cooookk tesekkürler işte 3 gün fazla geldi bilemedim 1 hafta bekleyecegimi artık atmam oda dönmez ki bence oda sevseydi olayları buraya getirip cevap vermemezlik yapmazdı durdururdu beni sagol
Okudum hepsini, hala hayattayim sukur nefes alis verisim duzgun yani. Sanirim..
1. cok kirici konusmussun.
2. Belkide tamda senin gorunus olarak daha alimli oldugun icindir, belkide kuzenleriniz kas goz isareti yaparken etrafta bi ayna felan vardi ve oglan o aynadan gordu tum yuz ifadelerini burun kivirmalarini. Gururu incildi. Kuzenlerinizin yaptigida cok ayip ayrica.
3. Seven insan sen eve varmadan yazardi, seni gormus olmanin heycaniyla yazmayan erkek 1 hafta sonrami yazicak? sanmam.
sen de haklısın ben 1 hafta olayını bi arkadaştan duymuştum o da erkek ya dedi ''erkekler arasında bu böyledir kural gibi bişeydir'' :) yoksa ben erkek olsam ilk mesajım ayrıldıktan bi saat sonra eve vardın mı yazmak olurdu tabi hoşlandıysam ileriye götüreceksem :)
Oylemi yaparlarmis cidden? Sacmalik. Sebep neymis?
Oylemi yaparlarmis cidden? Sacmalik. Sebep neymis?
Zaten normalide odur.Bende 1 hafta biliyorum iş arkadaşlarım kendi aralarında muhabbet edince kulak misafiri olmuştum :) bir kızı bir hafta tavladın tavladın sonrası boşa uğraş diyorlardı :)
anladığım kadarıyla kızların üstlerine düşmemek için yaparlarmış öyle. biraz ağırdan satarlarmış. benim kız kardeşim 17 yaşında aynı şekilde sosyal medyadan bi çocukla tanışmıştı, bi süre sonra çocuk buluşalım da buluşalım bi ısrar bi ısrar. kız kardeşim de tamam dedi bi gün buluşup bi kafede sohbet ettiler, çocuk gayet kibar eve bıraktı bunu kapıdan girene kadar da bakmış hatta.
ama sonra bekliyoruz mesaj yok. o arada sormuştum arkadaşa bu konuyu :) derken 8-9 gün sonra mesaj atmıştı çocuk naber nasılsın vs. kız kardeşim de cevap verdi öyle bi konuştular çocuk tekrar buluşalım şehrine geldiğimde falan demiş.
neyse o konuşmadan sonra kız kardeşim mutlu yıllar yazmıştı buna. tam 31 aralıktı. o mesaja cevap vermedi çocuk hatta bi daha da hiç yazmadı aramadı o günden beri, 3 ay oldu. ama tuhaf bi şekilde kız kardeşimin herşeyini beğeniyo sosyal medyada.
kardeşime sordum napmayı düşündüğünü.. ''ben asla yazmam silmem de kendisi bilir, gelirse güzel bi aşk yaşatırım gelmezse öyle bi sessizleşirim ki varlığımı bile unuttururum'' dedi kapattı konuyu.
Iste bak canim.
Burdada gorebiliyoruzki eger hoslanti ve ask varsa eve varmadan mesaj atar. Eger yoksa boyle gec gec cevap verir. Gec vermesiyle bi zaman sonra birakip gitmesini ve 3 ay yazmamasini bagdastirabilrim ben burda. Hoslanmamis, 1 hafta sonra bi ara ugramis, sonra olumlu olunca bi muddet surmusmus, sonrada cani skilmis ve gitmis.
Ask bu degildir.
Egerki konu sahibi su yazdiklarimizda biseyler gorebiliyosa kendi durumuna benzeyen; sonunuda gorebilir.
Bilmem anlaya bildimi.
Yol vermek en iyisi.
Ah güzelim neden kendini küçülttün.Boşuna dememişler kaçan kovalamış diye!!!yaşlarınızı bilmiyorum; yorumların hepsini okumadım.Ama evli olabilir.bakmıştır sen eğlenilecek kız değilsin uzak duruyor olabilir.Asla yazma.Önüne bak!!!Daha kimler çıkacak karşına.Allah iyilerle karşılaştırsın.Hakkında hayırlı değilmiş demekti öyle düşün.
evet anlayabildim şimdiye kadar biri seviyordur belki biri sevmemiş ya dediler bu forumda tüm yazılanlar neredeyse 2 ye bölündü ama sanırım bu hikaye aynı benim hikaye aslında evlimi yada nişanlımı diyede düşünmedim değil çünkü başkasının mutlulugunu bir an bile bozmak istemem ama diyorum ya ben bu durumu ilk kez yasadım ne yapacagımı bilemedim karsıtı ortalık ama sanırım sevmemiş
sen de haklısın ben 1 hafta olayını bi arkadaştan duymuştum o da erkek ya dedi ''erkekler arasında bu böyledir kural gibi bişeydir'' :) yoksa ben erkek olsam ilk mesajım ayrıldıktan bi saat sonra eve vardın mı yazmak olurdu tabi hoşlandıysam ileriye götüreceksem :)
ikinci ihtimali hep duyduğum için çok üzüldüm hiç 1 hafta sonra arayanı görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?