İlk buluşmada yer önerisi ?

Simsimm1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2019
46
27
3
28
arkadaşlar yaklaşık 1 aydır sosyal medyadan görüştüğüm biri var ben 23 o 25 yaşında. Gayet beyefendi düzgün ve elit biri, yarın ilk defa yüz yüze geleceğiz. Kendisi çok güzel gitar çalıp şarkı söylüyor yarın ki buluşmada benim istediğim bir yerde olacak böyle sakin kır bahçesi gibi bir yerde gitar eşliğinde olmasını düşündüm (hem bana canlı gitar çalma sözü vardı) ilk buluşma için saçma mı olur? Kafeye gidip kahve içip oturmak daha mı mantıklı? Sizce ne yapmalıyım?🙈

Ilk bulusma icin yapacak aktivite olmasi iyi gelirdi bana. Sehir icinde olacaksak muze mesela. Kafede karsi karsiya oturup tikanma riski var :)

Masallah daha gorusmeden elit oldugunu anlamissin gorusunce de sana serenat yapacakmis bize mutluluklar dilemek duser :)

Bu romantikliklerini bir kenara birakip cocugu tanimaya ne dersin? Bir sonraki konun beni kandirdi ona inanmistim olmamasi icin gozunu dort ac derim.

önce senim yapmaktan hoşlandığın bisey olsum buluşma noktası. sonra o gitar çalar. arkadaslarin dediği gibi önce kalabalıkta bi tani bakalım tart biç. bu devirde kimseye güven olmuyo
hakkinizda hayırlısı olsun

arkadaşlar yaklaşık 1 aydır sosyal medyadan görüştüğüm biri var ben 23 o 25 yaşında. Gayet beyefendi düzgün ve elit biri, yarın ilk defa yüz yüze geleceğiz. Kendisi çok güzel gitar çalıp şarkı söylüyor yarın ki buluşmada benim istediğim bir yerde olacak böyle sakin kır bahçesi gibi bir yerde gitar eşliğinde olmasını düşündüm (hem bana canlı gitar çalma sözü vardı) ilk buluşma için saçma mı olur? Kafeye gidip kahve içip oturmak daha mı mantıklı? Sizce ne yapmalıyım?🙈
Kafe daha mantıklı geliyor.Birbirinizi tanımak için daha iyi gibi.İlk buluşmadan size gitar çalması falan biraz saçma geldi bana

Sizin baya baya ayaklarınız yerden kesilmiş..dereyi görmeden paçayı sıvamışsınız..dereyi görüp önce rengi nasıl,selametlimi akıyor,derin mi değil mi bı ölçüp bicsenizde oyle paçaları sıvasanız nasïl olur?? Çocuğu tanımaya odaklanin.hemen elit diye kodlayıp,etiketlemeyin.

1 ay olmuş daha sosyal medyada tanıştığınız hemen gayet düzgün beyefendi demeyin iyice tanıyın dikkatli olun kalabalık ortamda buluşun gitar işi daha sonra insanlar aylarca tanıştığı kişi için bile bir olay olunca meğer onu iç tanıyamamışım diyor.

Elin mekaninda gitar cok olmaz sanki. Sahilde filan kendiniz cimenlerde otururken olur da. Siz kahve icin yemek yeyin yarin

Back
X