- 11 Aralık 2018
- 41.947
- 260.662
- 598
- Konu Sahibi Atesbocegii
-
Aferin sana. İlgisizlikten geberiyorum, ilgine çok muhtacım mesajını çok güzel iletmişsin karşı tarafa.Napıyosun yazdim cevap verdi sen yazmayınca ben yazayım dedim aklımdaydın unutmadim dedi neden yazmadın öyleyse dedim misafir vardı dedi biraz bahane gibi gelince konuşmayı keser gibi yapıp hm tamam dedim devamını getirecek mi gibisinden. Bugün için memnun kaldığını söyledi teşekkür etti tekrarını isterim dedi
Neden böyle bir şey yaptınızNapıyosun yazdim cevap verdi sen yazmayınca ben yazayım dedim aklımdaydın unutmadim dedi neden yazmadın öyleyse dedim misafir vardı dedi biraz bahane gibi gelince konuşmayı keser gibi yapıp hm tamam dedim devamını getirecek mi gibisinden. Bugün için memnun kaldığını söyledi teşekkür etti tekrarını isterim dedi
Napıyosun yazdim cevap verdi sen yazmayınca ben yazayım dedim aklımdaydın unutmadim dedi neden yazmadın öyleyse dedim misafir vardı dedi biraz bahane gibi gelince konuşmayı keser gibi yapıp hm tamam dedim devamını getirecek mi gibisinden. Bugün için memnun kaldığını söyledi teşekkür etti tekrarını isterim dedi
Sanırım bizi beğenmedi özel mesajla beğendiklerine yürüyor.konu sahibi de bize yazmıyor arkadaşlar. neden yazmıyosun limon çiçeği kaç saat oldu yani
Niye bu kadar sıkıyorsunuz karşınızdaki insanı ben olsam kaçardımNapıyosun yazdim cevap verdi sen yazmayınca ben yazayım dedim aklımdaydın unutmadim dedi neden yazmadın öyleyse dedim misafir vardı dedi biraz bahane gibi gelince konuşmayı keser gibi yapıp hm tamam dedim devamını getirecek mi gibisinden. Bugün için memnun kaldığını söyledi teşekkür etti tekrarını isterim dedi
Peki o da benden bekliyor olabilir mi nabzını ölçmek için ben mesaj atsam saçma mi olur
araya giriyorum kusura bakmayın amaAy keske yazmasaydiniz
Hayir bir de cok bodoslama ve ayrica sikici bir giris cumlesi napiyosun
Ustelik bir de bir saat once gorustugum adam ekstra napabilir ki yani evdedir cay iciyodur en fazla
Hadi yazdiniz neden yazmadin diye sormamaliydiniz
Azicik zarf atmayi flort etmeyi dokunup kacmayi ogrenmelisiniz
Ya da ille de yazacaktiysaniz bir seyi bahane etseydiniz
Unuttum soylemeyi solgun gordum seni, fotograflarda boyle degildin tarzinda
En azindan acaba begenilmedim mi suphe tohumunu ekseydiniz merak olustursaydiniz
Boyle bagira bagira evlenecem vermezlerse gacacam demis gibisiniz
Hayirlisi olsun
Mesaj atti bugün konuşuyoruz konuşmaya da pek bir istekli dun yazmakla pek iyi etmedim galiba ama bir sorun yok şimdilik.konu sahibi de bize yazmıyor arkadaşlar. neden yazmıyosun limon çiçeği kaç saat oldu yani
Valla kaçmadı tam aksine şu an kendisi mesaj atıp duruyor.Niye bu kadar sıkıyorsunuz karşınızdaki insanı ben olsam kaçardım
araya giriyorum kusura bakmayın ama
napıyosun sıkıcı bir giriş ben de bu döngüden çıkmak, kurtulmak istiyorum.
ama çoğu zaman ne yazacağım konusunda tıkanıyorum, takılıyorum ilk yazan ben isem.
bu kastettiğiniz zarf atma, flört etme, dokunup kaçma şeyleri nasıl oluyor?bana da fikir verebilir misiniz yani konunun mantığı nedir
yazdığımız mesajlarla karşı tarafın merakını nasıl cezbederiz
gerçekten naptın ne ettin iyi misin iyiyim sen nasılsın kısmından kusuyorum artık
bari ben çıkarayım o döngüden kendi ilişkilerimde karşı tarafı
bu dokunup kaçma kısmı özellikle nasıl olmalı
Bi saat biraz erken bi günden sonra atmazsa çok olumlu olmamamış olabilir onun içinBir hafta önce kadar burada bir konu açtım. Üniversitede aynı sınıfta olduğum biriyle yeni tanıştığımı konuştuğumuzu anlatmıştım. Bugün o kişiyle görüştük buluşma güzel geçti. Hoş bir çocuktu bana nazik ve güzel davrandı. Benimle vakit geçirmek istemeseydi bir yolunu bulur kaçar giderdi illaki ama öyle yapmadı. Sorun şu ki eve geleli 1 saati geçiyor ama ne aradı ne mesaj attı. Ben mesaj atmak istemiyorum ama acaba o da benden mi bekliyor yoksa konuşmak mı istemiyor diye düşünüyorum. Siz olsanız neler düşünürsünüz ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?