sana yükselmiştim ama İlişki anlayışımız farklı,sana saygı duyuyorum ama olmaz dedim.Peki nasıl istersen yazdı.
Sonra neden sildin beni,lütfen silme .Selam verirdim dedi.Selamını aldım,teşekkürler yazdım.
Lütfen silme olur mu yazmış.Olmaz ,üzgünüm dedim.
Şimdi de bu sabah günaydın,belki beni özlemişsindir diye yazdım demiş.Görüldü attım..
O ne özgüven o..
İlk buluşmada ne bu acele ay bu adam işi bilmiyor belli. Kızı korkutmuş haklıda korkmakta tabi ki normal değil öyle öpmesi falan. Hooop bir dur bakalım delikanlı daha kızı ilk gördün bu kadar mu aç bu adamlar ya. Silmekle en iyisini yapmışsın asla bir daha görüşme zaten.Bir haftalık görüşme süresinden sonra buluşmaya karar verdik.Sohbet muabbet güzel gidiyordu.Hadi biraz yürüyelim dedi.Benim ayakkabılar topuklu olunca arabaya bindik.Ben kendi aracımla o da kendi aracıyla geldi.
Peki dedi.
Silme lütfen dedi.
Özğr diledi ama özrünü kabul etmedim.ill etapta sana yükselmiştim ama İlişki anlayışımız farklı,sana saygı duyuyorum ama olmaz dedim.Peki nasıl istersen yazdı.
Sonra neden sildin beni,lütfen silme .Selam verirdim dedi.Selamını aldım,teşekkürler yazdım.
Lütfen silme olur mu yazmış.Olmaz ,üzgünüm dedim.
Şimdi de bu sabah günaydın,belki beni özlemişsindir diye yazdım demiş.Görüldü attım..
O ne özgüven o..
Haklı ama engeli bastım."Öpücüğümün tadı damağında kalmıştır belki beni arzuluyorsundur da söylemeye çekiniyorsundur" diye mesaj atmıştır lzdkgşldfkg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?