kırmak için söylemedim ama gerçekten görünen busağol ya
sınırda kişilik bozukluğun var gibi geldi bana çünkü ergenliğimde bendede çok alevli bir şekilde vardı.bu kadar üstüne düşme nedenin sana cevap vermemiş olması seninle ilgilenmedikçe senin ona mesaj atma yüz yüze görüşme isteğin gittikçe artacak.ama kendini tutarsan bir süre sonra geçecek bir duygu bu.kendini daha fazla rezil edip karşıdakini de havalara sokma.giden hint kumaşı değil bunu düşünerek rahatlamaya çalış.sakın iletişim kurma bir daha.
Adam sana göre çirkin (!) diye seni beğenmek zorunda değil. Herkes kuzenlerin gibi şekillere sıkışıp kalmıyor. Bence mesele onu çok beğenmen değil kuzenlerinin yanına yakıştırmadığı biri tarafından kale alınmamış olman. Gurur yapmışsın bariz.
Adam senden etkilenmiş olsaydı illa ki sana yazardı buluşmadan sonra 3 gün bekleyip iyice arayı açmazdı. Ama arkadaş olarak devam etmeyi düşünüp sosyal hesaplardan falan like atmaya devam etmiş. Yani sana mesajı vermiş kalbini kırmamaya gayret ederek.
Hiç bir şey yazma ve yapma artık bence.
Bir şey daha dikkatimi çekti ilk mesajda şunu yazmışsın "görüldü ama tek küfür bile atmadı acayip pisman oldum". Sana küfür etme ihtimalini düşünerek niye adama onları yazıyorsun? Niye düşürdün ki bu kadar kendini? Şu kuzenlerden biraz uzaklaşsan iyi edersin.
Numaranızı kaydedip sildiğini nasıl anlıyorsunuz?
Ya çocukça davranmış olabilirsin ama unut gitsin bir daha yazmazsın olur biter. Olan olmuş bu da bi tecrübe olsun sana bir daha böyle birşey yapmazsın. Bende önceden bu tür şeyler yapmıştım mesajlarıma cevap gelmedikçe inatla yazardım :) şimdi o kadar saçma geliyor ki bu tavırlarım.
heyecan ve gazın etkisiyle ortalığı tarumar etmişsin .......bende suan utanıyorum ama bunun gururla ne alaksı var sonuçta hoşlandım ne yapacagmı bilemedim aklım karısıtı ki aşkta gurur olurmu
Yaşınız çok da küçük değil, biraz kuzenlerinizin etkisinden çıkıp ayaklarınız yere basarsa ileride daha sağlam diyaloglar kurmanızın önünde engel yok.
kalktım sildim sosyal medyadan sildigime dair mesaj attm gördü cevap yok sonraki ama bu arada iş için şehir dısına gitmisti dönüyodu sonraki akşam dönüş resmini gördüm arıyım neden böyle yapıo dicektim çünkü sildigime pisman kldum
mesgule attı sinirlendim numaramı silermisin dedim görülmedi vatsaptan
sen kimsin insan mesajlara bakar senden hoslandıgımımı zannetin kendine bak sadce numaram senin gibi birinde kaşsın istemiyorum sil havalarada girme yazdım ama cok pisman oldum
görüldü ama tek küfür bile atmadı acayip pisman oldum
daha sonraki akşam biraz yalan söyledim dedim bilmiyodum kusura bakma hakkını helal et kuzenim atmıs beni yanlıs algılama lütfen hakkını helal et gibi seyler yazdım görüldü cevap yok hala
Tüm bunlar şaka gibi ya... Resmen takıntılısın sen. Buluşmadan sonra çocuk birdaha seni iplememiş işte, belli ki hoşlanmamış, ayan beyan ortada. E aslına bakarsan sende bunu anlamışsın. Tüm bu alıntıladıklarım niye o zaman.. Birşey yaz yazdığına pişman ol, başka birşey yaz yazdığına pişman ol, sonra pişman olacağına başka birşeyler yaz ve tabii yine pişman ol.. Konunun sonuna doğru öğretmen arkadaş demesen inan ergen sanmıştım. Hatta hala ergen olduğundan şüpheleniyorum çünkü "Tek bir küfür bile atmadı, ay pardon kuzenim yazmıştı, yok senden hoşlandığımı falan mı sandın, sil numaramı havalara girme" cümleleri tam 16 yaş grubunun cümleleridir. Bilemiyorum, fazlasıyla takıntılı ve yanlış davranmışsın. Neyse olan olmuş biten bitmiş umarım gelecek ilişkilerinde yada muhtemel ilişkilerinde bu şekilde davranmazsın.bilmiyorum cevap verirmisin vermezmisin ama neden 3 gün aramdın merak ediyorum ne olur cevap ver en son bunu yazdım
heyecan ve gazın etkisiyle ortalığı tarumar etmişsin .......
olan olmuş . bundan sonra daha sakin bekle
onun msj yazmayıp beğenmesi seninle iletişim halinde olduğunu gösteriyordu aslında ama anlamamışsın ,,,
önüne bakk
)))))))))) canım güldüm ama kusura bakmaabeni bunca yazılanlardan sonra güldürdünüz ilk cümleyle yani aslında benden hoslanmıstı zaman yada benden mi adım bekliyodu diyorsunuz zaten olan oldu gerci
)))))))))) canım güldüm ama kusura bakmaa
konuşmadan sonra adamın beğeni yapması seninle iletişimde olduğunu yani ilgilendiği gösteriyor
daha sakin , hiç birşey yapmadan bekleseydin ,sana msj la ,tlfla dönüş yapardı
ama işte bekleyememişsin....
Öyle ama olsun kendini bu kadar yıpratma artık bütün bunlar bize bi tecrübe oluyor işte bir daha aynı hataları yapmamaya gayret ediyoruz. O çocuklada bi daha görüşmezsin zamanla unutur gider ortak bi çevrende yoksa kime anlatacak :) sıkma canınıgercektenmi tecrübe oldu ama çok kötü oldum iz bıraktı yani bende evet olan oldu degiştiremem bir şeyi ama rezil old kaldım bi yerde görürsek birbirimizi bidaha nasıl bkarım yerin dibine girerim ya o cevresine anlatırsa en önemlisi o o cok kötü biliyor artık beni o olguyu kesinlikle yıkamam onda içimi acıtan bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?