şuan çok üzülüyorumKendim ettim kendim buldum olayina dönmüs, keske sakince bekleseydiniz durum daha farkli olabilirdi, neyse hayirlisi hakkinizda..
Hala yazmayı mı düşünüyordunuz, yok artık.
Bir de "neden cevap vermiyorsun" yazacaktınız. Neden versin adam Allah aşkına?
Durup dururken sildiniz.
Sildim diye mesaj attınız.
Aradınız.
Numaramı siler misin yazdınız.
Sen kimsin, numaram senin gibi birinde kalsın istemiyorum, havalara girme yazdınız
Ertesi gün kuzenim yazmış yazdınız.
Mesajlar attınız.
Ben adamın yerinde olsam numaranızı engellerdim, adam yine insanlık edip kendine iyi bak falan yazmış size.
Bu adam size niye cevap versin? Bir de kalkıp "neden cevap vermiyorsun" yazmayı düşünmüşsünüz.
O kuzenlerinle arana mesafe koy bence hayatımda böyle bişey görmedim sinema ve sapıklık ne alaka kişi kendinden bilirmiş işibeni sinemaya cagırdı dedgimde kuzenlerim aa sapık ilk günden nasıl cagırır filan dediler bana göre normaldi
Hala mesaj atma isteğin mi var konu sahibi. İnanamıyorum ya ben yazdıklarınızı okurken utandım, sinirlendim nasıl bu kadar kendini alçaltabildin
O kuzenlerinle arana mesafe koy bence hayatımda böyle bişey görmedim sinema ve sapıklık ne alaka kişi kendinden bilirmiş işi
Walla bence artik mesaj falan atmayin. Bu ne boyle. Civkini cikarmissiniz resmen. iyi ki bir kerecik bulustunuz, ne kadar olay yaratmissiniz. pes dogrusu.
yaş olarak kucuksun galiba ama çocuk senden kesinlikle hoslanmamış ve seni aramamakla belli etmiş ama sen o salak kuzunlerin yüzünden rezil olmuşsun ,bence ayıbınla otur ve birdaha kimseye böyle saçma sapan masaj atma
Ulaşamadığın için hoşlandığını sanıyorsun. sakın yazma sakın.özür dilemek maksatlı eger bende farkında olsaydım alçatmazdım ama hoslandım cevremdekilerin lafları benim hoslanma duygularım bilemedim işte
Sen biraz tez canlısın sanırım cevap versin diye üzerine çook fazla gitmişsin bundan sonra yapmazsın böyle sıkma canınıhaklısın bunları okuduktan sonra zaten çok mantıklı olmadıklarını anladım ama insan bilemiyo en yakınımdı sonuçta inandım güvendim onlarda dogru yolu göstermedi
Sen biraz tez canlısın sanırım cevap versin diye üzerine çook fazla gitmişsin bundan sonra yapmazsın böyle sıkma canını
nefret bile etmiyordur senden emin olşuan benden nefret ediyordur heralde böyle olmasını istemezdim ne yaptıysam aslında yaptıklarımı düzeltmek adınaydı ama daha beter etmisim o duygu karmasası altında dogru düsünemedim
Senin hikaye kaçan kovalanır teoreminin ispatı gibi olmuş.
Hiç unutmam ergenkene benimde kendi kendime çalıp söylemişliğim, triplere girmişliğim olmuştu. Karşı taraf seni sallamaz ama sen kendi kendine trip atar, mesaj atarsın bir de laa telim duruyo silmemiş demek ki önemsiyor dersin. Oysaki adam silme gereği bile duymamıştır seniBunu da ergenlikten evrilince kendim çözmüştüm.
Bende tez canlıyımdır biraz kötü bişey net olsun olumlu olumsuz cevap versin istemiş olabilirsn ama karşı tarafa bu pek iyi gözükmemiştir bunu da tecrübe kabul et hayatında bundan sonra daha dikkatli olursunaynen öyleyim hemen cevap versin yda me düsünüyosa söylesin bu iş sonuçlansın istedim ama ders oldu bide hoslanınca aklımdan cıkmadı 3 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?