- 15 Nisan 2020
- 450
- 218
- 33
- 25
- Konu Sahibi Atesbocegii
-
Adamı bırak az nefes alsın, daha birkaç saat olmuş.Bir hafta önce kadar burada bir konu açtım. Üniversitede aynı sınıfta olduğum biriyle yeni tanıştığımı konuştuğumuzu anlatmıştım. Bugün o kişiyle görüştük buluşma güzel geçti. Hoş bir çocuktu bana nazik ve güzel davrandı. Benimle vakit geçirmek istemeseydi bir yolunu bulur kaçar giderdi illaki ama öyle yapmadı. Sorun şu ki eve geleli 1 saati geçiyor ama ne aradı ne mesaj attı. Ben mesaj atmak istemiyorum ama acaba o da benden mi bekliyor yoksa konuşmak mı istemiyor diye düşünüyorum. Siz olsanız neler düşünürsünüz ne yapardınız?
Arkadaşlarım iletisime geçmiyorsa bir sorun var deyince ben de kuruntu yapmaya başladımAdamı bırak az nefes alsın, daha birkaç saat olmuş.
Bir saat içinde mesaj atmaması cidden sorun mu???Sorun şu ki eve geleli 1 saati geçiyor ama ne aradı ne mesaj attı.
Daha ilk buluşma.Arkadaşlarım iletisime geçmiyorsa bir sorun var deyince ben de kuruntu yapmaya başladım
Arkadaşlarım mesaj atmıyor unut sen bunu diyor ben de onlar öyle deyince sorun var diye düşündümNiye hemen mesaj atsın ki? Yeni ayrılmışsınız zaten. Ben mi çok odunum
Arkadaşım 1 saat olmuş insan arar bu nasıl çocuk deyince ben de sorun olduğunu düşündümDaha ilk buluşma.
Ya ben etraftan duyduğum seyler yüzünden böyle düşünüyorum eve gidince erkek hemen yazar yazmıyorsa sorun vardır derler yaHer saat başı mesaj atması mi gerekiyordu
Konuşmak için değil de aslında erkeğin ilk bulusmadan sonra mesaj atması gerekir atmıyorsa sorun vardır derler ya ondan böyle düşündümBir saat içinde mesaj atmaması cidden sorun mu???
Ve bir saattir yazmadı diye üşenmedin konu mu açtın??
Şaşırdım okuyunca, buradan bakinca kendine dert arıyorsun gibi geldi .
Ne desin, 'gorusmeyeli nasilsin' mi?
Çok yazmak istiyorsan 'eve geldim' yaz , ya da 'vardin mi?'
Ne konuşacaksıniz ki
Arkadaşların garip. Buluşmadan sonra dakika başı mesaj mı atsın? "Şu an eve geldim, sende geldin mi?" Desin ne desin. Takma kafana bu kadar.Arkadaşlarım mesaj atmıyor unut sen bunu diyor ben de onlar öyle deyince sorun var diye düşündüm
Arkadaşım insan bir mesaj atar eve gittin mi diye sorar merak eder diyor ben de olumsuz düşünmeye başladım.Arkadaşların garip. Buluşmadan sonra dakika başı mesaj mı atsın? "Şu an eve geldim, sende geldin mi?" Desin ne desin. Takma kafana bu kadar.
Daha bir saat olmuş ya hemen böyle düşünmeyin. Hem siz de merak edip sorabilirsiniz. Cevap gelmezse ya da soğukluk hissederseniz tekrar yazmazsınız :)Arkadaşım insan bir mesaj atar eve gittin mi diye sorar merak eder diyor ben de olumsuz düşünmeye başladım.
1 saat icin henuz bise demek icin erken biraz daha bekle senBir hafta önce kadar burada bir konu açtım. Üniversitede aynı sınıfta olduğum biriyle yeni tanıştığımı konuştuğumuzu anlatmıştım. Bugün o kişiyle görüştük buluşma güzel geçti. Hoş bir çocuktu bana nazik ve güzel davrandı. Benimle vakit geçirmek istemeseydi bir yolunu bulur kaçar giderdi illaki ama öyle yapmadı. Sorun şu ki eve geleli 1 saati geçiyor ama ne aradı ne mesaj attı. Ben mesaj atmak istemiyorum ama acaba o da benden mi bekliyor yoksa konuşmak mı istemiyor diye düşünüyorum. Siz olsanız neler düşünürsünüz ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?