Ilk buluşmadan sonra iletisime gecmedi

Arkadaşım 1 saat olmuş insan arar bu nasıl çocuk deyince ben de sorun olduğunu düşündüm
Siz böyle hep arkadaşlarınızdan etkilenip onların aklıyla hareket edeceksiniz işiniz çok zor. İlk buluşma ve sadece 1 saat geçmiş, hayıflanacak bir durum yok, biraz kendi mantığınıza kulak verin bakın ne diyor.

Allah dil vermiş hepimize konuşalım diye. Kafanıza takılan bisey varsa sorabilirsiniz. Neden kendi kendinize düşünüp cevaplar arıyorsunuz ki? Konuşmak istiyorsanız siz yazın. Karsi taraftan neden bekliyorsunuz. Ben cok guzel zaman geçirdim seninle, sen ne düşünüyorsun merak ettim yazabilirsiniz. Taktik maktik yok bam bam bam

Hayır bir de eve geldi diyelim, kapıdan içeri adım atar atmaz mesaj mı atacak yani?

İnsan biraz soluklanır falan. Mesela benim herhangi bir yerden yurda gitmem minimum 1.5 saat sürüyor, ee yurda geliyorum, çok fazla hijyen takıntım yoktur ama ona rağmen toplu taşımadan sonra hemen bir duş alma ihtiyacı hissediyorum. Daha yeni buluşmuşum zaten, mesaj atmam 3-4 saati bulur. Bu insanlara da kim akıl veriyor bir saat çok olmuş diye ona şaşırıyorum

Ayıp etmiş konu sahibi, keşke siz sokağı dönünce yazsaydı size diğer buluşma ne zaman diye.

E yazmasın? İlla birbirinizden etkileneceksiniz, konuşacaksınız diye bir kural yok. Adı üstünde ilk buluşma. Sen istiyorsun ki çocuk koşsun sana.

Buluşupta eve döndüğümde mesaj atmayan adam olmadi hiç. Daha eve girmeden gelirdi o mesaj ahh gençligim

Ben erkeklerin heveslisini, heyecanlisini severim. Bana göre bir erkek çok agirdan aliyorsa yeterince heyecan duymamiştir bitti gitti.

Ama yalan olmasin lisedeyken bir cocukla bulusmuştum arkadaşimin arkadasiydi msnden yazışmıştık ve buluşma sonrasi cocuk bana donmemisti ben de saf gibi bunu sorgulayip durmuştum. Sonra cocuk ne desin? Sorun sende degil bende.

Ama hakliydi. Ben o dönem yaşitlarima gore cocuk gibi duruyordum memelerim bile yoktu sutyen kullanmiyordum daha tutmuş erkekle buluşma peşinde koşuyorum utanmadan.

Yani sizden hoşlanmış olsaydı bir bahane bulur meaj atardı.En azından eve gittin mi falan diye
Yada ağırdan alan bir yapısı vardır belki
Bir kaç gün bekleyin üstüne gitmeyin hiç.
Ararsa hemen açmayın,mesajına anında cevap vermeyin sizde ağırdan alın.Buluşunca sıcak ve yakın davranırsınız.sonrasını zaman gösterir

Arkadaşım insan bir mesaj atar eve gittin mi diye sorar merak eder diyor ben de olumsuz düşünmeye başladım.
Işte adamları hep bu düşüncelerden dolayi kaciriyorsunuz. Ne saçma şey ya. 1 saat olmuş. Bir buluşuldu diye basınıza kırmızı tülbent örtüp ata bindirip nikah kıysın ordan da atla eve bıraksın.

Çok hatalı davranmışsınız. Bir daha bir şeyden anlamayan arkadaşlarınızı aşk meşk konularında dinlemeyin. Bazı erkekler daha buluşma biter bitmez mesaj atmaya, ilgisini göstermeye başlar. Doğrudur. Peki dünyada bir tip insan mı var? Adam sizden hoşlanmadığına dair tek bir hareket dahi yapmamışken, eve gidip soluklanırken dünyanın en itici mesajını atmışsınız. Neden yazmadın ne demek? Soğurdum.

Çocukça davranışlar bunlar biraz kendinize öz güveniniz olsun. neden yazmadın ne demek ilk buluşmada? erkekler böyle şeylere hiç gelemezler. direk soğuma msjı bırakın üstüne gitmeyin. yazmak isteyen zaten yazar. bu kadar takılacak dert edilecek bir şey yok. bir daha yazmayın ve yazarsa da biraz geç cevap verin. erkeklere ilişki oturuncaya kadar umursamıyormuş gibi davranmak lazım ilk başlarda. onlar bunu seviyor çünkü.

Otobüse falan inip biniyordur.Bir işi vardor.Yapmasi gereken projesi ,ödevi vardir. Arkadaslarınızin gazina gelmeyin

Noldu kanka aradı mı çok saat olmuş

kesinlikle neden yazmadın lafı ne itici ya. benim vardı böyle eskiden. koca gün, çalışıyorum bin parçaya ayrılmışım zaten iş yetiştiricem diye. akşam oluyor dinlenme moduna geçiyorum yazıyorum. neden yazmadın bugün bana diyor bir başka gün, neden yazmadın falan diyor ahahaha. bi de demez mi bütün gün elimde telefon yazdı mı yazmadı mı bakıp duruyorum diye. kendimi çok baskı altında hissetmiştim ya. o zamanlar da daha his yok bişey yok tam şutlama nedeni yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…