- 10 Nisan 2014
- 42.824
- 114.373
- 798
- Konu Sahibi Atesbocegii
-
uçmasınn tövbe deeeNe dersin 00.00 dan sonra yine dolar uçacak mı yazsa daha şık dururduBeğendiğini ve beklediğini çok belli etmiş
uçmasınn tövbe deee
Siz böyle hep arkadaşlarınızdan etkilenip onların aklıyla hareket edeceksiniz işiniz çok zor. İlk buluşma ve sadece 1 saat geçmiş, hayıflanacak bir durum yok, biraz kendi mantığınıza kulak verin bakın ne diyor.Arkadaşım 1 saat olmuş insan arar bu nasıl çocuk deyince ben de sorun olduğunu düşündüm
Hayır bir de eve geldi diyelim, kapıdan içeri adım atar atmaz mesaj mı atacak yani?düşünsene adam minübüste ya da otobüste evine doğru gidiyor kalabalık var virüs riski var günün yorgunluğu var ama ilk defa buluştuğu kız aaa 1 saate yakın oldu ayrılalı bana mesaj atmadi bu adam diyor.cidden trajikomik
Işte adamları hep bu düşüncelerden dolayi kaciriyorsunuz. Ne saçma şey ya. 1 saat olmuş. Bir buluşuldu diye basınıza kırmızı tülbent örtüp ata bindirip nikah kıysın ordan da atla eve bıraksın.Arkadaşım insan bir mesaj atar eve gittin mi diye sorar merak eder diyor ben de olumsuz düşünmeye başladım.
Noldu kanka aradı mı çok saat olmuşBir hafta önce kadar burada bir konu açtım. Üniversitede aynı sınıfta olduğum biriyle yeni tanıştığımı konuştuğumuzu anlatmıştım. Bugün o kişiyle görüştük buluşma güzel geçti. Hoş bir çocuktu bana nazik ve güzel davrandı. Benimle vakit geçirmek istemeseydi bir yolunu bulur kaçar giderdi illaki ama öyle yapmadı. Sorun şu ki eve geleli 1 saati geçiyor ama ne aradı ne mesaj attı. Ben mesaj atmak istemiyorum ama acaba o da benden mi bekliyor yoksa konuşmak mı istemiyor diye düşünüyorum. Siz olsanız neler düşünürsünüz ne yapardınız?
kesinlikle neden yazmadın lafı ne itici ya. benim vardı böyle eskiden. koca gün, çalışıyorum bin parçaya ayrılmışım zaten iş yetiştiricem diye. akşam oluyor dinlenme moduna geçiyorum yazıyorum. neden yazmadın bugün bana diyorÇocukça davranışlar bunlarbiraz kendinize öz güveniniz olsun. neden yazmadın ne demek ilk buluşmada? erkekler böyle şeylere hiç gelemezler. direk soğuma msjı bırakın üstüne gitmeyin. yazmak isteyen zaten yazar. bu kadar takılacak dert edilecek bir şey yok. bir daha yazmayın ve yazarsa da biraz geç cevap verin. erkeklere ilişki oturuncaya kadar umursamıyormuş gibi davranmak lazım ilk başlarda. onlar bunu seviyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?