- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.887
- 598
- Konu Sahibi Atesbocegii
-
Acikcasi benim tecrubelerimde.... İlla kendi yasadiklarimi da demiyorum üç kız kardeşim var arkadaşlarım var hepsinin yaşantısından tecrubelerime de dayanarak genelde arkadaslarinizin dediği gibidirYa ben etraftan duyduğum seyler yüzünden böyle düşünüyorum eve gidince erkek hemen yazar yazmıyorsa sorun vardır derler ya
Ben oyle dusunmuyorum ya hersey oyle 2 dkda karar alip kestirecek kadar kolay olmamaliCık beğenmemiş. Sag saljm eve vardın mı? Anahtarjn yanında idi değil mi? Yolda laf atan olmadı değil mi? Hava da soğuktu üşümedin inşallah dönerken güzelim, buluşma çok güzeldi tekrarlayalım, hatirladigimdan da güzelsin, hey yavrum be vs vs vs bir şey yapmalıydı 55 dakika içinde
Bekle şimdi o analiz yapıyordurBir hafta önce kadar burada bir konu açtım. Üniversitede aynı sınıfta olduğum biriyle yeni tanıştığımı konuştuğumuzu anlatmıştım. Bugün o kişiyle görüştük buluşma güzel geçti. Hoş bir çocuktu bana nazik ve güzel davrandı. Benimle vakit geçirmek istemeseydi bir yolunu bulur kaçar giderdi illaki ama öyle yapmadı. Sorun şu ki eve geleli 1 saati geçiyor ama ne aradı ne mesaj attı. Ben mesaj atmak istemiyorum ama acaba o da benden mi bekliyor yoksa konuşmak mı istemiyor diye düşünüyorum. Siz olsanız neler düşünürsünüz ne yapardınız?
Neyin analizi ki bu begendiyse bir bahaneyle yazar insan. Buluştuğumuzda hiç böyle düşünmemiştim sonrasında böyle olacağınıBekle şimdi o analiz yapıyordur
Bende bi zamanlar biriyle buluştum kendi yapimdan vs bahsetmiştim surekli gezip tozamam diye eve geldim bir saat sonra biz arkadaş kalalım diye mesaj geldi cevap bile vermedim.
Hiic daha sonra iletişim hicbir şekil de olmadı
Erkekler bizler gibi değil
Siz sakin yazmayın bekleyin ....
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Insallah iyi biridir istediğiniz karşılığı alırsınız
22 yaşindayiz evlilik için erken benceYasiniz kac? Arkadasinizin yasi kac? Evlilik dusuncenizmi var yoksa takilim gidimmi?
Ben de düşünmüyorum ama konu sahibi ve arkadaşları sanırım böyle bir kafa yaşıyor diye biraz da abartarak yazdim:)Ben oyle dusunmuyorum ya hersey oyle 2 dkda karar alip kestirecek kadar kolay olmamali
Yok yok anlatmaya çalıştığım şu.Neyin analizi ki bu begendiyse bir bahaneyle yazar insan. Buluştuğumuzda hiç böyle düşünmemiştim sonrasında böyle olacağını
Gün içinde sürekli olmasa da konuşuyoruz iletişim halinde oluruz. Birden böyle bir şeyle karşılaşınca şaşırdım. Peki sizce benden bekliyor olabilir mi nabzını ölçmek için yazsam saçma mi olurSakin ol dostum arkadaşlarının dolduruşuna gelme bekle biraz. Hergün günaydın/iyi geceler yazıyorsanız ve bugün yarın yazmazsa o zaman olumsuz demektir.
Peki o da benden bekliyor olabilir mi nabzını ölçmek için ben mesaj atsam saçma mi olurYok yok anlatmaya çalıştığım şu.
Mesela siz çok düzgün iyi birisinizdir oda ne beklentisi vardi sizden nasıl enerji aldi onu düşünüyordur diyorum
Bence bugünlük beklePeki o da benden bekliyor olabilir mi nabzını ölçmek için ben mesaj atsam saçma mi olur
Çok saçma düşünüyorsun bence:) muhtemelen aşk defterinin ilk sayfalarinda olduğun için sana bu doğru geliyor.Konuşmak için değil de aslında erkeğin ilk bulusmadan sonra mesaj atması gerekir atmıyorsa sorun vardır derler ya ondan böyle düşündüm
Yani ilk bulusmadan sonra mesaj atıp atmamasını bu kadar önemseme mi diyorsunuz?Çok saçma düşünüyorsun bence:) muhtemelen aşk defterinin ilk sayfalarinda olduğun için sana bu doğru geliyor.
Orta sayfalardan sesleniyorum, kimsenin seni gaza getirip beklentiye sokmasına izin verme
Eğer aynı sınıfta olmasaydınız içinden geliyorsa yaz derdim ama zaten okulda bir şekilde yine karşılaşacaksınız bence yazma bekleGün içinde sürekli olmasa da konuşuyoruz iletişim halinde oluruz. Birden böyle bir şeyle karşılaşınca şaşırdım. Peki sizce benden bekliyor olabilir mi nabzını ölçmek için yazsam saçma mi olur
Yok mezun olduk karşılaşma ihtimalimiz yokEğer aynı sınıfta olmasaydınız içinden geliyorsa yaz derdim ama zaten okulda bir şekilde yine karşılaşacaksınız bence yazma bekle
Yani aradan günler geçse neyse, ilk saatten kurmuşsun kafanda.Yani ilk bulusmadan sonra mesaj atıp atmamasını bu kadar önemseme mi diyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?