aman allahım çocuk bunları düsünüyosa
aman allahım çocuk bunları düsünüyosa
Daha hiç sesini çıkarma
Rezilliğin dibine vurmuşsun, erkekleri aptal mı sanıyorsun, kuzenim yazdı falan =))
Gık etme daha, kapansın gitsin, bırak çocuğun yakasını
bende suan utanıyorum ama bunun gururla ne alaksı var sonuçta hoşlandım ne yapacagmı bilemedim aklım karısıtı ki aşkta gurur olurmuyazık valla ben utandım okurken. azcık gururlu olun ya
tesekkür ederim en dogru cevap bu oldu keske en basta bunu bilip yapsaydım işte bu kadar yargılamayım bilemedimengellemene de gerek yoktu, bikaç gün daha beklerdin baktın iletişim kurmuyor bir merhaba falan derdin alacağın tepkiye göre de ya iletişimini sürdürür ya da keserdin ama böyle tribe girmek hiç olmamış...
işte zaten en cok ona üzülüyorum ya küfür edip saysaydı silseydi içim bu kadar acımazdı işte böyle birini nasıl kaybettiğime aglıyorum benBundan sonra bişey yapma bence kendi kendine batırmışsın herşeyi adam ne kadar olgun ki tek kötü bişey yazmamış
Hala yazmayı mı düşünüyordunuz, yok artık.buraya yazmadan önce neden cevap vermiyosun yazacaktım ama bu saatten sonra yapamam zaten kimse beni uyarmadı yaptıklarıma yapma demedi onlara göre hemen engellemem lazım keske engeleseydimde bu kadar sey yazmasaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?