- 15 Nisan 2020
- 450
- 218
- 33
- 25
- Konu Sahibi Atesbocegii
-
Ya ben kendimi geri çekeceğim mecburen yazdim acaba gidişat ne olur diye umudumu keseyim diye bundan sonra gerçekten kendimi geri çekerimBöyle üstüne düş,bir sonraki konunu tahmin etmek hiç zor değil
Kesin öyle olurYa ben kendimi geri çekeceğim mecburen yazdim acaba gidişat ne olur diye umudumu keseyim diye bundan sonra gerçekten kendimi geri çekerim
Benimki de başta takılır bırakırım diye düşünmüş.Benimki de ilk buluşmadan sonra yazmamıştı ama şimdi on yıllık eşim olur kendisi
Kısmetse gelir hintten yemenden değilse ne gelir elden
bazı arkadaşlar yazma demiş ama , zaten siz konuşuyormuşsıunuz. en azından içiniz rahat olur . oda sizden emin olmak istemiş olabilir. acaba beni beğendimi gibi . normal durumlar herkes yaşıyor bu duyguyuNapıyosun yazdim cevap verdi sen yazmayınca ben yazayım dedim aklımdaydın unutmadim dedi neden yazmadın öyleyse dedim misafir vardı dedi biraz bahane gibi gelince konuşmayı keser gibi yapıp hm tamam dedim devamını getirecek mi gibisinden. Bugün için memnun kaldığını söyledi teşekkür etti tekrarını isterim dedi
Hayir yazmayin bekleyin.yarin yada sonraki gun yazmasa demekki yakinlasmak istemiyor.ilk adim atan siz olmayin.Peki sizce beklemeli miyim veya ben yazsam sorun olur mu bi nevi nabız ölçmek
YazmışHayir yazmayin bekleyin.yarin yada sonraki gun yazmasa demekki yakinlasmak istemiyor.ilk adim atan siz olmayin.
Belliydi yazacagi bu kadar sabirsiz olunmazYazmış
bence bir daha asla neden yazmadın gibi bir laf etmeyin. antipatik bir soru olduğunu düşünüyorum ben bunun. antipatikten ziyade resmen elinde telefon onun yazmasını bekliyorsun anlamı bağırıyor yani o soruda.Napıyosun yazdim cevap verdi sen yazmayınca ben yazayım dedim aklımdaydın unutmadim dedi neden yazmadın öyleyse dedim misafir vardı dedi biraz bahane gibi gelince konuşmayı keser gibi yapıp hm tamam dedim devamını getirecek mi gibisinden. Bugün için memnun kaldığını söyledi teşekkür etti tekrarını isterim dedi
Benimki de başta takılır bırakırım diye düşünmüş.ama konu sahibininki beyle olmayabilir, boşa umut vermeyelim.
Neler yapmissiniz ya cocuk diycek dunden razi.daha ilk gunden ustune dusmeniz cok yanlis olmus.Napıyosun yazdim cevap verdi sen yazmayınca ben yazayım dedim aklımdaydın unutmadim dedi neden yazmadın öyleyse dedim misafir vardı dedi biraz bahane gibi gelince konuşmayı keser gibi yapıp hm tamam dedim devamını getirecek mi gibisinden. Bugün için memnun kaldığını söyledi teşekkür etti tekrarını isterim dedi
Bende bulusmadan donunce neyse biraz cikalim sonra ayriliriz nasilsa diyordum.iki hafta sonra evlenme teklifi etti şuan 8 yillik evliyizBenimki de ne hissettiğini anlamamış, beğenmemiş zaar
Bizimki on gün hiç aramadı hatta on gün sonra da o aramadı ya, neyse , ama şuan perde asıyor tipini yidiğim
Bende bulusmadan donunce neyse biraz cikalim sonra ayriliriz nasilsa diyordum.iki hafta sonra evlenme teklifi etti şuan 8 yillik evliyiz
Konu sahibi resmen seni bekledim neden yazmadin diye sormus.hic hos durmamis bu davranisi.Yaa ne güzel
İşte aslında biraz akışına bırakmak daha iyi sanki üstüne düşünce böyle antipatik olabiliyor, sen yazmayınca ben yazdım da bile sitem var aslında, ben illa yazacak olsam havadan sudan bişe yazar konusahibi gibi öyle konuşmazdım
Konu sahibi resmen seni bekledim neden yazmadin diye sormus.hic hos durmamis bu davranisi.
Bu isin sonu iyi degil gibi.konusacak bi suru sey var hesap sormak cok sacma.Ne dersin 00.00 dan sonra yine dolar uçacak mı yazsa daha şık dururduBeğendiğini ve beklediğini çok belli etmiş
düşünsene adam minübüste ya da otobüste evine doğru gidiyor kalabalık var virüs riski var günün yorgunluğu var ama ilk defa buluştuğu kız aaa 1 saate yakın oldu ayrılalı bana mesaj atmadi bu adam diyor.cidden trajikomikAdam daha eve varmadan konu açmışsınız hayretler içerisindeyim ve bir de dayanamayıp yazdınız mı? Ben ŞOK.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?