ilk bulusmadan sonra yptıklarım

Bence tek sorun gaza gelmen. Madem.hoslandin sen yazsaydin adama. Gunaydin de, naber de. Direkt silmek ve pesinden kosmasini beklemek cocukca. Ben olsam bende takmam yani dengesiz davranmissin

şu davranışlardan sonra bana dönse de utancımdan yüzüne bakamazdım. saçmalamanın dibine vurmuşsunuz.

bu kadar kötü durumda olduğumu bilmiyordum suan çok kötü oldum herkes sana atmıyosa sakın atma erkek atar hemen atmadıysada senden etkilenmemiştir dediler işte evet gaza hemen geliyorum çocukçada davranmış olabilirim cünkü cok üzüldüm mesaj atmayınca kim ne dediysede ksfsm karıstı inandım böyle oldu kaybet istemezdim

Bi erkek senden hoşlanmasa bile bunu direkt demeyebilir.
Tavrıyla, mesajlarını takmamasıyla senden hoşlanmadığını belli edebilir mesela.
Bunu anlayabilmek de senin yeteneğin olmalı.

ama hiç atmadı mesaj ve sosyal medyamı hep begeniyodu her kafadan ses ne yapacagımı sasırdım engelle diyen bile oldu

Daha hiç sesini çıkarma
Rezilliğin dibine vurmuşsun, erkekleri aptal mı sanıyorsun, kuzenim yazdı falan =))
Gık etme daha, kapansın gitsin, bırak çocuğun yakasını

buraya yazmadan önce neden cevap vermiyosun yazacaktım ama bu saatten sonra yapamam zaten kimse beni uyarmadı yaptıklarıma yapma demedi onlara göre hemen engellemem lazım keske engeleseydimde bu kadar sey yazmasaydım

engellemene de gerek yoktu, bikaç gün daha beklerdin baktın iletişim kurmuyor bir merhaba falan derdin alacağın tepkiye göre de ya iletişimini sürdürür ya da keserdin ama böyle tribe girmek hiç olmamış...

Arkadaşım adam sizi tanımıyor dolayısıyla cok ta takmıyor.kendinizi de çok dengesiz tanitmissiniz uğraşmak istemiyor.tekini sıl sosyal.medyadan sil bide üstüne havalara giren diye mesaj havaya siz girmisiniz.siz telini silin yoksa onu rahatsız kendinizi de rezil etmeye devam edeceksiniz

engellemene de gerek yoktu, bikaç gün daha beklerdin baktın iletişim kurmuyor bir merhaba falan derdin alacağın tepkiye göre de ya iletişimini sürdürür ya da keserdin ama böyle tribe girmek hiç olmamış...
tesekkür ederim en dogru cevap bu oldu keske en basta bunu bilip yapsaydım işte bu kadar yargılamayım bilemedim

Bundan sonra bişey yapma bence kendi kendine batırmışsın herşeyi adam ne kadar olgun ki tek kötü bişey yazmamış
işte zaten en cok ona üzülüyorum ya küfür edip saysaydı silseydi içim bu kadar acımazdı işte böyle birini nasıl kaybettiğime aglıyorum ben

özür dilerim kendimi rezil ettim bidaha seni rahatsız etmiycem diye mesaj atmaj isterdim ama suan öyle utandım ve öyle kötü düşünüyordurki hakkımda atamam

Kendim ettim kendim buldum olayina dönmüs, keske sakince bekleseydiniz durum daha farkli olabilirdi, neyse hayirlisi hakkinizda..

buraya yazmadan önce neden cevap vermiyosun yazacaktım ama bu saatten sonra yapamam zaten kimse beni uyarmadı yaptıklarıma yapma demedi onlara göre hemen engellemem lazım keske engeleseydimde bu kadar sey yazmasaydım
Hala yazmayı mı düşünüyordunuz, yok artık.

Bir de "neden cevap vermiyorsun" yazacaktınız. Neden versin adam Allah aşkına?

Durup dururken sildiniz.
Sildim diye mesaj attınız.
Aradınız.
Numaramı siler misin yazdınız.
Sen kimsin, numaram senin gibi birinde kalsın istemiyorum, havalara girme yazdınız
Ertesi gün kuzenim yazmış yazdınız.
Mesajlar attınız.

Ben adamın yerinde olsam numaranızı engellerdim, adam yine insanlık edip kendine iyi bak falan yazmış size.
Bu adam size niye cevap versin? Bir de kalkıp "neden cevap vermiyorsun" yazmayı düşünmüşsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…