ilk bulusmadan sonra yptıklarım

Bence buluşma sırasında o şekilci bilmis kuzenlerinin tavirlarindan anladı çocuk begenilmedigini.ozguveni düşünce de arayamadi hemen. Sen de sabretmeyip iyice sıvayinca hayal oldu çocuk.
Kuzenlerinle niye gidiyorsun ki sanki cafede yiyecek seni. Tam bir özgüven eksikligi.

yaaaa çok isterdim böyle olmasını herkese göre de yok nasıl begenmedi umursamıyo işte salak biriydi inanamıyorum ona mı aşık oldun takmıyo bile seni yok engelle vs
kıyamma yaaaa , hepimiz ne hatalar yaptıkkk . beklemeyi öğreninceye kadar
üzülmeee...
iletişime geçerse senindir
geçmezse .. unut gitisnn
üzülmeeee

çok güzel söylemissin inan bu gün dün akşam agladığım kadar kimse için aglamadım evet gecicek ama bu yasanılanlar cok üzdü zamanla gecicek ama hep hatırlıycam cünkü onu tanımak isterdim biliyorum bosuna yıpratmış olucam cünkü artık hiç bişey olmaz aramızda ortak cevremizde yok anlatmaz ama canımı cok fazla sıkıyor elimde degil ki işte

sizde özgüven eksikliği diye yargı koymayın hemen kuzenlerimle gitmedim kuzenlerim damladı hemen hatta onların oldugundan baska cafeye isim verdim dedim kimse yok orda görüselim hatta siz gelmeyin bekleyin dedim yok ne yapcaz burda diye hatta cocukla konusurken on defa mesaj attılar kuzeninlemi konusuyosun diye sordu cocuk sonra teli sessize alıp çantaya attım kalk hadi yeter sıkıldık diye mesajlar üst üste

Ne biçim bir Türkçe kullanıyorsunuz anlamıyorum üzgünüm

kıyamma yaaaa , hepimiz ne hatalar yaptıkkk . beklemeyi öğreninceye kadar
üzülmeee...
iletişime geçerse senindir
geçmezse .. unut gitisnn
üzülmeeee

yaaa valla en içten cevabı sen yazdın herkes birden öyle üstüme geldiki suan yerindibindeyim sanki yok utan bilmem ne bilmiyodum ne yapacagımı e sevdimde yalan söyliyemem o yüzden yaptım yani kim ister böyle olsun birazda tez canlıyım aklımdanda cıkmadı o yüzden ama cok üzüldüm böyle olduguna tesekkür ederim bu olumlu cevabın için

çok ön yargılı
Konu sahibi , kac yasindasin sorusunu israrla pas gecmen beni cok endiselendirdi. Korkarim ki 25 yas uzerindesin ve utandigindan soyleyemiyorsun

hayır üzeri degilim utanmıyorumdaa çünkü suana kadar kimseyle cıkmadım ne yapacagımı bilmedim afalladım evet rezil oldum ona karsı utanıyorum ama bunlar bilmemezlikten yasım 23 cok ön yargılı davrandıgınızdan söylemeye korktum yok vay efendim bu yasta bunları nasıl yaparsın dersiniz diye

Ay bu ne yaa.Senin yerine ben utandım biraz asil olsana bu ne böyle bin tane mesaj önce durduk yere saydırma sonra kuzen yazdı diye özürdileme filan.Ben olsam görüşüceğim varsada görüşmezdim bununlamı uğraşıcam diye.Pes.

ben utanacağın birşey görmedin ,,
hata yapmışsın ,, hatalar utanılmak için degil ,ders çıkarmak için . olgunlaşmak içindirr,,,
kimi erken yaşta yaşmıştır hatayı ,kimide senin yaşındaa...
önemli olan farkına varmakk

ben kaybetmek istemediğimden böyle yaptım bilemedim de sonucunun böyle olacagını ne yaptımsa cevap vermesşni istedigimden olumlu yada olumsuz evet ona karsı utanıyorum herhalde görüsmez artık ama en azından ders oldu çünkü böyle yapma diyen olmadı kendi kendime akıl aldım işte

Ama zaten daha çok kısa bi süredir iletişime geçmişsiniz.Bu kadar çabuk kaybetme korkusu yaşamanız yada beklenti içine girmeniz değil bu ilişkide tanışıcağınız her yeni insanla ilişkilerinizde sorun yaratır bence bi an önce bu huyunuzdan kurtulun.Zaten hemen beklenti içine giren insanları kimse çekmez tahammül etmez yani kızı erkeği bile yok bu işin.

beni sinemaya cagırdı dedgimde kuzenlerim aa sapık ilk günden nasıl cagırır filan dediler bana göre normaldi
Kuzenlerin seni kiskaniyor olabilir mi?
Ya da biriyle sevgili olmanı istemiyorlar sanki.

Adam sanki gel Seviselim demiş yaa. Sinemaya çağırmış altı üstü

ya tamam doğru olmayabilir ama hemen bi sonuca varalım istedim cünkü her begenisinde her saat gectikçe her mesaj baskasından geldiginde cok üzülüyodum aylarca haftalarca bekleyemezdim zaten konusmusum görüsmüsüm neden beklenti olmasın hemen evlenelim demedimki bence bu gayte normal ama evet bundan sonra her zaman bekliycem sakince belki en fazla bekledikten sonra iyi akşamlar günaydın derim en fazla

Numarami siler misin diye msj atip umursamaz takilmaya calismak olmuyo be canim.. Karsi taraf oyle bi anliyo ki umursamaktan bi hal oldugunu.. Ustune ergen portresi cizip birakiyosun.. Neyin afrasi neyin tafrasi bu?
'bu sana son msjim' deyip yazmak da yazmak kafasi..
Umursamaz gorunmeye calismakla umursamaz olmak cok farkli seylerdir..
Ayrica kuzenler sunlar bunlar, gazlarina gelip hakareti dosemeler, sen kimsin bile demeler
Adam saygili, sabirli bile davranmis..

Kuzenlerin seni kiskaniyor olabilir mi?
Ya da biriyle sevgili olmanı istemiyorlar sanki.

Adam sanki gel Seviselim demiş yaa. Sinemaya çağırmış altı üstü

haklı olablirsin ama sürekli birini bulma cabalarında yok mutlu olmanı istiyoruz ama kıskanlık var tabi haklısın ayırt edemedim o an iyilik mi kötülükmü yapıyorlar böyle üzüldükten sonra kuzenim arayıp benbi daha sizi bulusturucam dedi dün sakın dedim

Hayır hiç normal değil.Birincisi yaşınız 23. Artık 16-17 yaşında değilsiniz yaşınız itibariyle daha sakin davranmayı bilmeniz gerekirdi.İkincisi iyi anlaşmış olmanız sevgili olmanıza bi sebepken sadece arkadaş olmanız içinde çok geçerli bir sebep.Üçüncüsü her ne olursa olsun yineliyorum 23 yaşında bir bayan kendisini aramayan bir erkek için daha zarif davranmalı.Çok yanlış düşünüyosunuz ve yaşınızada hiç yakışmicak ölçüde beklenti dolu ve acelecisiniz.

Yapmışsın bir hata kendini küçük düşürmüşsün ama daha fazla küçük düşürme tatlım. yazma adama sil numarasını da sosyal medyadanda sil .biriyle bişeye başlayacağın zamanda bu tecrüben aklına gelsin .kimsenin gazına gelme kolay lokma olma sana gelmeyene sen hiç gitme ki değerin olsun belki adam senden başta hoşlanıyordu maşallah özenle adamı kendinden soğutmuşsun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…