İlk buluşmadan geriye kalanlar...

romeom

Mutlu günler yakın
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
794
224
333
Merhaba. Ben dun 3 aydir internet uzerinden konustugum biriyle bulustum. Her sey cok guzel gecti. Nezih bir mekanda oturduk bir seyler ictik. Cocuk tam herkesi bilmem ama benim hayalimdeki gibi yani :D konusmasi guzel, komik, yakisikli, okumus, işine tutunan biri( dun bana kartini da verdi). Bunun cok gece hayati olmus eskiden. Hicbir kiz tarafindan reddedilmemis simdiye kadar. Etrafinda hep kizlar varmis yani. Kizlarin ilgisinden bunalmistim bir ara bile dedi bana. Ünlu degil ama cok taninan biri. Surekli ortakoy, bebek oralarda.Ben afedersiniz ama oyle gevsek kizlardan degilimdir, her zaman sertligimi koyarim. Bir kere bana canim demisti. "Canim?" Yazip gonderdim hemen. O benim boyle olusumdan etkilenmis, bana sen digerlerinden cok farklisin diyor. İlgisini bana ilk gunden beri belli etti. Ama ben sadece arkadasiz demekten bikmadim hic. Dun bulustuk konustuk her sey mukemmeldi. Ama benim kafama takilan sorular var, eski kiz arkadasim gece disardayken cok arardi beni hic guvenmezdi ben bundan sıkıldım falan dedi bana. ben kapaliyim, aramizda 6 yas var bu arada. Boyle biriyle ilk defa konusuyorum, arkadasima anlattim "bu cocuk seni aşar" dedi direk. Cunku ben o gece disardayken merak edicem yani her kiz gibi. Bilmiyorum acaba boyle gece hayati olan biriyle bir iliski zor mudur? Hic baslamasam mi? Ben yapabilir miyim bununla? Aklimda cok soru var. Ben ona ayak uydurabilir miyim? Acaba o da bana ayak uydurmaya calisir mı? Etrafinizda boyle bir insan olsa. Tam hayalinizdeki gibi, ilk bulusmada bile etkilendiginiz, ama bazen gece hayati olan birini elinizin tersiyle iter miydiniz? Sizin fikirlerinize inanin cok ihtiyacim var. Kusura bakmayin uzun oldu, hakkinizi helal edin 😊

Her sey dis gorunus degildir. Karakter onemli. Bir de hayattan ne beklediginiz onemli. Evlilik mi? Sadece flort mu? Arkadaslik mi? Eger evlilikse bu adami size layik gormedim. Beklentilerinizi gozden gecirmenizi tavsiye ederim.

Her sey dis gorunus degildir. Karakter onemli. Bir de hayattan ne beklediginiz onemli. Evlilik mi? Sadece flort mu? Arkadaslik mi? Eger evlilikse bu adami size layik gormedim. Beklentilerinizi gozden gecirmenizi tavsiye ederim.

Ben 18 yasindayim, simdilik icin evlilik karari falan cok erken. Ama tabii ciddi olur mu orasini bilmiyorum

Karakterini bilemem, ama "çok ilgi gördüm, reddedilmedim, sen farklısın" içerikli cümleler çok boş, olgunlaşmamış bir profil beliriyor gözümde.

Hayat tarzlarınız uymuyor.
Karakteri mükemmel olsa bile evet sırf gece hayatı var diye ben elimin tersiyle iterdim.
Çünkü temelde ayrılık var.
O normal yaşantısına devam eder, sen kendini yer bitirirsin.

Ben 18 yasindayim, simdilik icin evlilik karari falan cok erken. Ama tabii ciddi olur mu orasini bilmiyorum

18 yasinda, yani lise ogrencisi ya da yeni mezunsunuz.
lutfen kızmayın, buna tepki gosterecek cok kisi olacaktir ama tamamen sahsi fikrimu söylüyorum.
Bu yasta bir kiza bakacak 25 yaşındaki erkek nazarimda sapiktir.
Sizin flortleriniz su yasta kendi akranlariniz olmalidir.
gece hayati varmis falan filan, bu adam sizden ileride fiziksel yakinlik isteyecek muhtemelen.
yani su yastaki bir kiza sen farklisin vs gibi laflari soyleyen koca bir adam benim için masum olamaz.
gorev yaptigim sehirde (ogretmenim) gecen haftalarda bir lise öğrencisi okul tuvaletindr dogum yapti.
sizin akliniz basindadir vs ona bir sey diyemem ama bu tip adamlar sizlere uygun degil, yasitlarinizla ve aile yapinizla, kulturunuzle esit erkeklerle ilgilenin.
nacizane tavsiyem tabiki bunlar.

Kapalisin.Gece hayati varsa muhtemelen alkol aliyordur.Bu sorun olur mu senin icin?Bu hayat tarzi mesela sana ters olurmu? Bunu dusun.
Bir de esk kiz arkadasim gece disari iktigimda cok sikardi beni demek " ona gore beni disaridayken arama" sinyali demek.Simdiden ayari vermis cocuk.
Bilmiyorum farkli gibi geldiniz bana.6 yas fark 35-29 olsa yada 30-24 olsa tamamda yasin daha cok kucuk.
Biraz daha tani diyecegim ama kendini fazla kaptirma uzulme sonunda.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kesinlikle başlama daha çok küçüksün ve belliki karşi tarafin fiziksel özellikleri, yaşantisi sana çok cazip gelmiş ama bunlar bir beraberlik için yeterli degil. Karşindaki henuz 24 yaşinda (erkek için çok olgun olacaği bir yaş değil) çok taninan biri etrafinda hep kizlar varmiş emin ol uzun bir sure daha etrafinda kizlarin olmasini isteyecek. Hayatina sen girdiğin için tüm eski alişkanliklarini birden kesebilecegini sanmiyorum Ayak uydurabilir miyim diye sormuşsun sen kapalisin adaminsa gece hayati var zit kutuplardasiniz belki yazdiklarim hoşuna gitmeyecek belki kizacaksin ama daha hayatin başindasin üzülmeni istemem dikkatli ol iyi düşün.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iliskilerimizi evliliklerimizi nefsaniyet uzerine kurdugumuzda ne denli hayal kirikliklarina ugruyoruz görüyoruz okuyoruz burdan..
Yasin daha kucuk ve isi gucu karizmasi seni etkilemis belli ki.
Ama tum hayatinin merkezine oturtman gerektigini dusundugum bir sey var ki o da Allah rizasi.
iliskini de evliligini de Allah rizasi temelli kurmaya calisirsan saglam olabilir ancak.
Sadece nefsi dusunursen hezeyana ugrarsin.
Cunku nefs nankordur. Hep daha fazlasini daha guzelini hep dahasini ister. Bikmaz doymaz yorulmaz.
Kapali oldugunu soylemissin.
Gunumuzde ne yazik ki her aciga baska gozle her kapaliya namuslu gozuyle bakildigi onyargisi hakim olsa da ben yasantinij kapali biri olarak olmasi gerektigi gibi oldugunu varsayip yazıyorum. Evliligi henuz yasin itibariyle dusunmesen de ki bence ikili iliskilerde ciddiyet cok onemlidir dusunmelisin bu insan yasantima uygun mu bundan ilerde bana es cocuklarima baba olur mu... benim hem dunyami hem ahiretimi kazanmamda bana yardimci olabilecek mi yoksa Allahin razi oldugu birer kul olamayacak miyiz.evlendikten sonra Birbirimize her dokundugumuzda gunahlarimiz parmak aralarimizdan dokulecek mi yoksa nefsani temelli bir evlilik yasadigimiz icin her seyin içi bos ve anlamca eksik mi olacak.

Sen degerlisin unutma. Hem insan ve birey olarak hem bir mumine olarak.
Dilerim Allahin rizasini kazanmada yardimci olacak insanlarla Allah rizasi icin muhammedi muhabbetlerle biraraya gelirsin...

Yorum yazanlar icin cokk tesekkur ederim. Hani demissiniz ya bana kizabilirsin falan diye. Aslaa asla kizmam, ben bu konuyu gercekleri gorup hayatima yön vermek icin actim. Ve gelen yorumlarin hepsi de o kadar dogru ki

o buluşmadan sonra seni tekrar aradı mı?

kızların ona olan ılgısını sana bu sekılde anlatması,senı rahatsız etmedı mı?

böyle bırınden etkilenmek ıcın yaşın küçük olmalı dıye düşünüyorum..

sende onun ıcın dıger kızlardan farksızsın..

bı kac güne ayrıldık ama umrunda degıl,başka kızlarla fotolarını faceye koyuyor dıye konu acarsan sasmam..

farzı mısal devam ettı bu ılıskı..pekı kım kımın ıcın degısımı göze alacak?

o mu senın ıcın mutahasıp bı ınsan olcak..

sen mı onun ıcın ıpe sapa gelmez olcaksın?

hayat tarzları farklı olunca beklentıler artıyor..

o buluşmadan sonra seni tekrar aradı mı?

kızların ona olan ılgısını sana bu sekılde anlatması,senı rahatsız etmedı mı?

böyle bırınden etkilenmek ıcın yaşın küçük olmalı dıye düşünüyorum..

sende onun ıcın dıger kızlardan farksızsın..

bı kac güne ayrıldık ama umrunda degıl,başka kızlarla fotolarını faceye koyuyor dıye konu acarsan sasmam..

farzı mısal devam ettı bu ılıskı..pekı kım kımın ıcın degısımı göze alacak?

o mu senın ıcın mutahasıp bı ınsan olcak..

sen mı onun ıcın ıpe sapa gelmez olcaksın?

hayat tarzları farklı olunca beklentıler artıyor..

Bulustuktan sonra yeniden eskisi gibi konusmaya devam ettik. Bana "gozlerimin icine cok guzel bakiyosun", "gozlerine ölürüm" falan dedi. Haftaya da bulusalim dedi ama gidicegimiz yer biraz uzak, gidersek eger onun kendi arabasi var. Beraber benim arabayla gidelim diycek. O zaman nasil karsilamaliyim onu da bilmiyorum 😔

Gece hayatı olan biri % 99 alkolde alıyordur.
Çevremde çok kız var of aman ilgisinden sıkıldım ama sen farklısın gibi cümleler sırf sen inan diye
Gerçeklik payı olduğunu düşünmüyorum
Ha ki dışardayken araman hoşuma gitmez de demiş peşin peşin
Her şey tip değildir, ben olsam hayatta yapamazdım..

kızların ilgisinden çok sıkıldığı için mi internetten tanıştığı kızla buluşuyormuş beyefendi
bu adam senin yaşını küçük görmüş sana masal anlatıyor
ayrıca fazlasıyla şişmiş bir ego gördüm
kibirli birisi
ben olsam uzak dururum bu adamdan

Yol yakınken uzaklaş derim ben ama buradaki arkadaşlar ne derse desin sen gönlünden geçeni yapacaksın ve bence çoktaan kaptırmışsın kendini maalesef... :50: İyi düşün, yaşın küçük ve karşındaki de epey sallamışş...

Kafanda kavak yelleri ne desek de gorusmek istiyosun ....3 bilemedin 5 gun sonra alirsin boyunun olcusunu...kapali bir insan olarak boyle biriyle gorusmen ve devam etmek istemen de ayri bi celiski...rabbim akil fikir feraset versin ne diyelim...

Maalesef herkes böyle biriyle çıkmıştır veya çıkıcaktır yaşamadan anlaşılmıyor bazı şeyler.Madem ki sordun sen bunu yaşama derim sana.. sen bilme böyle erkekleri.. hele ki internetten tanıdıgın birini ne kadar tanıyabilirsin ki?sana söyledigi sözler üzgünüm ama o kadar ucuz ki.. sadece tavsiyelere kulak ver..canı yananlar zaten yandı senin yanmasın.. bunu anlamak için senin de yanmasını bekleme.. 3 aydır internetten tanıdıgın ve 1 kere gördügün bir erkege hemen güvenme..

Maalesef herkes böyle biriyle çıkmıştır veya çıkıcaktır yaşamadan anlaşılmıyor bazı şeyler.Madem ki sordun sen bunu yaşama derim sana.. sen bilme böyle erkekleri.. hele ki internetten tanıdıgın birini ne kadar tanıyabilirsin ki?sana söyledigi sözler üzgünüm ama o kadar ucuz ki.. sadece tavsiyelere kulak ver..canı yananlar zaten yandı senin yanmasın.. bunu anlamak için senin de yanmasını bekleme.. 3 aydır internetten tanıdıgın ve 1 kere gördügün bir erkege hemen güvenme..
O kadar tanıdık sözler ki...

Internetten tanidigin(!) birine o kadar guvenme. Yasin cok kucuk daha. Sana resmen sallamis. 24 yasinda biri isinde ne kadar basarili olur? Ya da etrafindaki kizlardan ne kadar sıkılmıs olur? Hepsi hikaye. Burda yaxzilanlara kulak ver sen. Canin yanmasin.

samsung

Son düzenleme:
Bu kadar saf olmayın arkadaş.

Kızların yoğun ilgisinden dolayı mı internette kız peşinde koşuyor.

Sen bir de kapalı olduğunu yani dini değerlerine bağlı olduğunu iddia ediyorsun hesapta peki böyle bir adamla ne işin var.

Bak burda bu kadar insan aynı şeyi söylemiş. Herkes yanılıyor olamaz değil mi? Lütfen uzak dur. Şimdi aşık olmadığın için üzülmezsin belki ama ilerde çok yıpranırsın.

Back
X